Máslo - jakou značku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
9.9.17 22:30

Chápu tě, ale opravdu ti přijde cena 27 Kč odpovídající? Ano, 60 Kč už je hodně, ale tohle je zase opačný extrém…
Sháněla jsi v zahraničí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
9.9.17 22:32

@Borůvka1990 Napeč pro rodinu :nevim:
Chápu potřebu nakupovat za rozumné ceny, ale nechápu nutnost podarovat 20 kilo cukroví 8o 8o 8o Obdaruj symbolicky pár kousky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425

@Cipisek79
To mi ani neříkej 8o Cukroví z hery péct fakt nechci, to není ono… Mám to ráda poctivý… Ale chápu Tě. No počkáme, třeba někdo ví o místě zaslíbeném, levném cenovém ráji másla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16066

@Borůvka1990 Po zkušenosti z minulého roku, že od konce srpna už do Vánoc žádná výrazná akce na máslo nepřišla, jsem nakoupila o prázdninách za 39Kč zásoby do mrazáku. Koukala jsem na ceny v Německu a taky nic moc. Linecké a rohlíčky si bez másla představit neumím, ale asi napeču víc perníčků a dalších druhů, kde není v receptu třetina másla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.9.17 22:34

@Borůvka1990 Mě pečení baví taky, ale sníst 10 kg cukroví a pak ještě 20 kg rozdat, to je trochu extrém…a holt to leze do peněz. Já bych osobně cukroví neocenila, cpou mi to všude, v práci, na návštěvách, ještě to mít doma :lol: Ale nejsem moc na sladké, stačí mi denně tři kousky ke kafi a je to.

Mrkni na akce v Německu. Jo z Hery bych taky nepekla. Něco se prý dá udělat i z oleje.

Příspěvek upraven 09.09.17 v 22:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.9.17 22:34
@zrcadlo píše:
@Borůvka1990 Po zkušenosti z minulého roku, že od konce srpna už do Vánoc žádná výrazná akce na máslo nepřišla, jsem nakoupila o prázdninách za 39Kč zásoby do mrazáku. Koukala jsem na ceny v Německu a taky nic moc. Linecké a rohlíčky si bez másla představit neumím, ale asi napeču víc perníčků a dalších druhů, kde není v receptu třetina másla.

To je možnost, jenže já nejsem bůhví jaká pekařka a v podstatě umím jen cca 15 druhů, který mám vyhlášený… Půlka je z másla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.9.17 22:35
@radkka píše:
Chápu tě, ale opravdu ti přijde cena 27 Kč odpovídající? Ano, 60 Kč už je hodně, ale tohle je zase opačný extrém…
Sháněla jsi v zahraničí?

V německu na stejno, leda polsko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.9.17 22:36
@LAlezane píše:
@Borůvka1990 Napeč pro rodinu :nevim:
Chápu potřebu nakupovat za rozumné ceny, ale nechápu nutnost podarovat 20 kilo cukroví 8o 8o 8o Obdaruj symbolicky pár kousky :nevim:

Mě to baví, kdyby nebavilo, nedělám to… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.9.17 22:38
@EmmaAnna píše:
@Borůvka1990 Mě pečení baví taky, ale sníst 10 kg cukroví a pak ještě 20 kg rozdat, to je trochu extrém…a holt to leze do peněz. Já bych osobně cukroví neocenila, cpou mi to všude, v práci, na návštěvách, ještě to mít doma :lol: Ale nejsem moc na sladké, stačí mi denně tři kousky ke kafi a je to.

Mrkni na akce v Německu. Jo z Hery bych taky nepekla. Něco se prý dá udělat i z oleje.

Příspěvek upraven 09.09.17 v 22:34

Co s tím všichni máte? :nevim: :lol: Nepeču to proto, abych to pak měla nutkání rozdat. Peču to proto, že mě to strašně baví péct :lol: Pak to rozdám, pač to nesežerem :lol: Těch 10kg máme na prosinec i leden a schází se dost lidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.9.17 22:40
@Borůvka1990 píše:
V německu na stejno, leda polsko…

Obávám se, že do Vánoc to za méně neseženeš, ale věřím, že cena zase časem klesne, je to teď vyšponované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685

Dnes v Tesku máslo za 59… to nejlevnější. Pak tam bylo i přes 60…
takže moje rada zní - nepeč tolik. Není prece nutný na návštěvu nosit kilo cukroví, ani sníst 10 kilo doma. Je to strašně nezdravý a jde to akorát na tloušťku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395

@Borůvka1990 Tak to vás paka le musí bavit jíst dva měsíce pořád dokola to samé :lol: Já peču jen cca na týden, aby to vydrželo. Něco málo do práce, kde to stejně není moc populární :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.9.17 22:42

@Borůvka1990 Hele, já fakt nechci být zlá, ale když tě tak baví péct a nechceš investovat do másla, tak se prostě nauč jiné recepty. Ona to zase taková vášeň nebude, když pečeš dokola 15 druhů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.9.17 22:42
@Borůvka1990 píše:
@Cipisek79
To mi ani neříkej 8o Cukroví z hery péct fakt nechci, to není ono… Mám to ráda poctivý… Ale chápu Tě. No počkáme, třeba někdo ví o místě zaslíbeném, levném cenovém ráji másla ;)

zajed si do Německa. Paradoxně jsou tam potraviny levnější - při stejní nebo vyšší kvalitě. Btw. škoda, že nejsi moje příbuzná :,( :,( :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.9.17 22:43
@veria píše:
Dnes v Tesku máslo za 59… to nejlevnější. Pak tam bylo i přes 60…
takže moje rada zní - nepeč tolik. Není prece nutný na návštěvu nosit kilo cukroví, ani sníst 10 kilo doma. Je to strašně nezdravý a jde to akorát na tloušťku :jazyk:

Já viděla dneska v Albertu za 49 Kč, 250 g a podle mě žádný šunt bez tuku, ale značku nevim, nekupuji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí