Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a myslíte že ta fotka co údajně je ona s tím vycpaným pupíke je opravdu Markýsek???Třeba to zase někomu ukradla nějaké bláznivé puberťačce i když zase fotit se ve slunečních brýlích a s turbanem.
Každopádně chudinky všechny Markýsky co jsou opravdu Markýskové
MAMINKO HOLMESOVÁ ZA SEBE TI MOC DĚKUJI A URČO I ZA OSTATNÍ, KDYBY SE TO NEPROFLÁKLO DÍKY TVÉMU INSTIKTU KDOVÍ KOLIKA DALŠÍMA SMUTNÝMA ZPRÁVAMA BY NÁS KRMILA KOLIK SLZ A SVÍČEK BY VYHOŘELO .....KDYŽ SI UVĚDOMÍM VŠE KOLEM MARKÝSKA BĚHÁ MI MRÁZ PO ZÁDECH. JESTLI TO ČTEŠ PÍSNI MI SZ
Holky, ale nedavejte sem primo fotky, co kdyz to ty holciny nejsou a najdou pak nekde svou fotku (i kdyz vim, z eje to nepravdepodobne, ze by 16 leta holka hledala svou fotku na emmiminu:)) ale prijde mi to takove neeticke.. Dyk staci dat odkaz…
Stejne mam dotaz, co az zjistite, ze sem dala cizi fotku?? Jste si jiste tim, ze je to zalovatelne?? zalovatelen je to i ted, za psychickou ujmu a tak jako tak budte muset podat trestni oznameni na neznameho pachatele… Dle IP a mob. telefonu se da zjistit vic… ale tohle je vazne uz prehnane, davat sem fotky cizich nic netusicich holek a srovnavat je s markyskem..:(
asi spoustu lidi nastvu
ale delate jen to, co ona chtela… zase je nova diskuse a zase se nemluvi o nicem jinem… ![]()
jirabobes píše:
No tak mě nepřišlo divné nic.Ani to těhu po smrti V.,páč mi psala,že se trošku opili.Prostě ujelo. A to se stát může každému.
PŘESNĚ TAKHLE MI TO TAKÉ PSALA ZAJÍMALO BY MĚ JESTLI NÁM NEPSALA STÉJNÉ ZPRÁVY A NEKOPÍROVALA JE JEN UPRAVOVALA JMÉNO. JELIKOŽ DO DISKUZÍ KOPÍROVALA DOST MOŽNÁ VŠE
Holky, přesně tak, jsem si vědomá toho, že si mě daly adminy dohromady s mým nickem. Ale nereagovat tímto styl, jsem prostě musela, když jsem se začala v Markýskovi šťourat.
Díky holky za obezřetnost, když byste něco potřebovaly, písněte SZ, však víte komu a je možné se domluvit na důkazech o mé osobě, které byste potřebovaly vědět. Sher. Holm.
katty píše:jirabobes píše:PŘESNĚ TAKHLE MI TO TAKÉ PSALA ZAJÍMALO BY MĚ JESTLI NÁM NEPSALA STÉJNÉ ZPRÁVY A NEKOPÍROVALA JE JEN UPRAVOVALA JMÉNO. JELIKOŽ DO DISKUZÍ KOPÍROVALA DOST MOŽNÁ VŠE
No tak mě nepřišlo divné nic.Ani to těhu po smrti V.,páč mi psala,že se trošku opili.Prostě ujelo. A to se stát může každému.
Včera jsme to ještě s jednou probíraly a přišly jsme na to,že tak dokonalá nebyla.Oboum nám poslala stejnou fotku,ale každé z nás v jiné době a z údajně jiné akce.
Tak jsem dychtivě dočítala, co a jak a teď jsem na konci. Přiznání matky Holmesový, je fakt síla. Asi jsem taky naivka a je moc fajn, že jsou tu takový, co si promýšlí věci, který ostatní čtou. Díky moc za to. Identitu tvojí ani paní novinářky já rozhodně neřeším a nepředpokládám, že byste byly M.
Jen nevím, jestli už nenastal čas na to trestní oznámení, ať se do toho vloží odborníci
I když to řešení a hledání fotek - holky, máte můj obdiv. Tohle teda neumím.
