Marihuana duvod odchodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.12.14 16:11

Co marihuana dělá v morku a v plících si člověk dovede představit, když se podívá na tu použitou fajku. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2325
9.12.14 16:12

Já mám v okolí spoustu kamarádů i bývalých spolužáků co si trávu dají a když ty lidi znáš 10 let i víc, vidíš jak se mění. Prostě je to droga. Neříkám že všichni, ale ty co znám jsou postupe času jednodušší, neumí se bez toho bavit, komunikovat :roll:

Ale zase lepší než mít doma alkoholika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
@fíkofka píše:
Tak návyková látka je to stejně jako třeba kofein, nikotin nebo alkohol. Pro mě je horší to dlouhodobé ovlivňování, to že to z tebe nevyprchá po hodině a hlavně to ten člověk potřebuje, i když řekne že ne. Ten můj byl nervózní, roztěkaný, zapomínal. A ze zkušenosti to často přechází do tvrdších drog. Já se toho osobně bojím a připadá mi to zbytečný

To jo, psychická závislost na tom je. Pokud je po ruce, proč si nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@fíkofka píše:
@Blackova.K Připadá ti špatné jedno pivo denně? A co když ti ho předepíše lékař na ledvinovou koliku? Dej si proti sobě jeden joint a jednu skleničku vína a co to udělá s tvým vnímáním? Alkohol, jako jedno pivo a jedna sklenička vína tě otupí minimálně, zato joint tě otupí na dlouho, navíc zůstává v krvi a dlouhodobě ovlivňuje funkci mozku.

ano připadá mi jedno pivo denně špatné. Já si nedám ani to pivo, ani to víno ani tu trávu, nemám ráda pocit nekontrolovanosti. A jelikož nepiju tak mě i to jedno pivko zruší. Trávu nehulím, protože z ní mám stihy. Kolik jsi v životě měla jointů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
9.12.14 16:13
@Litta píše:
A co když si dáš jointa ze zdravotních důvodů, protože ti pomáhá třeba při roztroušené skleróze? ;)

Nepředpokládám, že přítel zakladatelky trpí roztroušenou sklerózou ani Alzheimerovou chorobou ;) Ze zdravotních důvodů, navíc u takto závažných v tom envidím problém, jenže k tomu nepotřebuješ THC, které navozuje ty „příjemné“ stavy. Stačí ti rostlina bez těchto látek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.14 16:14

@fíkofka nervózní,to znám. Ten člověk ji hulí několik let a naštěstí nepřešel do tvrdších.

• Citovat
  • Upravit
7009
9.12.14 16:14

A funguje normalne? Pracuje, vyskytuje se doma, pomuze s necim, spolecne traveny cas, sex atd? Pokud ano, neresila bych, 2× tydne je podle mne jeste na hrane unosnosti.

Duvod rozchodu by to pro me byl, kdyby to zasahovalo do bezneho zivota. Pokud jsi to odhalila pouze podle vytrousenych fajecek a pytlicku a zijes s nim uz nejakou dobu a bez tehle stop bys nepoznala, tak se nedeje nic strasnyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.12.14 16:15
@fíkofka píše:
Nepředpokládám, že přítel zakladatelky trpí roztroušenou sklerózou ani Alzheimerovou chorobou ;) Ze zdravotních důvodů, navíc u takto závažných v tom envidím problém, jenže k tomu nepotřebuješ THC, které navozuje ty „příjemné“ stavy. Stačí ti rostlina bez těchto látek :)

No ale on nemá ani ledvinovou koliku, tak pak nechápu ten tvůj předchozí příspěvek, na který to byla reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Zupa píše:
Já mám v okolí spoustu kamarádů i bývalých spolužáků co si trávu dají a když ty lidi znáš 10 let i víc, vidíš jak se mění. Prostě je to droga. Neříkám že všichni, ale ty co znám jsou postupe času jednodušší, neumí se bez toho bavit, komunikovat :roll:Ale zase lepší než mít doma alkoholika :think:

ano ano, přesně, neumí se bez toho bavit komunikovat.

• Citovat
  • Upravit
2940
@fíkofka píše:
Tak návyková látka je to stejně jako třeba kofein, nikotin nebo alkohol. Pro mě je horší to dlouhodobé ovlivňování, to že to z tebe nevyprchá po hodině a hlavně to ten člověk potřebuje, i když řekne že ne. Ten můj byl nervózní, roztěkaný, zapomínal. A ze zkušenosti to často přechází do tvrdších drog. Já se toho osobně bojím a připadá mi to zbytečný

ten tvůj. A je spousta lidí který takovýhle stavy nemají. To je právě ono, každý člověk je jiný.
PROBOHA nepropaguju tu marihuanu, aby si někdo nemyslel :mrgreen: Sama ji nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
@Blackova.K píše:
ano připadá mi jedno pivo denně špatné. Já si nedám ani to pivo, ani to víno ani tu trávu, nemám ráda pocit nekontrolovanosti. A jelikož nepiju tak mě i to jedno pivko zruší. Trávu nehulím, protože z ní mám stihy. Kolik jsi v životě měla jointů?

Hele táta si jedno pivo dává každý večer právě kvůli těm ledvinám a není to žádný hospodský povaleč :D Já si třeba dám víno večer ráda a k tomu nějakou pěknou knížku a nijak mě to neovlivní. Já osobně ani jeden, stačí mi, co to dělá s lidmi, které to kouří pravidelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
9.12.14 16:17
@Blackova.K píše:
ten tvůj. A je spousta lidí který takovýhle stavy nemají. To je právě ono, každý člověk je jiný.
PROBOHA nepropaguju tu marihuanu, aby si někdo nemyslel :mrgreen: Sama ji nesnáším.

Neber to jako útok, jen jako názor, stejně jako @Litta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.14 16:18

Podivejte se na to sklíčko od trávy jak je pěkné a to se člověku dostává do těla.

• Citovat
  • Upravit
2940
9.12.14 16:21
@fíkofka píše:
Hele táta si jedno pivo dává každý večer právě kvůli těm ledvinám a není to žádný hospodský povaleč :D Já si třeba dám víno večer ráda a k tomu nějakou pěknou knížku a nijak mě to neovlivní. Já osobně ani jeden, stačí mi, co to dělá s lidmi, které to kouří pravidelně :)

kvůli ledvinám, a má to napsaný od doktora? ;) ani jeden tak nevíš o čem mluvíš, jako já nemůžu diskutovat o pivu nebo druhách vína. Tím fakt neříkám že je to správná věc. Znám lidi co jsou vyhulený, znám lidi co jsou vychlastaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
9.12.14 16:22
@Anonymní píše:
Podivejte se na to sklíčko od trávy jak je pěkné a to se člověku dostává do těla.

no a nebo na filtr od cigára, nebo v některých hospodách nedbají na údržbu trubek a lidi pak pijou s pivem humus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová