Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak si ho prostě představuj při sexu a za asi tak za půl roku až rok tě ta zamilovanost přejde.
Mně osobně by to asi nestálo za rozpad vztahu s manželem, ale každý máme jiné priority
Já to teda neměla, ale jestli do toho půjdeš dopadne to špatně. ![]()
Myslím si, že je to normální. Každý v životě potká někoho, kdo se mu líbí, příjde mu sexy, i když má doma partnera, ale pokud jsi se svým mužem spokojená, máte miminko, proč si tohle všechno pokazit, kvůli chuti, která časem přejde.
nestojí to za to holka!
Kdysi dávno se mi líbil kolega v práci, bylo tam takové to jiskření… Nedalo se dělat nic jinýho, než se s ním bavit jen to nejnutnější, a celkově se tak nějak tvářit, že tam není, on pak šel jiskřit jinam.
Pokud je to šéf u muže v práci, tak za ním do té práce zkrátka nechoď, sejde z očí, sejde z mysli.
Měla, přesně takhle mě přitahoval John Malkovich, Jim Morrison, Richard Krajčo, Tomáš Klus…
a přesně v té rovině by to mělo zůstat. Sni si, představuj, ale to je vše, kam to normální rozumný člověk nechá dojít, jen u náctiletých je omluvitelné mít zpřeházené hodnoty, kde vášeň, sex a okouzlení je nadřazeno všemu ostatnímu…
Ztrapnuješ manžela v práci před šéfem. Co si šéf o něm může myslet, když jeho manželka příjede s kočárkem do práce a koketuje s ním, že je to trouba, který si neuměl ani vybrat pořádnou ženskou, tak aby pak zvládl vůbec práci. Nezlob se, nejsem žádnej puritán, ale toto mě vadí. Představ si to opačně, že by tvůj muž šou…l tvoji šéfovou, kamarádku atd.
Ztrapnuješ manžela v práci před šéfem. Co si šéf o něm může myslet, když jeho manželka příjede s kočárkem do práce a koketuje s ním, že je to trouba, který si neuměl ani vybrat pořádnou ženskou, tak aby pak zvládl vůbec práci. Nezlob se, nejsem žádnej puritán, ale toto mě vadí. Představ si to opačně, že by tvůj muž šou…l tvoji šéfovou, kamarádku atd.
@jenika1 píše:
ale no tak, on se jí jen líbí a ty už vidíš šou…í ![]()
@jenika1 píše:
souhlas, takhle jsem nad tím ani neuvažovala ![]()
Jo asi, né asi ale určitě, máš pravdu.
Zakladatelka
@chatwenna píše:
Vyspi se s nim, ukoj touhu a nikomu to nerikej..
hihi, a co když to řekne on? ![]()
Ahoj ženy,
musím se s něčím svěřit… Vedoucí mého manžela je děsně sexy, přitahuje mě a myslím, že i já jemu se líbím. Kdykoliv jsem manžela v práci navštívila, zajiskřilo to mezi námi a nemohli jsme od sebe odtrhnout pohledy. Ehm problém je v tom, že já svého manžela mám moc ráda, miluji ho. Máme půlroční dceru. On má taky manželku a dvě děti. Všemu se bráním, nechci rozbít rodinu ani naši ani jeho. I když touha po něm je fakt silná. Je to touha po jiném muži, jiných citech a po jiném sexu. S manželem nám to klape tak nějak ve všech směrech. Nemohu se zbavit ale myšlenek na jiného…
Měla jste to taky některá tak? A jak to dopadlo?