Máslo - jakou značku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
9.9.17 22:56
@Kfětoslava píše:
Tolik kilo cukroví jsem v životě neviděla pohromadě. Pak se nedivím, že se vánocům říká svátky obzerstvi :) já peču jen pro radost, vůni a na chuť, tak mě cena másla nechává chladnou. Jinak Rakousko, Německo asi stejné ceny jak u nás.

No jak jsem psala, mě baví ta práce, to pečení, já stejně jen ochutnám, nemůžu lepek, laktózu, cukr… :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14858
9.9.17 22:59
@Borůvka1990 píše:
No jak jsem psala, mě baví ta práce, to pečení, já stejně jen ochutnám, nemůžu lepek, laktózu, cukr… :pocitac: :lol:

Tak potom peč na kšeft, spousta ženským se nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
9.9.17 23:02

@Borůvka1990 - bohužel nevím, akce asi už nebudou a pokud má cena růst. Tak hold nakoupit už teď a šup s tím na mrazák. Chutná úplně stejně.
Jinak top je prý máslo Billa nebo Olma, ale to už teď vychází na 55 kč. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.9.17 23:10

@Borůvka1990 myslím že nepujde..oni sice říkali že ted by měla cena trošku klesnout, ale před vánoci zase pujde kvuli poptávce nahoru..a pokud budou nějaké akce, bude tam bitka a bude to hned pryč..
Už se nevyplatí ani v německu, tam už je taky drahé…kdysi jsem tam brala levnější jak u nás.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
5425
9.9.17 23:11
@Kfětoslava píše:
Tak potom peč na kšeft, spousta ženským se nechce

Jj, to mi říká manžel :lol: Jenže to je to, co by mě nebavilo. Zásadně neprodávám. To už je forma,,práce-výdělečné činnosti". Mám to jen jako koníček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.9.17 23:14
@smurfka píše:
@Borůvka1990 myslím že nepujde..oni sice říkali že ted by měla cena trošku klesnout, ale před vánoci zase pujde kvuli poptávce nahoru..a pokud budou nějaké akce, bude tam bitka a bude to hned pryč..
Už se nevyplatí ani v německu, tam už je taky drahé…kdysi jsem tam brala levnější jak u nás.. :zed:

Mě napadlo to polsko, jak tu někdo psal, jenže nevím jak je to s kvalitou… Musela bych tam zajet, koupit deset druhů másla a ochutnat :mrgreen: V německu je to právě drahý. Leda hlídat akci, pak přenocovat před marketem a vrhnout se tam jako první :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.9.17 23:19

@Borůvka1990 tak podle mě pokud bude akce, nebude to zas halo cena..z 50 to bude max 40..ještě že a to sladké moc nejsme, takže u nás se cukroví moc nepěstuje..mě stačí si nechat upéct kilo, dvě a vystačí nám to napohodu :mrgreen: my jsme masoví :P :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1299
9.9.17 23:24
@Borůvka1990 píše:
Třeba máš taky příbuznou-nadšenkyni do pečení, akorát lakomou :oops: :lol:
pravda pravda, segra prozmenu nevari ale pece ale s kilama cukrovi k nam nechodi teda :lol: ale s ruznyma kolacema atp jo, to bych ji krivdila. :mrgreen: tak me tak napada, podel se s nejakym fakt dobrym receptem na cukrovi co se vyvaluje a nasledne vypichava. Takovy mam nejradsi :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
9.9.17 23:35

@Borůvka1990 Chápu,že ráda pečeš a rozdáváš cukroví a na tom nechceš nic měnit. Je to hezký zvyk a uděláš radost.Ale na 30 kg cukroví není potřeba 15 kg másla. To by bylo, že polovina všech surovin v cukroví je máslo.
Asi bych už nyní pokukovala po akci na máslo, koupila a v případě kratší expirace dala zatím do mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16064
9.9.17 23:39
@lasička1 píše:
@Borůvka1990 Chápu,že ráda pečeš a rozdáváš cukroví a na tom nechceš nic měnit. Je to hezký zvyk a uděláš radost.Ale na 30 kg cukroví není potřeba 15 kg másla. To by bylo, že polovina všech surovin v cukroví je máslo.
Asi bych už nyní pokukovala po akci na máslo, koupila a v případě kratší expirace dala zatím do mrazáku.

Tak ono když se dá třetina do těsta a někdo má rád ještě máslové krémy, tak tomu i věřím. My třeba nesnášíme máslové krémy na cukroví, které stojí na misce v pokojové teplotě, takže spojujeme jen marmeládou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
9.9.17 23:48

Když tě to baví jsou dvě možnosti : budeš péct jiné druhy nebo si nestěžuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.9.17 23:56
@lasička1 píše:

To není jen do těsta, ale i krémy, čoko polevy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.9.17 23:57
@lachtanice86 píše:
Když tě to baví jsou dvě možnosti : budeš péct jiné druhy nebo si nestěžuj.

Nestěžuju si-pátrala jsem, zda někdo neví, kde koupit levně máslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
10.9.17 00:00
@zrcadlo píše:
Tak ono když se dá třetina do těsta a někdo má rád ještě máslové krémy, tak tomu i věřím. My třeba nesnášíme máslové krémy na cukroví, které stojí na misce v pokojové teplotě, takže spojujeme jen marmeládou.

Já klasický máslový-jako je vyšlehat máslo s cukrem a rumem a pod taky nemusím.. Dělám třeba na pařížský rohlíčky, kdy se uvaří kaše (smetana, plhr mouka, žloutky, van cukr, po vychladnutí se zašlehá rum, máslo-krém je trvanlivý a neroztéká se-nevodnatí jako pudinkový).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
10.9.17 00:01
@hapolda píše:
pravda pravda, segra prozmenu nevari ale pece ale s kilama cukrovi k nam nechodi teda :lol: ale s ruznyma kolacema atp jo, to bych ji krivdila. :mrgreen: tak me tak napada, podel se s nejakym fakt dobrym receptem na cukrovi co se vyvaluje a nasledne vypichava. Takovy mam nejradsi :oops:

Mám dobrý na mandlové těsto, je to podobné lineckému, vydrž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko