Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
15.9.08 21:47

EnkaL? z jaké diskuse? pak bych si možná vzpomněla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926

No tak to je teda mazec 8O 8O 8O 8O
To nechapu teda jak muze byt clovek tak, ani nevim jak to napsat, hnusny. Priznam se i ja jsem brecela u Vanessky a psala jsem s Marky SZ a ted jsem z toho fakt uplne jelen 8O . Myslim si, ze to je nejaky oplzly chlap, protoze zena tohle udelat nemuze, prece neni mozne aby zena mohla ublizit v tomhle nejcitlivejsim tematu :cry: No proste nemam slov 8O
Maciku mam nejake SZ od Markyska ale tim nic nezjistim 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
Macík74 píše:
holky já jsem sem přišla cca v listpadu.. a byl tu hned v deníčku srdceryvný příběh maminky co porodila mrtvou holčičku.. a holky z diskuse jí obvinily že je vše lež!! a ona aby to dokázala.. dala sem ofocený úmrtní list! ale ten byl tak podezřelý! že to bilo do očí! rozlobila se, a řekla, že to nikomu dokazovat nebude.. ale je to dávno nevím ani nick nic! ale vím, že to mě zasáhlo… ale je fakt, že ten list byl divný!
nevím jak to pak dopadlo…
ale třeba sem nakoukne někdo kdo si to pamatovat bude a zná jí!

bohužel vím o kom mluvíš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
15.9.08 21:48

maciku:ano bylo to od nás,EnkaL tedy září O6,stejně jako Kammi,začínám si myslet,že je to jedna osoba :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.9.08 21:48

KATTY, to je mi líto… :( Musíš teď mít strach… Mně jen stačí, že na mě má tel. a taky mi není bůhvíjak příjemně… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.9.08 21:50

Enka byla ze září 2006, pak tu byla nějaká aféra a bude to ten úmrtní list, o kterém mluví Macík. Ale IP by měla jít zjistit ne? Akorát nebyla z Hradce ale z Prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
15.9.08 21:51

Sajso o mobilu ani nemluvím :-) je to šílené fakt

Ještě, že jsem já opravdová :D :D :D :D i když ten náš příběh bych měla raději jako vymyšlený. Právě proto čím jsme si prošlli nechápu jak někdo může takhle lhát a lhát. Nepřizveme nějakého psychologa???? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 21:51

ano holky to je ona!!!! EnkaL… ta co jsem přišla a to mrtvé mimi…
máte pravdu!!!
pamatuju si to, protože jsem akorát sem přišla! skoro plakala u jejího příspěvku.. a pak to obvinění.. a přišlo mi to fakt divné… co psala ..
hele a Kammi prý už nemá žádné příspěvky jsou smazané jo??? a Markýsek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.9.08 21:52

Katty jo,to by bylo na místě, tohle by pro něj bylo téma skoro na disertaci. :P

Macíku obvinění přišlo nejspíš proto, že holkám na svých diskuzích vykládala „pohádky“. Pak už jí nevěřily. Ale pro nově příchozí to asi musel být šok. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.9.08 21:52

Tak se obávám, že i já jsem definitivně ztratila iluze o Markýskovi…
Tímto se omlouvám paní Plockové, ale opravdu to byl blesk z čistého nebe( nebo aspoň z polojasného).
Patrně jde vážně o „diagnozu“. Třeba tomu všemu vážně věřila a prožívala si to, protože jinak udržet tak dlouho nit a ještě za sestru…
Je to smutné, ale stejně musím říct - byla to fajn holka…(teda jestli je to holka… :? )
A pokud vím, tak Lesi psala, že Markýskova IP je z Prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
15.9.08 21:53
lenula píše:
KATTY, to je mi líto… :( Musíš teď mít strach… Mně jen stačí, že na mě má tel. a taky mi není bůhvíjak příjemně… :?

Leňul :( co se dá dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255

macík:příspěvky Kammi u nás /záříO6/ smazané nemá,jen fotky u metříků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682

Musím říct, že mě podezření napadlo už mnohokrát a často se to i potvrdilo. Jednou jsem tu četla něco podobného a myslím, že trefná poznámka k případu byla „parazitování na lidském soucitu“. Někdo má zkrátka velkou potřebu pozornosti a vynucuje si jí zvráceným způsobem. Vím, že pochybnosti dost často mohou vyvolat vlnu nevole, na druhou stranu by to těmto osobám nemělo procházet. Popravdě si myslím, že jich zase tolik nebude, spíše to dělají na více místech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
15.9.08 21:55

je mi z toho všeho tak akorát na nic. s Markét jsem prožívala všechno, moc jsem se radovala, když otěhotněla podruhé, plakala jsem když se narodila Vanesska a hroutila se, když zemřela. Ale nejvíc me se.e , že jsem tomu všemu stresu vystavila i svoji Vendulku - tou dobou ještě v bříšku.Jako by nestačilo, že jsem se nervila celé těhu, aby bylo všechno v pořádku a znovu jsem nepotratila a vůbec si to neužila. A nejen já, takových holek tu je mnohem mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
15.9.08 21:55

enkaL a Markýsek nejsou tatáž osoba alespoň podle IP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová