Máslo - jakou značku?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chápu tě, ale opravdu ti přijde cena 27 Kč odpovídající? Ano, 60 Kč už je hodně, ale tohle je zase opačný extrém…
Sháněla jsi v zahraničí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 Napeč pro rodinu ![]()
Chápu potřebu nakupovat za rozumné ceny, ale nechápu nutnost podarovat 20 kilo cukroví
Obdaruj symbolicky pár kousky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cipisek79
To mi ani neříkej
Cukroví z hery péct fakt nechci, to není ono… Mám to ráda poctivý… Ale chápu Tě. No počkáme, třeba někdo ví o místě zaslíbeném, levném cenovém ráji másla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 Po zkušenosti z minulého roku, že od konce srpna už do Vánoc žádná výrazná akce na máslo nepřišla, jsem nakoupila o prázdninách za 39Kč zásoby do mrazáku. Koukala jsem na ceny v Německu a taky nic moc. Linecké a rohlíčky si bez másla představit neumím, ale asi napeču víc perníčků a dalších druhů, kde není v receptu třetina másla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 Mě pečení baví taky, ale sníst 10 kg cukroví a pak ještě 20 kg rozdat, to je trochu extrém…a holt to leze do peněz. Já bych osobně cukroví neocenila, cpou mi to všude, v práci, na návštěvách, ještě to mít doma
Ale nejsem moc na sladké, stačí mi denně tři kousky ke kafi a je to.
Mrkni na akce v Německu. Jo z Hery bych taky nepekla. Něco se prý dá udělat i z oleje.
Příspěvek upraven 09.09.17 v 22:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše:
@Borůvka1990 Po zkušenosti z minulého roku, že od konce srpna už do Vánoc žádná výrazná akce na máslo nepřišla, jsem nakoupila o prázdninách za 39Kč zásoby do mrazáku. Koukala jsem na ceny v Německu a taky nic moc. Linecké a rohlíčky si bez másla představit neumím, ale asi napeču víc perníčků a dalších druhů, kde není v receptu třetina másla.
To je možnost, jenže já nejsem bůhví jaká pekařka a v podstatě umím jen cca 15 druhů, který mám vyhlášený… Půlka je z másla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
Chápu tě, ale opravdu ti přijde cena 27 Kč odpovídající? Ano, 60 Kč už je hodně, ale tohle je zase opačný extrém…
Sháněla jsi v zahraničí?
V německu na stejno, leda polsko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LAlezane píše:
@Borůvka1990 Napeč pro rodinu
Chápu potřebu nakupovat za rozumné ceny, ale nechápu nutnost podarovat 20 kilo cukroví![]()
![]()
Obdaruj symbolicky pár kousky
Mě to baví, kdyby nebavilo, nedělám to… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EmmaAnna píše:
@Borůvka1990 Mě pečení baví taky, ale sníst 10 kg cukroví a pak ještě 20 kg rozdat, to je trochu extrém…a holt to leze do peněz. Já bych osobně cukroví neocenila, cpou mi to všude, v práci, na návštěvách, ještě to mít domaAle nejsem moc na sladké, stačí mi denně tři kousky ke kafi a je to.
Mrkni na akce v Německu. Jo z Hery bych taky nepekla. Něco se prý dá udělat i z oleje.
Příspěvek upraven 09.09.17 v 22:34
Co s tím všichni máte?
Nepeču to proto, abych to pak měla nutkání rozdat. Peču to proto, že mě to strašně baví péct
Pak to rozdám, pač to nesežerem
Těch 10kg máme na prosinec i leden a schází se dost lidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
V německu na stejno, leda polsko…
Obávám se, že do Vánoc to za méně neseženeš, ale věřím, že cena zase časem klesne, je to teď vyšponované…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes v Tesku máslo za 59… to nejlevnější. Pak tam bylo i přes 60…
takže moje rada zní - nepeč tolik. Není prece nutný na návštěvu nosit kilo cukroví, ani sníst 10 kilo doma. Je to strašně nezdravý a jde to akorát na tloušťku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 Tak to vás paka le musí bavit jíst dva měsíce pořád dokola to samé
Já peču jen cca na týden, aby to vydrželo. Něco málo do práce, kde to stejně není moc populární ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 Hele, já fakt nechci být zlá, ale když tě tak baví péct a nechceš investovat do másla, tak se prostě nauč jiné recepty. Ona to zase taková vášeň nebude, když pečeš dokola 15 druhů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
@Cipisek79
To mi ani neříkejCukroví z hery péct fakt nechci, to není ono… Mám to ráda poctivý… Ale chápu Tě. No počkáme, třeba někdo ví o místě zaslíbeném, levném cenovém ráji másla
zajed si do Německa. Paradoxně jsou tam potraviny levnější - při stejní nebo vyšší kvalitě. Btw. škoda, že nejsi moje příbuzná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
Dnes v Tesku máslo za 59… to nejlevnější. Pak tam bylo i přes 60…
takže moje rada zní - nepeč tolik. Není prece nutný na návštěvu nosit kilo cukroví, ani sníst 10 kilo doma. Je to strašně nezdravý a jde to akorát na tloušťku
Já viděla dneska v Albertu za 49 Kč, 250 g a podle mě žádný šunt bez tuku, ale značku nevim, nekupuji to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit