Masturbace před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.10.11 12:06

a fakt jde we wibe pouzit i pri sexu s pritelem? vejde se tam i s penisem??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.11 12:06

tak tohle vložím raději anonymně:D…

Místo: v parku na trase pejskařů:D, pláž, jinak v poslední době sice doma,a le při otevřených vchodových dveřích 8-o . Nemáme výtah, dveře hned u schodů:D. Tak jelikož jsem obvykle také hlasitější, to byl pro mě úkol tedy :lol: :lol: :lol: :lol: ve vlastním zájmu být potichu:D. Naštěstí nikdo nešel:D

• Citovat
  • Upravit
17050
26.10.11 12:07
Anonymní píše:

Ano:). We je mojí oblíbenou hračkou:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.10.11 12:08

Vybrujici:) s vibraci na klitak jen pro vlastni potrebu a normal s vyuzitim s partnerem:)
Hlapy taky nekdy prevezmou iniciativu a s vibrousem ze ktereho couhaji ruzne jine prazdice na klitak a ritku by se asi leknul a nevedel by co s nim ale s klasickym ji. To jde velice dobre a nejlepe vodotesnej:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.10.11 12:08
Anonymní píše:

Jeden do jedne a druhej do druhe:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.10.11 12:09

Ahoj Radú, čekej SZ. Konečně :oops:

Jinak k místům: vlak, výtah, tel. budka, sauna… Bazén mě nevzrušuje - spíš vysušuje :think: Posed a krmelec super! :mrgreen:

K úvodnímu dotazu - když jsme ještě s ex žili, tak ano - vibrátor i jiné věci jsme paktikovali. Sex bylo to jediné, co nám v tom našem povedeném manželství klapalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.10.11 12:09

Ne delam si srandu, vejde, je to super, drazdi to oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.10.11 12:11

Příspěvek upraven 31.08.15 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
26.10.11 12:15

Chlapi to rádi…a ještě k tomu,když si to můžou natočit… :wink: A místo? Termály, voda 38st a plno lidí kolem :lol: Akorát nevím jestli jsem byla rudá z té horké vody nebo z toho vzrušení, ale bylo to super…ale bez chlapova zakončení… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 12:18

park na Vyšehradě, slunečné odpoledne :oops:

dá se tahle hračka We-vibe 2 používat s kondomem, nebo ho to roztrhne ?? :( nemůžu mít HA

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.11 12:27

Radši anonym..... :mrgreen: :twisted:
S vibrátorem jednou když se na mne díval můj chlap, a mooooc se mu to líbilo. Po porodu se stydím za své tělo :-( Ale jak si to tady tak čtu, že bych do toho šla znova? :potlesk:
Nejneobvyklejší místa: koupaliště v 1 ráno(přelezli jsme plot a po „akci“ na nás vlítli policajti, spustil se alarm…sladkých 17 mi bylo :oops: ) různé lavičky :mrgreen: louka, záchod v hotelu, v autě, vířivka, bazén, a taky ruční práce na koupáku normálně za provozu :oops:

• Citovat
  • Upravit
7602
26.10.11 12:39

To je zase téma :mrgreen: A mě tady nechtěli zveřejnit erotickej deníček :lol:

Jinak k otázce: Ano, dělám si to před ním a ano, je z toho paf i po šesti letech, co na to kouká :mrgreen: A moje nej hračka je skleněné dildo, mě ty vibrující nějak neberou. A super je to i jen tak rukou, nemusíš k tomu mít půlku sex-shopu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 12:43

Místo: V jezeře…ještě že Balaton je docela mělkej :mrgreen: , ale plnej lidí :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
31289
26.10.11 12:49
Janichka píše:
Vybrujici:) s vibraci na klitak jen pro vlastni potrebu a normal s vyuzitim s partnerem:)
Hlapy taky nekdy prevezmou iniciativu a s vibrousem ze ktereho couhaji ruzne jine prazdice na klitak a ritku by se asi leknul a nevedel by co s nim ale s klasickym ji. To jde velice dobre a nejlepe vodotesnej:D

souhlas…ten s dráždidly pro klit. vypadá asi pro chlapa moc „děsivě“…klasický „hladký“ nebo s drobnými výstupky, vibrující je pro hrátky s chlapem dle mě ideální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.10.11 12:50

Holky jak to děláte?Nám to ve vodě prostě nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie