Máte někdo zkušenosti s manipulativní tchyní?

39
11.8.21 18:30

Máte někdo zkušenosti s manipulativní tchyní?

Zdravím, je tu někdo mezi vámi, kdo má/měl zkušenosti s manipulativní tchyní? Chtěla bych se o tom s někým popovídat, neboť si tím momentálně procházím a je to peklo… Kdyžtak se ozvěte do komentářů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1540
11.8.21 18:38

Svoji tchýni ignoruju a tím nemá šanci mnou manipulovat. S manželem si případnou manipulaci z její strany vyříkáme doma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
11.8.21 18:39

Moje mamka je manipulativní tchýně 😁 naštěstí přítelova mamka je zlatá, ale moje je vážně za trest, to vždycky se segrou kroutime hlavou a snažíme se držet naše partnery od ní daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
11.8.21 18:44
@Sarahh1234 píše:
Zdravím, je tu někdo mezi vámi, kdo má/měl zkušenosti s manipulativní tchyní? Chtěla bych se o tom s někým popovídat, neboť si tím momentálně procházím a je to peklo… Kdyžtak se ozvěte do komentářů :)

Já mám zkušenosti, ale tak napůl. Je to totiž tchýně mojí ženy. Dřív se hodně pokoušela organizovat, chtěla manipulovat, casto to zkoušela a v podstatě zkouší dál. Ale už mnohem míň, jsou to už jenom takové občasné náznaky. Ona totiž párkrát tvrdě narazila a teď už ví, že tady jí pšenka nepokvete. Musíš vědět že manžel se za tebe vždy postaví, to je základ. Jestli je tvůj manžel mamánek, budeš to mít hodně těžké.

• Citovat
  • Upravit
36556
11.8.21 18:50
@Pan Dan píše:
Já mám zkušenosti, ale tak napůl. Je to totiž tchýně mojí ženy. Dřív se hodně pokoušela organizovat, chtěla manipulovat, casto to zkoušela a v podstatě zkouší dál. Ale už mnohem míň, jsou to už jenom takové občasné náznaky. Ona totiž párkrát tvrdě narazila a teď už ví, že tady jí pšenka nepokvete. Musíš vědět že manžel se za tebe vždy postaví, to je základ. Jestli je tvůj manžel mamánek, budeš to mít hodně těžké.

Tchyně tvojí ženy je tvoje máma, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
11.8.21 19:04

Dlouho jsem se snažila s ni nejak fungovat. Po určitých věcech jsem si ale řekla a dost, silene jsem se s ni pohadala. Ona si uvědomila, že ja nebudu šlapat jak ona chce a dala pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
11.8.21 19:09
@Bábrdl píše:

No jasně. :palec:

• Citovat
  • Upravit
24
13.8.21 17:59

Mám zkušenost z velmi blízkého okolí. Taková dáma postupně dokáže naprosto rozložit i fungující manželství a nenávratně ho zničit. Vytrvalým deptáním manželky, která ztratí pocit důvěry a bezpečí. Tady musí fungovat ten chlap a své ženy se před svou matkou jasně zastat a vymezit hranice. Jeho to drtí taky, protože pro něj je to situace, která nemá jednoduché řešení - ve většině konfliktních situací je buď je naštvaná manželka, máma, nebo většinou obě dvě. Ale když je chlap mamánek, je na katastrofu zaděláno. V takovém případě nezbývá, než se odstěhovat. Společné soužití se stejně časem stane neúnosné. Hlavu vzhůru, držím palce!

Tchýně je jako voda. V malém množství neškodná, dokonce je k životu potřeba (je to máma jednoho z partnerů, součást rodiny, hlídá děti). Ale když to nefunguje a voda někde kape a kapky stále dopadají na to stejné místo, časem ho poškodí. Když jde o potok, dokáže omlít a přemístit kameny, a když se rozvodní, přináší hromadu bláta, špíny a zkázu… Proto je hezké chodit se k vodě dívat a relaxovat, ale není dobré bydlet blízko ní, obzvlášť když je deštivý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
13.8.21 20:40

Mám zkušenost s takovým tchanem. Už je to extchan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.21 00:39

Ahoj, mám dost velké trable s budoucí tchyní. Do dnešního dne jsem si myslela, že je to blázen, než jsem si přečetla, že je nás více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.21 21:25

Mám zkušenost s manipulativni tchyni. Tváří se jako by nic a za zády pomlouvá. Snaží se rozvrátit rodinu. Ona sama rozvedená, jeden muž se radši upil, druhý utekl pryč, když ji po roce poznal. A chudák její synáček, určitě dopadne stejně, takže mu vymývá mozek od malička. Pokud budete žít v jejim dosahu a muž se za tebe nepostaví, je to počátek konce vztahu. A až přijdou děti, navádí proti tobě. Jednu takovou bohužel mám. Dcera k ní už nikdy nejde sama, už má těch jejich hloupých návodů dost. Naposledy, ať se s nikým ve třídě nekamarádí, že děti nezná a děti jsou zlé. No uznejte… Od takový báby pryč,, a rychle

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.21 21:29

Moje bývala „tchyně“ nosila podprsenky do postele ex přítele, asi si myslela, ze z toho budu obviňovat jeho :D doteď se tomu směju.

• Citovat
  • Upravit
21111
18.8.21 21:31
@Bábrdl píše:

velkej aplaus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.8.21 23:57
@pohledzdruhestrany píše:
velkej aplaus :mrgreen:

Děkuju, děkuju, děkuji. :kytka:

Hlavně bych chtěla poděkovat Bohu, pak tchyni mého manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.8.21 00:11
@Bufanda píše:
Mám zkušenost s takovým tchanem. Už je to extchan.

Neumím si představit jeho manipulaci. V čem Tě ovlivnila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí