Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
24.10.08 10:32

Tak by to mohla anonymní rychle smazat. třeba to markýsek - pokud to je " on-ona" ještě nestihl číst :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
24.10.08 10:37

anonymni to nesmaze, muze jen admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.10.08 10:40

Omlouvám se, já jsem nečetla konec, že se tady už nemá radši nic psát. Ráda bych to smazala, ale nejde. Nejsem tu registrovaná, jen tam vedle…

• Citovat
  • Upravit
45
24.10.08 14:15

Holky a je teda něco nového?Kde se to dozvím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
24.10.08 19:21

Taky by mě zajímalo co nového se děje :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.11.08 19:13

Mě by spíš zajímalo, jestli Markýska nevymysleli provozvatelé emimina, pro zvýšení návštěvnosti.

• Citovat
  • Upravit
20656
8.11.08 19:31
Anonymni píše:
Mě by spíš zajímalo, jestli Markýska nevymysleli provozvatelé emimina, pro zvýšení návštěvnosti.

No tak větší pitomost jsem ještě neslyšela :! :twisted:
dotyčný/á sem asi jen náhodně zavítal :twisted: protože kdo sem chodí pravidelně, ten by věděl, že takovýhle drb si Šárka s Lesinou nezaslouží ani omylem … nehledě na to, že ta dotyčná chodila i na sousední BC :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
8.11.08 20:00

A nejen na BC, ale i na jiných serverech se mihla.

Milá anonymní - opravdu si myslíš, že to má emimino zapotřebí při průměrné denní návštěvnosti cca 9000 lidí? To snad ani ne.

Myslím si, že z takového zviditelnění serveru, jaké uděl/a Markýsek snad majitelé ani nemohou mít radost. Naštěstí emimino nestojí na takových narušitelích jako byl Markýsek, ale na ostatních " skutečných " uživatelích, kteří zde hledají zábavu, poučení i přátelství a kteří dělají emimino takovým, jaké je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.11.08 11:03
Anonymni píše:

Ale to víš, že mě chmurně napadlo, že nám Markýsek zvýšil návštěvnost - holt syndrom bulváru :( Jenže do budoucna je to spíš mínus, protože nám to pošramotí pověst. A to není dobré.

A upřímně, připravovat kauzu Markýsek přes rok aby byla na týden vyšší návštěvnost? Trochu zbytečná námaha…

L.

PS: Klidně ses mohla podepsat - byl to dotaz na adminy a ti tě podle IP stejně najdou - a nezlobí se. Naopak je asi dobře, že tento dotaz padl nahlas. Alespoň můžeme odpovědět rovnou:
Ne, my nejsme Markýsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
11.11.08 13:08

ahoj to je tedy blbost fakt ANONYMNÍ nevím co by z toho admini měli jestli pár dní vyšší návštěvnost za takovou cenu no, to je husté, že tě taková věc vůbec napadla. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
11.11.08 13:17

Markýsek tady vyvolala podezíravost všech proti všem :? .

Lesi, chodí sem ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.11.08 13:36

Co podezíravost, ale já myslim, že někteří lidé na Emimino chodí díky tomu spíše míň (včetně mně) než, že by tim admini dosáhli větší návštěvnosti, ta vlna se zvedla akorát v době kdy aféra vypukla a teď když se už nic tak zajímavého neděje…opravdu by tim nic nezískali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
11.11.08 22:52

Teda úvaha, že Markýsek je dílo adminů je fakt kvalitní :roll: :roll: :roll: Skoro jsem čekala, kdo s tím příjde. Je to sice nelogický, nestihnutelný, ale přesto to pár lidí napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.11.08 22:56

No už vidim třeba Lesinu, jak si se mnou dopisuje do 2h do rána na Skypu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
11.11.08 22:58

Tak taková teda Lesina je :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie