Jak být zábavná? Co děláte s manželem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.2.13 09:17

Hmm, tak mi když mluvíme, tak každý o těch svých věcech, takže když by nás někdo poslouchal, Já: dneska bylo hezky. on: musíme koupit ten barák co nejdřív. já : no, fakt uplně svítilo sluníčko. on: jestli ho nekoupíme ted, půjdou pěkně nahoru. atd. takže super, no a když je víc volna tak filmek, ale já bud pletu, když je to nějaká jeho blbovina a on zase spí když je to moje romantárna, takže o tom, že jsme spolu to je, ale chtělo by to přece jen trochu jinak :think:
anonimní. P.

• Citovat
  • Upravit
14856
8.2.13 09:24

Ted s dvema mrnatama co jsou nehlidatelny - teda syn, je to tezky. Vetsinou jsou u toho deti - radi vyletujeme, chodime na vystavy, do muzea, objevujeme mesto. Jinak si povidame, resime, koukame na filmy (ale tezko hledame nejakej, co by bavil oba), obcas nejaka vecere v restauraci, samozrejmne sex.

sport bohuzel zadnej, coz me trochu mrzi, mozna kola, az deti trochu povyrostou.

jinak mame kazdej svoje konicky, ja siju on zase pise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
8.2.13 09:25

Většinou jsme rádi, že se večer slezeme v obyváku a pak jsme schopni prokecat třeba dvě hodiny. Se s ním moc nenudím.
No a pak klasika - výlet, kolo, lyže, koupaliště a tak. Taková ta normálka. Ale tak nějak to vychází z nás, že se nám to chce spolu dělat. A teda většinou i se synem, pokud není na hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
8.2.13 09:27

Taky například sex…to je dobrá věc, jak trávit čas s partnerem. Někdy to zkuste ;)

Jinak teď přes zimu: deskové a karetní hry, restaurace, procházky s pejskem, stáhnem si film, víkend na horách, někdy spolu vaříme nebo pečeme, divadlo, kino…co nás zrovna napadne. Ale důležité je taky mít čas pro sebe a svoje záliby, jinak by se nám ten společný čas přejedl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
8.2.13 09:34
@Anonymní píše:
Hmm, tak mi když mluvíme, tak každý o těch svých věcech, takže když by nás někdo poslouchal, Já: dneska bylo hezky. on: musíme koupit ten barák co nejdřív. já : no, fakt uplně svítilo sluníčko. on: jestli ho nekoupíme ted, půjdou pěkně nahoru. atd. takže super, no a když je víc volna tak filmek, ale já bud pletu, když je to nějaká jeho blbovina a on zase spí když je to moje romantárna, takže o tom, že jsme spolu to je, ale chtělo by to přece jen trochu jinak :think:
anonimní. P.

Jo takhle spolu občas taky komunikujeme - já : potřebujeme zajet nakoupit to a to, on: tady to o víkendu opravim apod :-D
A nebo pak komunikujeme nasledovně : já - prosim tě co chceš zítra na sebe? on: ticho :-D

• Citovat
  • Upravit
25123
8.2.13 09:41

Tak nad tim sem nikdy nepřemýšlela prostě žijeme :pankac: nevim cokoli chodíme na procházky, na výlety, nakoupit, do bazénu, rádi sme jen tak doma ale i každej zvlášt´ :)…my se prostě nenudíme…máme si i po 13 letech pořád co říct, smějeme se spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
8.2.13 09:42

My teda nemusíme vymýšlet, jak trávit čas.. Protože když už ten čas je, většinou si povídáme, než se nám začne někdo z dětí věšet na nohu.
A když jsme sami, jsme z toho tak vyplesklý, že ani program nepotřebujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.2.13 09:42
@Anonymní píše:
anonimní. P.

No tak buď se s ním bav chvíli o baráku a pak zas chvíli o počasí, nebo buď trochu víc vtipná. Smějete se spolu vůbec? My se teda tlemíme pořád, přítel má takový hlášky a já jsem taky huba nevymáchaná a děti toho navyváděj, zvířata taky vždycky něco provedou - buď sežerou co nemaj, nebo se někam nečekaně vy..rou :roll: :mrgreen:, vždycky je čemu se smát. A nakonec je jedno, jestli sedíte doma na gauči nebo skáčete padákem, hlavně, že se cítíte fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
8.2.13 10:48
@Davdan píše:
My teda nemusíme vymýšlet, jak trávit čas.. Protože když už ten čas je, většinou si povídáme, než se nám začne někdo z dětí věšet na nohu.
A když jsme sami, jsme z toho tak vyplesklý, že ani program nepotřebujeme.

tak nejak :D ;)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
8.2.13 11:20

U nás je pořád prča, někdy až moc :roll: :lol:
Máme tři děti které jsou taky vtipné, hlavně nejstarší syn, má super hlášky :lol:

To že na muže někdy mluvím a on nevnímá, už mě nežere, dřív jo, teď mu říkám je potřeba přestěhovat gauč, a když už to opakuju po druhé tak jdu a začnu to dělat sama, někdy je opravdu myšlenkama jinde, tak si ani nevšimne, tak jsem potom na oko nasraná, on si mě udobřuje, já mu vyčtu jaký s ním mám život, že kdybych to bývala věděla… no a tlemíme se zas :lol:
Včera mi mlel o diagnostikách a já koukala jinam, on „ty mě nevnímáš!“ vnímám, „tak co jsem říkal“ jsem mu vše zopakovala, řekl že jsem mrcha :mrgreen: pak mi musel kdykoliv políbit ruku, to už ani neříkám jen nastavím ;)
Pak takový blbosti.
Kde jsou klíče od auta?
v chlebníku.
Cože?
no v chlebníku, kde by jako měli být.
A jo, promiň jsem uplně nemožnej :lol:

• Citovat
  • Upravit
6926
8.2.13 11:24

@K.Black jsem se normálně lekla tý profilovky. 8o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.13 12:04
@BarunkaK píše:
Taky například sex…to je dobrá věc, jak trávit čas s partnerem. Někdy to zkuste ;)Jinak teď přes zimu: deskové a karetní hry, restaurace, procházky s pejskem, stáhnem si film, víkend na horách, někdy spolu vaříme nebo pečeme, divadlo, kino…co nás zrovna napadne. Ale důležité je taky mít čas pro sebe a svoje záliby, jinak by se nám ten společný čas přejedl :)

No to je právě asi tak jediné co spolu děláme :? Zak.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
8.2.13 12:18
@Davdan píše:
@K.Black jsem se normálně lekla tý profilovky. 8o :lol: :lol:

zas jedna divná :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6926
8.2.13 12:33
@K.Black píše:
zas jedna divná :roll: :mrgreen:

Proooč, holt taková je ralita. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
8.2.13 19:10

Nic, partner čumí na bednu já si hraju s dětmi když je uložím, zeptám se co budem dělat a on že jde spát a nebo že tam má film. v létě maximálně jde ven s náma, protože si může dát venku pivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí