Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Polévku a salát už mám. Ještě zabalit dárky ale na to dneska už kašlu..raději se juknu na Belmonda
Nic. Domácnost vypadá jako v létě. Nic nepeču, speciálně neuklizim.
Vánoce jako každý rok slavíme u tchánovců. Díky bohu, mně to nebaví.
Mam…darky jsem zabalila v tydnu, zitra jen jeden velky pro dceru. Polevka, salat hotovo, dum uklizet, stromek nazdoben
jeste vcera jsem tak optimisticka nebyla, zvracejici dcera s horeckou mi dala v noci zabrat ale zitra snad bude lepe…
@Mirka Dušínová Jé, tak to je super, to máme výjimku x 2,5:!!!
I vám přejeme krásné svátky ![]()
@Lucmína Dárků je plný rozkládací gauč a ještě je něco v autě ![]()
Lichožrouti, to je ono! Proto už si ponožky přejí i děti 5+ ![]()
Krásné svátky i vám ![]()
@Mirka Dušínová také přeji krásné Vánoce
dárky mám zabalené cca už deset dní, stromek týden, výzdobu v bytě takovou akorát, okna jsem nezdobila, salát jsem dodělala před chvílí a jinak už to neřeším. Zítra udělám řízky, nazdobim stůl, cukroví požírám dnes celý den, úklid udělal manžel a ke stromečku se těším jak malá holka
takže neplaším a právě si jdu dát horkou vanu, masku na frňák a nalakovat nehty, takže pohodička ![]()
@Mirka Dušínová píše:
Máte vše nachystáno na zítřek? Já ano (nehrotíme to ovšem) salát, výzdoba, stromeček…manžel balí dárky, děti spí, telka mě nebaví…Co vy plašíte nebo pohoda?! Jinak všem krásné svátky a veselou mysl do nového roku přejí Dušínovi
jasan zabaleno už máme pár dní, stromek již taky,,skrz bráchy, už se nemohl dočkat, salát hotov, uklizeno taky dá se říct, už stačí jen naklepat a osmažit řízky, dát dárky po stromeček a je to ![]()
@Mirka Dušínová píše:
@gabki Jaký?!?
Noo, jaky? Nakrm ucho
(teda oko
)
Příspěvek upraven 23.12.16 v 23:39
@glitterball píše:
@Mirka Dušínová také přeji krásné Vánocedárky mám zabalené cca už deset dní, stromek týden, výzdobu v bytě takovou akorát, okna jsem nezdobila, salát jsem dodělala před chvílí a jinak už to neřeším. Zítra udělám řízky, nazdobim stůl, cukroví požírám dnes celý den, úklid udělal manžel a ke stromečku se těším jak malá holka
takže neplaším a právě si jdu dát horkou vanu, masku na frňák a nalakovat nehty, takže pohodička
Ojojoj péči o tělo jsem zanedbala…ale to u mě není žádná novinka
jako meju se, ale jinak jako každý jiný den dávám přednost přírodě, ale chválím..
ještě, že chodíme do bazénu a bojím se kulturního tlaku, jinak bych se ani neholila…ani kvůli Ježíškovi ![]()
Vse je hotovo, krom darku, ty budeme balit zitra dopoledne ![]()
Krasne svatky vsem ![]()
Ahoj holky… My jsme ve stádiu očekávání miminka, letos máme s manželem symbolické Vánoce… Dokonce nebude ani kapr ani salát, ale filet ze štiky s kaší a nějaká zeleninová polívka (zcela netradiční). Zvládla jsem cukroví, ale jinak bych nejradši spala a byla doma v klidu, ani nějak nestojím o návštěvy. Všechno je nějak jinak ![]()
Už teď se mi nechce po Vánocích do práce a to teprve volno začíná. Stříhám metr. Máte to některá taky tak?
Vím, že se možná rouhám, ale na rodičovskou dovolenou už se fakt začínám dost těšit… ![]()
Krásné svátky!
@debra.morgan píše:
Dárky zabalený, salát udělaný, vánočka upečená, stromek už od včera, hrášková polívka a losos na večeři nezaberou na přípravu víc jak hodku… u nás vše ok
Je to je jak u nas
Je budeme mit jinou veceri. Dopoledne uvarim houbovou polivku a ryba jen snadna uprava na masle, zadny obalovani.
@Mirka Dušínová krásné přání děkuji za něj
Neplaším nemám to ve zvyku
Vše hotovo jsem měla do chvíle než se všechno změnilo a ke stolu neočekávaně přibude ještě jeden strávník takže rychle dokoupit něco k jídlu a taky pro dotyčného něco pod stromeček
každopádně je to úžasný zážitek ![]()
Dneska už mám padla. Cukroví upečené už pár dní, stromek svítí, salát předpřipraven, pomazánky hotové, pečivo+maso+losos se rozmrazuje, polévka hotová, byt vytřený, dárky připravené ve skříni. Takže zítra už jen dodělat salát, obalit a upéct řízky, namarinovat a upéct rybu, vyluxovat koberec, namazat jednohubky a těšit se na Ježíška. Dítě v břiše mi snad odpustí, ale dneska jsem klidový režim prostě dodržet nějak nezvládla ![]()
A jéje…manžel dokončil veledílo balení darů, takže již prudí zde a táže se mě, zda je nutné sedět na emiminu v čase předvánočním…
takže si to zítra užijte ![]()
@bea6 píše:
Mám, jen je mi HODNĚ MOC SMUTNO. Dnes by měla moje životní a osudová láska narozky, ale kouká na me a me děti z nebe. To jediné mi kazí tyto nádherné dny.
Ale radost deti(2;4) mi vše nahradi…
Byt nazdobený, dárky zabalené, voní mi tu františek. Polévka uvařená (místo rybí jsme zvyklí na hovězí), salát hotový. Ale cukroví i vánočku si nechávám péct od jednoho známého cukráře. Takže zítra jenom obalit a usmažit kapra a řízky.
Teď tak přemýšlím, v kolik musím ráno vstát, abych měla čas taky na sebe - vlasy, nehty, trochu kosmetiky.