Mary Kay - dotaz

Anonymní
10.10.13 00:11

Mary Kay-dotaz

Prosím poraďte mi někdo, kdo rozumíte této značce. Rozjasňující podkladová báze Ivory 5 je uplně 1.krém, který se nanáší na obličej pod make up? A potom jako tekutý make up použiji Rozjasňující podkladová báze Beige 5-neboli toto je to samé?-Mary Kay TimeWise Luminous-Wear tekutý make-up pro normální až suchou pleť. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6931
10.10.13 06:01

Rozjasnujici baze JE make-up. Nanasi se na vycistenou a osetrenou plet. Tedy na krem. Zeptej se poradkyne, u ktere jsi byla na osetreni pleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
10.10.13 06:28

Jj..rozdíl je v tom, že by měla být lehčí a celkově příjemnější než make-up. Rozhodně vhodnější pro mladší typy pleti. Lze ji doladit pudry, ale jinak na ni už nic nenanášej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
13.2.14 12:10

Ahoj holky, s dovolením oživuji diskuzi - začalo se mi docela dělat na stará kolena akné a chtěla bych vyzkoušet od Mary Kay čistící gel proti akné plus lokální sérum na čištění porů, ale stojí to celkem dost peněz, proto se chci zeptat, zda-li s tím máte někdo zkušenosti, jestli to pomáhá a jestli to nějak moc nevysušuje nebo tak. Už jsem vyzkoušela snad všechno a nic nezabírá :-( Moc díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
13.2.14 12:22

@SarkaNovo Zdravím, pokud se nemýlím, tak aktivní látkou v této kosmetice je kyselina salicylová. Přípravků které ji obsahují je spousta, tak zkus před objednáním této drahé kosmetiky, vyzkoušet něco na podobné bázi, abys věděla jestli na tebe má příznivé účinky. Salicylovou obsahuje např. čisticí pleťová voda proti akné Blackhead Clearing 100 ml - za 54 Kč.

Vím, že odpovídám na něco trochu jiného, reaguji tak jenom kvůli té zmíňce o ceně. Měj se pěkně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
13.2.14 12:23

@SarkaNovo Urcite to chce osobni reseni s poradkyni a ne po netu rady na dalku..kazdemu zareaguje tato kombinace jinak, funguje to casto, ale musi se ti k tomu vybrat vhodny hydratacni krem. presusovani pleti neni urcite vhodne reseni na pupinky, nemusi se hned jednat o akne, nejspis mas spatne cistenou plet v kombinaci s hotmonalnimi zmenami.. Ja si spatnyma pripravkama presusovala plet a trpela na akne 15 let nez mi MK poradkyne ukazala jaka blbost to jehydratace je nutna.. Ale toho muze byt spousta ve hre, je potreba se nechat omrknout, vyzkouset ruzne kombinace a nechat si poradit na miru. Takto Mary Kay spravne funguje a zabere troufam si rict snad kazdemu, protoze kombinaci pripravku je opravdu nespocet;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
13.2.14 12:26

Kyselinu salicylovou obsahuje vetsina pripravku psanych na aknozni plet, bohuzel ve vysoke koncentraci, ze prave presusuji plet a ta se pak bez hydratace nemuze hojit a jsi v zacarovanem kruhu. Takovych jsem vyzkousela tuny;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
13.2.14 12:31

Pokud se ti dela akne, tak ti zadna kosmetika nepomuze asi by to predtim chtelo vycistit telo od toxinu zevnitr a nechat si udelat hormonalni profil. pak teprve je vhodna kosmetika, co ti sedne. Za mne Mary Kay ano :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
13.2.14 12:39

Díky holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
13.2.14 23:51

Souhlasim s nadus, ze kosmetika muze pomoct az v kombinaci se zdravou stravou a dobrym pitnym rezimem, ja treba nedam dopustit na jecmen a chlorellu;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková