Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak tohle vložím raději anonymně:D…
Místo: v parku na trase pejskařů:D, pláž, jinak v poslední době sice doma,a le při otevřených vchodových dveřích
. Nemáme výtah, dveře hned u schodů:D. Tak jelikož jsem obvykle také hlasitější, to byl pro mě úkol tedy
ve vlastním zájmu být potichu:D. Naštěstí nikdo nešel:D
Anonymní píše:
a fakt jde we wibe pouzit i pri sexu s pritelem? vejde se tam i s penisem??
Ano:). We je mojí oblíbenou hračkou:D
Vybrujici:) s vibraci na klitak jen pro vlastni potrebu a normal s vyuzitim s partnerem:)
Hlapy taky nekdy prevezmou iniciativu a s vibrousem ze ktereho couhaji ruzne jine prazdice na klitak a ritku by se asi leknul a nevedel by co s nim ale s klasickym ji. To jde velice dobre a nejlepe vodotesnej:D
Anonymní píše:
Jeden do jedne a druhej do druhe:D
Ahoj Radú, čekej SZ. Konečně ![]()
Jinak k místům: vlak, výtah, tel. budka, sauna… Bazén mě nevzrušuje - spíš vysušuje
Posed a krmelec super! ![]()
K úvodnímu dotazu - když jsme ještě s ex žili, tak ano - vibrátor i jiné věci jsme paktikovali. Sex bylo to jediné, co nám v tom našem povedeném manželství klapalo ![]()
Chlapi to rádi…a ještě k tomu,když si to můžou natočit…
A místo? Termály, voda 38st a plno lidí kolem
Akorát nevím jestli jsem byla rudá z té horké vody nebo z toho vzrušení, ale bylo to super…ale bez chlapova zakončení… ![]()
park na Vyšehradě, slunečné odpoledne ![]()
dá se tahle hračka We-vibe 2 používat s kondomem, nebo ho to roztrhne ??
nemůžu mít HA
Radši anonym.....
![]()
S vibrátorem jednou když se na mne díval můj chlap, a mooooc se mu to líbilo. Po porodu se stydím za své tělo
Ale jak si to tady tak čtu, že bych do toho šla znova? ![]()
Nejneobvyklejší místa: koupaliště v 1 ráno(přelezli jsme plot a po „akci“ na nás vlítli policajti, spustil se alarm…sladkých 17 mi bylo
) různé lavičky
louka, záchod v hotelu, v autě, vířivka, bazén, a taky ruční práce na koupáku normálně za provozu ![]()
To je zase téma
A mě tady nechtěli zveřejnit erotickej deníček ![]()
Jinak k otázce: Ano, dělám si to před ním a ano, je z toho paf i po šesti letech, co na to kouká
A moje nej hračka je skleněné dildo, mě ty vibrující nějak neberou. A super je to i jen tak rukou, nemusíš k tomu mít půlku sex-shopu ![]()
Místo: V jezeře…ještě že Balaton je docela mělkej
, ale plnej lidí
![]()
Janichka píše:
Vybrujici:) s vibraci na klitak jen pro vlastni potrebu a normal s vyuzitim s partnerem:)
Hlapy taky nekdy prevezmou iniciativu a s vibrousem ze ktereho couhaji ruzne jine prazdice na klitak a ritku by se asi leknul a nevedel by co s nim ale s klasickym ji. To jde velice dobre a nejlepe vodotesnej:D
souhlas…ten s dráždidly pro klit. vypadá asi pro chlapa moc „děsivě“…klasický „hladký“ nebo s drobnými výstupky, vibrující je pro hrátky s chlapem dle mě ideální ![]()