Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Salát jsem dodělala před chvílí, stromek svítí, dítko koukalo na ledové království a už šla spát, dárky zabalené, jenze jak je vše Tak v předstihu zvládnuto, je tu jiný zádrhel
Mame vse, cukrovi napeceny tyden dopredu, darky zabaleny od stredy, dneska sem dodelala vetsi uklid, udelala salat, ozdobila stromek, az sem se divila jak malej spolupracoval a nekazil mi praci jako obvykle
Dokonce sem stihla dopoledne nakup, domaci vajecnak, udelat si hlavu, a navstevu sestry ![]()
Ale asi i joooo… stromek svítí od neděle, cukroví půla snědená, vánočky z Lidlu, dárky jsem teď dobalila. Máme stromeček a děti, víc nepotřebuju.
Mám, jen je mi HODNĚ MOC SMUTNO. Dnes by měla moje životní a osudová láska narozky, ale kouká na me a me děti z nebe. To jediné mi kazí tyto nádherné dny.
Ale radost deti(2;4) mi vše nahradi…
@Mirka Dušínová Děkujeme za udělení výjimky. Od kolika dětí to platí? Od 10 a výš? ![]()
Teď už jenom čekám, až se chodbou prožene nadávající Ježíšek, který ponese stromeček. Bez něj by to nebyly ty pravé Vánoce ![]()
Já jen čekám než syn usne abych mohla zabalit dárky. Jak kdyby to tušil a ne a ne spát ![]()
@Mirka Dušínová u nás asi jako u většiny je 23 nejnáročnější. Manžel ráno než šel do práce udělal bramborový salát, pomazánku na chlebíčky a předpřipravil šunkové závitky
, já je dodělala, uvařila si slepičí polévku na zítra, udělala těsto na vánočku, na chlebíčkovou veku, připravila řízky- koření takže zítra bude jednoduché jen obalit a usmažit. ted jsem dodělala tiramisu, za chvilku dám do trouby veky a pak ještě musim udělat vánočku. V mezi čase jsem chodila venčit štěně, stihla jsem vytřít byt
zítra to bude ok, já dovařim slepičí polévku, udělam chlebíčky, manžel s nejstaršim ozdobí stromeček, manžel udělá kuchyni výzdobu a to je snad vše
až bude vánočka dám nový ubrus a malá až ráno vstane tak na stole najde vánočku a to už ví že jak bude na stole vánočka tak večer bude řízek a až sní řízek zazvoní Ježíšek ![]()
@Karleon píše:
Ale asi i joooo… stromek svítí od neděle, cukroví půla snědená, vánočky z Lidlu, dárky jsem teď dobalila. Máme stromeček a děti, víc nepotřebuju.
Asi tak…rozhodně jsem tuhle diskuzi nechtěla pojmout jakože se vychlubuju
cukroví mám 3 druhy nejoblíbenější, Vánočka kupovaná, dárků máme akurát, takže zabalit je netrvá věčnost…atakdále, hlavně že jsme zdraví a spolu, fakt si toho vážím a lituju všechny, kteří se honí ani vlastně nechápu za čím…
@Markéta80 píše:
@Mirka Dušínová u nás asi jako u většiny je 23 nejnáročnější. Manžel ráno než šel do práce udělal bramborový salát, pomazánku na chlebíčky a předpřipravil šunkové závitky, já je dodělala, uvařila si slepičí polévku na zítra, udělala těsto na vánočku, na chlebíčkovou veku, připravila řízky- koření takže zítra bude jednoduché jen obalit a usmažit. ted jsem dodělala tiramisu, za chvilku dám do trouby veky a pak ještě musim udělat vánočku. V mezi čase jsem chodila venčit štěně, stihla jsem vytřít byt
zítra to bude ok, já dovařim slepičí polévku, udělam chlebíčky, manžel s nejstaršim ozdobí stromeček, manžel udělá kuchyni výzdobu a to je snad vše
až bude vánočka dám nový ubrus a malá až ráno vstane tak na stole najde vánočku a to už ví že jak bude na stole vánočka tak večer bude řízek a až sní řízek zazvoní Ježíšek
Normálně mi fakt lezou oči z důlků jak to čtu
klobouk dolů a upřímně za takovou domácí přípravu… ![]()
@fragola kolik tech darku budes balit? Ja mam deti „jen“ 4 a mam jich snad tunu. Je teda pravda, ze my balime i takovy hloupustky jako krem na ruce pro manzela (on si porad nekde maze ruce
, pred bazenem, po bazenu…) a samozdrejme fusky pro kazdeho nesmi chybet. Pak se u rozbalovani nasmejeme, jestli vyleze darek nebo „darek“
. No, ale cim dal vic si tech ponozek vsichni vazi, protoze nevim, jak vy ostatni, ale my mame doma lichozrouty a obcas je nekdy boj rano sehnat 6 paru ponozek…hold kdo driv pride…
![]()
Drzim palce pri baleni a preji krasne vanoce ![]()
@fragola Hele na moje měřítka tak od 4
Přeju krásné Vánoce vaší početné rodince!
Polévku a salát už mám. Ještě zabalit dárky ale na to dneska už kašlu..raději se juknu na Belmonda
Nic. Domácnost vypadá jako v létě. Nic nepeču, speciálně neuklizim.
Vánoce jako každý rok slavíme u tchánovců. Díky bohu, mně to nebaví.