Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak o tomhle jsem v životě neslyšela, ale po přečtení mě to velice zaujalo, protože až doteď jsem žila s pocitem, že jsem nějaká divná.Mám totiž vzpomínky od útlého dětství i ze školky sama na sebe, že jsem tohle dělala-vím,že to vždy bylo včetně orgasmu.A zdá se mi, že pak jsem sama od sebe pochopila, že by to asi neměl nikdo vidět, takže od té doby už jenom tajně
..
Můj syn (3 roky)si s pindíkem hraje v jednom kuse už cca půl roku, občas se mu teda pěkně postaví, ale jako masturbace mi to nepřijde, má to spíš jako hračku.Někdy je to i sranda ty jeho nápady-jednou si ho zase takhle postavil a pak ho strkal do díry v cédéčku
, tak možná už nějaké instinkty ![]()
jo a třeba když ho popusinkuju kolem ouška, tak mu to taky způsobí erekci.Ale to jsem zjistila náhodně a záměrně to samozřejmě nedělám ![]()
ezenduska píše:
Docela koukám na to jak jsou holčičky vynalézavé a už od malaNáš kluk si začal hrát s pinďou loni v létě, to mu byli dva roky. jak byl hic chodil bez slipů a pořád si s ním hrál a natahoval ho
vydrželo mu to do teď když sedí u tv nebo se nudí tak si na něj furt šahá, já to mu říkám chlapskej syndrom
ahojky nam sou skoro 4roky a nevydela jsem ze by si nejak delala dobre …
toto slysim po prve a to teda cumim mne dr nic nerikala ![]()
Anonymní píše:
Někdy je to i sranda ty jeho nápady-jednou si ho zase takhle postavil a pak ho strkal do díry v cédéčku, tak možná už nějaké instinkty
Noo, aby se mu tam ten pinďa jednou nezasekl.
Ale snad než doroste patřičných rozměrů, pochopí…
Tak muj bobek se taha za pindika uz od svych ctyr mesicu ![]()
Ale masturbace to neni, spis to ma jako takovou prenosnou hracku ![]()
Rikala jsem to tchyni a ta na to: no jo, zacnou s tim ted a vydrzi jim to na celej zivot… ![]()
Jéé holky to mě čekají pěkné věci, já mám malou zatim v bříšku ![]()
Ale myslím si, že tohle je normální.. spíš bych třeba řešila, jestli ji něco nesvědí ![]()
Zdravím, mám dotaz. Je možné, že by se stavěl pindík 8 týdennímu klukovi?Poslední dva dny mě s tím dost překvapuje při přebalování a větrání zadečku. Když koukám abych mu to tam všude pořádně očistila, tak najednou ztvrdne…tak jsem trochu na rozpacích ![]()
Lucky Lucka píše:
Zdravím, mám dotaz. Je možné, že by se stavěl pindík 8 týdennímu klukovi?Poslední dva dny mě s tím dost překvapuje při přebalování a větrání zadečku. Když koukám abych mu to tam všude pořádně očistila, tak najednou ztvrdne…tak jsem trochu na rozpacích
tak jestli máš tu zkušenost, tak to možné je ![]()
Ahoj, jo jo
My to máme taky tak
Vypozorovala jsem, že vždycky, když synovi stojí pindík, tak se mi za chvilku počůrá. Nevím, jestli je to s tím nějak spojené, ale když se mu postaví, raději ho přikryju plínou, aby mi nehodil kosára na deku
. Sestra má 3 letého chlapečka a dělal to samé a teď je v pohodě ![]()
pohlavní orgány jsou i u dětí svým způsobem aktivní..nefungují jim jen pohlavní žlázy (varlata-tvorba spermií a testosteronu,vaječníky-vajíčka a estrogen)-to začne fungovat až v pubertě..ale pohlavní orgány jsou normálně krvené a mají svá nervová zakončení..tudíž holčičky mají citlivý klitoris a kluci penis..a erekce není znak vzrušení,je to pouze reflex..stejně jako spousta jiných reflexů..prostě spolupráce nervů a míchy,nic víc..erekce se objevuje u chlapců již v prenatálním období..je jasný,že podráždění penisu způsobí erekci..penis se tím nezásobuje kyslíkem,je kyslíkem zásobený i bez erekce..a to čůrání,to je jak u dospěláků,když je plný močový měchýř,tlačí na prostatu,tím se způsobí erekce..
Ahoj všem, teda já čtu a spadl mi kámen ze srdce, protože přesně tohle dělá dcera už od 4 měsíce!!! Ted je jí 7m a dělá to stále častěji. Nožičky do vzduchu, talčí a tlačí, ručičky v pěst, no hrůza… když ji vyrušim, začne plakat. Doktorka se na všechno kouká tak, že se má nechávat volný půběh a nic nezakazovat, neopravovat, nenutit apod. Měli jsme problém, že se dcera ještě v 7m nepřetáčela,každá jiná doktorka by mě poslala na neurologii, ale ta moje ne. a za týden se dcera začala přetáčet.. U takto malého dítěte bych to neřešila, nemá z toho rozum. Nějáké vysvětlování je asi s výsledkem až tak od 2 let… nevím, jsem z toho trochu rozhozená. Malá to dříve dělala vždycky když se nudila nebo byla unavená…Ted to dělá to celkem dost často.
Mišelin píše:
Ahoj všem, teda já čtu a spadl mi kámen ze srdce, protože přesně tohle dělá dcera už od 4 měsíce!!! Ted je jí 7m a dělá to stále častěji. Nožičky do vzduchu, talčí a tlačí, ručičky v pěst, no hrůza… když ji vyrušim, začne plakat. Doktorka se na všechno kouká tak, že se má nechávat volný půběh a nic nezakazovat, neopravovat, nenutit apod. Měli jsme problém, že se dcera ještě v 7m nepřetáčela,každá jiná doktorka by mě poslala na neurologii, ale ta moje ne. a za týden se dcera začala přetáčet.. U takto malého dítěte bych to neřešila, nemá z toho rozum. Nějáké vysvětlování je asi s výsledkem až tak od 2 let… nevím, jsem z toho trochu rozhozená. Malá to dříve dělala vždycky když se nudila nebo byla unavená…Ted to dělá to celkem dost často.
Ahojky,
aspoň v tom nejsem sama
Malé bude 13 měsíců a te´d to dělá ještě častěji. Na jednu dobu to plně přešlo, když se naučela stavět a obcházet nábytek, ale teď co, by chtěla chodit sama a lezou zoubky to dělá pořád, no děs. dr. nám doporučila co nejčastěji procházky, tak uvidíme. snad to časem přejde.
já si jako malinká dělala dobře o špršle v postýlce
pak už normálka rukou
má to jednu velkou výhodu…od malinka znám dobře své tělo, vnímám sex jako něco krásnýho, nebojím se chlapovi naznačit, jak mi udělá dobře, nepatřím mezi to docela vysoký procento žen, které nikdy nepoznaly orgasmus a navíc…když je nejhůř…vystačím si sama, že
nechte vaše dítka, ať si užívaj…pokud si nějak neubližujou…