Máte vše připraveno?! :))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1211
23.12.16 22:45

Salát jsem dodělala před chvílí, stromek svítí, dítko koukalo na ledové království a už šla spát, dárky zabalené, jenze jak je vše Tak v předstihu zvládnuto, je tu jiný zádrhel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
23.12.16 22:46

Mame vse, cukrovi napeceny tyden dopredu, darky zabaleny od stredy, dneska sem dodelala vetsi uklid, udelala salat, ozdobila stromek, az sem se divila jak malej spolupracoval a nekazil mi praci jako obvykle :D Dokonce sem stihla dopoledne nakup, domaci vajecnak, udelat si hlavu, a navstevu sestry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.16 22:47

@fragola :kytka:to se dá pochopit ve vašem případě… :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
23.12.16 22:50

Ale asi i joooo… stromek svítí od neděle, cukroví půla snědená, vánočky z Lidlu, dárky jsem teď dobalila. Máme stromeček a děti, víc nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
23.12.16 22:51

Mám, jen je mi HODNĚ MOC SMUTNO. Dnes by měla moje životní a osudová láska narozky, ale kouká na me a me děti z nebe. To jediné mi kazí tyto nádherné dny.
Ale radost deti(2;4) mi vše nahradi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.12.16 22:51

@Mirka Dušínová Děkujeme za udělení výjimky. Od kolika dětí to platí? Od 10 a výš? :mrgreen:
Teď už jenom čekám, až se chodbou prožene nadávající Ježíšek, který ponese stromeček. Bez něj by to nebyly ty pravé Vánoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
23.12.16 22:52

Já jen čekám než syn usne abych mohla zabalit dárky. Jak kdyby to tušil a ne a ne spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
23.12.16 22:53

@Mirka Dušínová u nás asi jako u většiny je 23 nejnáročnější. Manžel ráno než šel do práce udělal bramborový salát, pomazánku na chlebíčky a předpřipravil šunkové závitky :lol:, já je dodělala, uvařila si slepičí polévku na zítra, udělala těsto na vánočku, na chlebíčkovou veku, připravila řízky- koření takže zítra bude jednoduché jen obalit a usmažit. ted jsem dodělala tiramisu, za chvilku dám do trouby veky a pak ještě musim udělat vánočku. V mezi čase jsem chodila venčit štěně, stihla jsem vytřít byt :mrgreen: zítra to bude ok, já dovařim slepičí polévku, udělam chlebíčky, manžel s nejstaršim ozdobí stromeček, manžel udělá kuchyni výzdobu a to je snad vše :mrgreen: až bude vánočka dám nový ubrus a malá až ráno vstane tak na stole najde vánočku a to už ví že jak bude na stole vánočka tak večer bude řízek a až sní řízek zazvoní Ježíšek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.16 22:55
@Karleon píše:
Ale asi i joooo… stromek svítí od neděle, cukroví půla snědená, vánočky z Lidlu, dárky jsem teď dobalila. Máme stromeček a děti, víc nepotřebuju.

Asi tak…rozhodně jsem tuhle diskuzi nechtěla pojmout jakože se vychlubuju :) cukroví mám 3 druhy nejoblíbenější, Vánočka kupovaná, dárků máme akurát, takže zabalit je netrvá věčnost…atakdále, hlavně že jsme zdraví a spolu, fakt si toho vážím a lituju všechny, kteří se honí ani vlastně nechápu za čím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.16 22:58
@Markéta80 píše:
@Mirka Dušínová u nás asi jako u většiny je 23 nejnáročnější. Manžel ráno než šel do práce udělal bramborový salát, pomazánku na chlebíčky a předpřipravil šunkové závitky :lol:, já je dodělala, uvařila si slepičí polévku na zítra, udělala těsto na vánočku, na chlebíčkovou veku, připravila řízky- koření takže zítra bude jednoduché jen obalit a usmažit. ted jsem dodělala tiramisu, za chvilku dám do trouby veky a pak ještě musim udělat vánočku. V mezi čase jsem chodila venčit štěně, stihla jsem vytřít byt :mrgreen: zítra to bude ok, já dovařim slepičí polévku, udělam chlebíčky, manžel s nejstaršim ozdobí stromeček, manžel udělá kuchyni výzdobu a to je snad vše :mrgreen: až bude vánočka dám nový ubrus a malá až ráno vstane tak na stole najde vánočku a to už ví že jak bude na stole vánočka tak večer bude řízek a až sní řízek zazvoní Ježíšek :mrgreen:

Normálně mi fakt lezou oči z důlků jak to čtu :D klobouk dolů a upřímně za takovou domácí přípravu… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
23.12.16 22:58

@fragola kolik tech darku budes balit? Ja mam deti „jen“ 4 a mam jich snad tunu. Je teda pravda, ze my balime i takovy hloupustky jako krem na ruce pro manzela (on si porad nekde maze ruce :mrgreen:, pred bazenem, po bazenu…) a samozdrejme fusky pro kazdeho nesmi chybet. Pak se u rozbalovani nasmejeme, jestli vyleze darek nebo „darek“ :mrgreen:. No, ale cim dal vic si tech ponozek vsichni vazi, protoze nevim, jak vy ostatni, ale my mame doma lichozrouty a obcas je nekdy boj rano sehnat 6 paru ponozek…hold kdo driv pride… :mrgreen: :mrgreen:
Drzim palce pri baleni a preji krasne vanoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.16 23:00

@fragola Hele na moje měřítka tak od 4 :think: :) Přeju krásné Vánoce vaší početné rodince!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.16 23:01

@gabki Jaký?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
23.12.16 23:01

Polévku a salát už mám. Ještě zabalit dárky ale na to dneska už kašlu..raději se juknu na Belmonda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.12.16 23:02

Nic. Domácnost vypadá jako v létě. Nic nepeču, speciálně neuklizim.
Vánoce jako každý rok slavíme u tchánovců. Díky bohu, mně to nebaví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný