Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ted s dvema mrnatama co jsou nehlidatelny - teda syn, je to tezky. Vetsinou jsou u toho deti - radi vyletujeme, chodime na vystavy, do muzea, objevujeme mesto. Jinak si povidame, resime, koukame na filmy (ale tezko hledame nejakej, co by bavil oba), obcas nejaka vecere v restauraci, samozrejmne sex.
sport bohuzel zadnej, coz me trochu mrzi, mozna kola, az deti trochu povyrostou.
jinak mame kazdej svoje konicky, ja siju on zase pise.
Většinou jsme rádi, že se večer slezeme v obyváku a pak jsme schopni prokecat třeba dvě hodiny. Se s ním moc nenudím.
No a pak klasika - výlet, kolo, lyže, koupaliště a tak. Taková ta normálka. Ale tak nějak to vychází z nás, že se nám to chce spolu dělat. A teda většinou i se synem, pokud není na hlídání.
Taky například sex…to je dobrá věc, jak trávit čas s partnerem. Někdy to zkuste ![]()
Jinak teď přes zimu: deskové a karetní hry, restaurace, procházky s pejskem, stáhnem si film, víkend na horách, někdy spolu vaříme nebo pečeme, divadlo, kino…co nás zrovna napadne. Ale důležité je taky mít čas pro sebe a svoje záliby, jinak by se nám ten společný čas přejedl ![]()
@Anonymní píše:
Hmm, tak mi když mluvíme, tak každý o těch svých věcech, takže když by nás někdo poslouchal, Já: dneska bylo hezky. on: musíme koupit ten barák co nejdřív. já : no, fakt uplně svítilo sluníčko. on: jestli ho nekoupíme ted, půjdou pěkně nahoru. atd. takže super, no a když je víc volna tak filmek, ale já bud pletu, když je to nějaká jeho blbovina a on zase spí když je to moje romantárna, takže o tom, že jsme spolu to je, ale chtělo by to přece jen trochu jinak
anonimní. P.
Jo takhle spolu občas taky komunikujeme - já : potřebujeme zajet nakoupit to a to, on: tady to o víkendu opravim apod ![]()
A nebo pak komunikujeme nasledovně : já - prosim tě co chceš zítra na sebe? on: ticho ![]()
Tak nad tim sem nikdy nepřemýšlela prostě žijeme
nevim cokoli chodíme na procházky, na výlety, nakoupit, do bazénu, rádi sme jen tak doma ale i každej zvlášt´
…my se prostě nenudíme…máme si i po 13 letech pořád co říct, smějeme se spolu ![]()
My teda nemusíme vymýšlet, jak trávit čas.. Protože když už ten čas je, většinou si povídáme, než se nám začne někdo z dětí věšet na nohu.
A když jsme sami, jsme z toho tak vyplesklý, že ani program nepotřebujeme.
@Anonymní píše:
Hmm, tak mi když mluvíme, tak každý o těch svých věcech, takže když by nás někdo poslouchal, Já: dneska bylo hezky. on: musíme koupit ten barák co nejdřív. já : no, fakt uplně svítilo sluníčko. on: jestli ho nekoupíme ted, půjdou pěkně nahoru. atd. takže super, no a když je víc volna tak filmek, ale já bud pletu, když je to nějaká jeho blbovina a on zase spí když je to moje romantárna, takže o tom, že jsme spolu to je, ale chtělo by to přece jen trochu jinak
anonimní. P.
No tak buď se s ním bav chvíli o baráku a pak zas chvíli o počasí, nebo buď trochu víc vtipná. Smějete se spolu vůbec? My se teda tlemíme pořád, přítel má takový hlášky a já jsem taky huba nevymáchaná a děti toho navyváděj, zvířata taky vždycky něco provedou - buď sežerou co nemaj, nebo se někam nečekaně vy..rou
, vždycky je čemu se smát. A nakonec je jedno, jestli sedíte doma na gauči nebo skáčete padákem, hlavně, že se cítíte fajn ![]()
@Davdan píše:
My teda nemusíme vymýšlet, jak trávit čas.. Protože když už ten čas je, většinou si povídáme, než se nám začne někdo z dětí věšet na nohu.
A když jsme sami, jsme z toho tak vyplesklý, že ani program nepotřebujeme.
tak nejak
![]()
U nás je pořád prča, někdy až moc
![]()
Máme tři děti které jsou taky vtipné, hlavně nejstarší syn, má super hlášky ![]()
To že na muže někdy mluvím a on nevnímá, už mě nežere, dřív jo, teď mu říkám je potřeba přestěhovat gauč, a když už to opakuju po druhé tak jdu a začnu to dělat sama, někdy je opravdu myšlenkama jinde, tak si ani nevšimne, tak jsem potom na oko nasraná, on si mě udobřuje, já mu vyčtu jaký s ním mám život, že kdybych to bývala věděla… no a tlemíme se zas ![]()
Včera mi mlel o diagnostikách a já koukala jinam, on „ty mě nevnímáš!“ vnímám, „tak co jsem říkal“ jsem mu vše zopakovala, řekl že jsem mrcha
pak mi musel kdykoliv políbit ruku, to už ani neříkám jen nastavím ![]()
Pak takový blbosti.
Kde jsou klíče od auta?
v chlebníku.
Cože?
no v chlebníku, kde by jako měli být.
A jo, promiň jsem uplně nemožnej ![]()
@BarunkaK píše:
Taky například sex…to je dobrá věc, jak trávit čas s partnerem. Někdy to zkusteJinak teď přes zimu: deskové a karetní hry, restaurace, procházky s pejskem, stáhnem si film, víkend na horách, někdy spolu vaříme nebo pečeme, divadlo, kino…co nás zrovna napadne. Ale důležité je taky mít čas pro sebe a svoje záliby, jinak by se nám ten společný čas přejedl
No to je právě asi tak jediné co spolu děláme
Zak.
@K.Black píše:
zas jedna divná![]()
Proooč, holt taková je ralita.
![]()
Nic, partner čumí na bednu já si hraju s dětmi když je uložím, zeptám se co budem dělat a on že jde spát a nebo že tam má film. v létě maximálně jde ven s náma, protože si může dát venku pivo
anonimní. P.