Máte vše připraveno?! :))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
23.12.16 23:01

Polévku a salát už mám. Ještě zabalit dárky ale na to dneska už kašlu..raději se juknu na Belmonda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.12.16 23:02

Nic. Domácnost vypadá jako v létě. Nic nepeču, speciálně neuklizim.
Vánoce jako každý rok slavíme u tchánovců. Díky bohu, mně to nebaví.

• Citovat
  • Upravit
2075
23.12.16 23:04

Mam…darky jsem zabalila v tydnu, zitra jen jeden velky pro dceru. Polevka, salat hotovo, dum uklizet, stromek nazdoben :pankac: jeste vcera jsem tak optimisticka nebyla, zvracejici dcera s horeckou mi dala v noci zabrat ale zitra snad bude lepe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.12.16 23:05

@Mirka Dušínová Jé, tak to je super, to máme výjimku x 2,5:!!! :lol: I vám přejeme krásné svátky :kytka:

@Lucmína Dárků je plný rozkládací gauč a ještě je něco v autě :lol:
Lichožrouti, to je ono! Proto už si ponožky přejí i děti 5+ :mrgreen:
Krásné svátky i vám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
23.12.16 23:12

@Mirka Dušínová také přeji krásné Vánoce :kytka: dárky mám zabalené cca už deset dní, stromek týden, výzdobu v bytě takovou akorát, okna jsem nezdobila, salát jsem dodělala před chvílí a jinak už to neřeším. Zítra udělám řízky, nazdobim stůl, cukroví požírám dnes celý den, úklid udělal manžel a ke stromečku se těším jak malá holka :mrgreen: takže neplaším a právě si jdu dát horkou vanu, masku na frňák a nalakovat nehty, takže pohodička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
23.12.16 23:12
@Mirka Dušínová píše:
Máte vše nachystáno na zítřek? Já ano (nehrotíme to ovšem) salát, výzdoba, stromeček…manžel balí dárky, děti spí, telka mě nebaví… :) Co vy plašíte nebo pohoda?! Jinak všem krásné svátky a veselou mysl do nového roku přejí Dušínovi :D

jasan zabaleno už máme pár dní, stromek již taky,,skrz bráchy, už se nemohl dočkat, salát hotov, uklizeno taky dá se říct, už stačí jen naklepat a osmažit řízky, dát dárky po stromeček a je to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
23.12.16 23:18
@Mirka Dušínová píše:
@gabki Jaký?!?

Noo, jaky? Nakrm ucho :mrgreen: :mrgreen: (teda oko ;) )

Příspěvek upraven 23.12.16 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.16 23:20
@glitterball píše:
@Mirka Dušínová také přeji krásné Vánoce :kytka: dárky mám zabalené cca už deset dní, stromek týden, výzdobu v bytě takovou akorát, okna jsem nezdobila, salát jsem dodělala před chvílí a jinak už to neřeším. Zítra udělám řízky, nazdobim stůl, cukroví požírám dnes celý den, úklid udělal manžel a ke stromečku se těším jak malá holka :mrgreen: takže neplaším a právě si jdu dát horkou vanu, masku na frňák a nalakovat nehty, takže pohodička :mrgreen:

Ojojoj péči o tělo jsem zanedbala…ale to u mě není žádná novinka :D jako meju se, ale jinak jako každý jiný den dávám přednost přírodě, ale chválím.. :mrgreen: ještě, že chodíme do bazénu a bojím se kulturního tlaku, jinak bych se ani neholila…ani kvůli Ježíškovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.12.16 23:21

Vse je hotovo, krom darku, ty budeme balit zitra dopoledne :)
Krasne svatky vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
23.12.16 23:27

Ahoj holky… My jsme ve stádiu očekávání miminka, letos máme s manželem symbolické Vánoce… Dokonce nebude ani kapr ani salát, ale filet ze štiky s kaší a nějaká zeleninová polívka (zcela netradiční). Zvládla jsem cukroví, ale jinak bych nejradši spala a byla doma v klidu, ani nějak nestojím o návštěvy. Všechno je nějak jinak :)

Už teď se mi nechce po Vánocích do práce a to teprve volno začíná. Stříhám metr. Máte to některá taky tak?

Vím, že se možná rouhám, ale na rodičovskou dovolenou už se fakt začínám dost těšit… :)

Krásné svátky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
23.12.16 23:29
@debra.morgan píše:
Dárky zabalený, salát udělaný, vánočka upečená, stromek už od včera, hrášková polívka a losos na večeři nezaberou na přípravu víc jak hodku… u nás vše ok :-)

Je to je jak u nas :) Je budeme mit jinou veceri. Dopoledne uvarim houbovou polivku a ryba jen snadna uprava na masle, zadny obalovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.12.16 23:33

@Mirka Dušínová krásné přání děkuji za něj ;) Neplaším nemám to ve zvyku ;) Vše hotovo jsem měla do chvíle než se všechno změnilo a ke stolu neočekávaně přibude ještě jeden strávník takže rychle dokoupit něco k jídlu a taky pro dotyčného něco pod stromeček :mrgreen: každopádně je to úžasný zážitek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
23.12.16 23:33

Dneska už mám padla. Cukroví upečené už pár dní, stromek svítí, salát předpřipraven, pomazánky hotové, pečivo+maso+losos se rozmrazuje, polévka hotová, byt vytřený, dárky připravené ve skříni. Takže zítra už jen dodělat salát, obalit a upéct řízky, namarinovat a upéct rybu, vyluxovat koberec, namazat jednohubky a těšit se na Ježíška. Dítě v břiše mi snad odpustí, ale dneska jsem klidový režim prostě dodržet nějak nezvládla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.16 23:43

A jéje…manžel dokončil veledílo balení darů, takže již prudí zde a táže se mě, zda je nutné sedět na emiminu v čase předvánočním… :mrgreen: takže si to zítra užijte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
23.12.16 23:46
@bea6 píše:
Mám, jen je mi HODNĚ MOC SMUTNO. Dnes by měla moje životní a osudová láska narozky, ale kouká na me a me děti z nebe. To jediné mi kazí tyto nádherné dny.
Ale radost deti(2;4) mi vše nahradi…
:andel: :srdce:

Byt nazdobený, dárky zabalené, voní mi tu františek. Polévka uvařená (místo rybí jsme zvyklí na hovězí), salát hotový. Ale cukroví i vánočku si nechávám péct od jednoho známého cukráře. Takže zítra jenom obalit a usmažit kapra a řízky.
Teď tak přemýšlím, v kolik musím ráno vstát, abych měla čas taky na sebe - vlasy, nehty, trochu kosmetiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný