Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, tohle je úplně běžný stav testu kdykoli během cyklu. Taková - slabá čárka je negativní výsledek, čili není vysoké LH.
@Renchuck mi jen prislo zvlastni, ze minuly mesic jsem mela kazdy den ovulacni test uplne stehobily v te testovaci carce a opravdu jen uprostred cyklu se tam neco objevilo. ![]()
Ja mam i takovou čárku třeba týden po reálně ovulaci. Záleží i jak je zředěna moč. Pozitivní ovulační test má testovací čárku stejně silnou jako kontrolní nebo i silnější.
Me ty ovulační testy přijdou hodně závislé právě na tom, jak člověk pije, jak dlouho nebyl na wc atd. Zda je to testované ve stejný čas atd
Ano, já měl jeden měsíc, kdyby byly testy úplně bílé, a pak měsíc kdy od konce ma až po další ms byla slabá čárka. Za mě je to normální.
Je to normalni, tez se mi to deje
zalezi taky na tom, kolik jsi toho pila, jestli pouzivas stejnou znacku testu.
Kazdy cyklus je jiny, dulezite je, ze zachytis ovulaci, a slabe carky resit nemusis.
Zdravím, mám rychlý dotaz. S manželem se už přibližně půl roku neúspěšně snažíme o druhé mimčo. Asi 3 měsíce zpět jsem zkoušela ovulační testy, ani jednou mi nevyšel pozitivní (byl jen asi 4 krát uprostřed cyklu takový duch, z toho 2× poměrně dost výrazný, že se blížil té testovací čárce). Každopádně ale tím, že se nějak pořád nedaří, tak jsem si říkala, že zkusím hned od konce menstruace poctivě testovat. Každopádně dnes mám třetí den menzesu, uprostřed dne jsem zkusila ovulační test a teď je tam taky slabá čárka (minule mi tam ty náznaky a slabší čárky vyšly jen uprostřed cyklu, jinak bílo). Máte někdo podobnou zkušenost? Nevím jestli může ta ovulace skákat různě nebo ty hormony stoupat a klesat různě. Fakt jsem z toho jelen. Každopádně dávám radši anonym, protože mám už super zkušenosti s urýpanými reakcemi. Předem díky za jakékoliv myšlenky nebo vaše zkušenosti.