Teruška píše:
Holky, ale nedavejte sem primo fotky, co kdyz to ty holciny nejsou a najdou pak nekde svou fotku (i kdyz vim, z eje to nepravdepodobne, ze by 16 leta holka hledala svou fotku na emmiminu:)) ale prijde mi to takove neeticke.. Dyk staci dat odkaz…Stejne mam dotaz, co az zjistite, ze sem dala cizi fotku?? Jste si jiste tim, ze je to zalovatelne?? zalovatelen je to i ted, za psychickou ujmu a tak jako tak budte muset podat trestni oznameni na neznameho pachatele… Dle IP a mob. telefonu se da zjistit vic… ale tohle je vazne uz prehnane, davat sem fotky cizich nic netusicich holek a srovnavat je s markyskem..:(
asi spoustu lidi nastvuale delate jen to, co ona chtela… zase je nova diskuse a zase se nemluvi o nicem jinem…
Jo to je fakt uz tu nebudu davat fotky je opravdu nefer ![]()
holky jestli je tak šílená není porblém se znovu zaregistrovat a zas bude psát bludy třeba o něčem jiným … ted si to určitě čte a je celá rozčílená že je už odhalena a jak se znovu zabavit …
RATS teda tobě se to blíží jsem zvědavá zda to bude fakt ten chlapeček hodně štěstí ![]()
holky jak se řešilo zda chlap nebo žena?Nemyslim si, že M. byl chlap tohle by chlap nevymyslel a ještě aby zvládal víc věcí najendou je to určitě z ženské hlavy.Míša
Nazdar, já taky děkuju mamce Holmes, už mě to napadlo včera, ale zapomněla jsem.
Ještě jen, že já nemyslím, že má turban, ale takovou tu čelenku co má vzadu gumu, jen přetaženou víc do očí. Jinak si myslím, že může být oblečená pěkně. Jen někde vyšťourala svert pro vycpané břicho.
Jo a kdo hledá Markýska v psaném textu v jiných diskusích, tak M. nedělá mezery za interpunkčními znaménky. Nedělal je Jiří, babička. Kammi nevím, tu jsem nečetla.
vzpomínám na ty její fotky jak tam měla tu fotečku ze synem a tak .. mně přišlo že ta mařka vypadá stejně staře jak to dítě že ji nemůže být 34 … aspons e mně tak zdálo a třeba to byly kamarádi a on si hrál na toho otce nebo fakt nevím ![]()
Stejně to těžko vyřešíme co to bylo za blázna ale podle mně je to na stoprocent ženská co se ji stalo obdobný případy a takto se tím ještě víc trápí a nás tím obtěžuje že vlastně trápí víc lidí kdo je v podobným týdnu jako ona a má rpoblémy a napíše že ji dítě zemřelo tak se toho zaleknou a bojí se ješt víc a tak dále …
Anonymni píše:
podívejte se na lidé.cz dejte kammi a pak markýsek zajímavé.Míša
Nechápu …
Tady všechno zpochybňujete … Já jsem ve svém věku asi taky poučená životem, že mě nepřijde divného nic.
Nebo jsem až tak důvěřivá? ![]()
Anonymni píše:
holky jukněte ještě na štěstí.cz a dejte si tam markýsek je tam taky fotkaJe pravda, že já vás tady čtu furt a je to lepší než čtení detektivek.Nejsem tady přihlášená páč sem z jiných stránek.Ale sem Míša
Tu přezdívku si fakt může dát kdokoliv…
Ale ty dvě Markýsky na MMB jsou obě z Vysočiny, i ta s tím zablokovaným účtem… ![]()
Zorka
Mám chvilku čas, tak sleduji reakci na svůj příspěvek. Jsem taky skutečná, mám tu nick, z jiné diskuze jsem snadno lapitelná, co se konkrétních informací o mé osobě týče. Maily jsem přeposílala min. týden Brum ze ŽPP. S touhle dívčinou jsem dost dlouho v kontaktu, je mi blízká společným údělem (genetikou), jenže s tím rozdílem, že mě předčila o 1 dítko navíc.

Holky, nepolemizujte, fakta jsou fakta, tak si to nevyvracejte zbytečnýma úvahama, už se to nedá zpochybnit. Jednání M. (telefon, výmaz fotek, atd.) mluví za všechno. A Markýsek já rozhodně nejsem. S paní Zuzanou si mailuju a mluvili jsme spolu o problému telefonem, tak proč by se všechno semlelo?? Rozhodně bych si nedovolila nikoho neoprávněně obvinit a být pak stíhána z křivého nařčení
Maminka Sherlock Holmesová.