Máte zkušenost? Diterpex rapid

Anonymní
16.5.19 09:45

Máte zkušenost? Diterpex rapid

Dobrý den ženy, máte někdo zkušenost s prášky diterpex rapid? Na fb jsem četla od ženských samou chválu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
17.5.19 07:47

Našla jsem jen takové strohé recenze . Osobní zkušenost nemám. O co jde? Chceš vyzkoušet? Tak to zkus, ale pamatuj, že základem vždycky bude správná strava a dostatek pohybu ;). Pro tipy na správný jídelníček zkus napsat do této poradny .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.19 08:42

@Tiger-lily já jsem právě četla zkušenosti lidí. Stravu se snažím držet, ale zatím nic moc. Tak bych tomu chtěla pomoc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.19 08:43

@Tiger-lily na facebooku to komentují normální lidi, žádný fake profili jen pro upřesnění.

• Citovat
  • Upravit
35438
17.5.19 10:58

Složení je tady: Složení v 1 kapsli: Coleus Forskohlii extrakt z kořene 10% forskolinu – 250 mg, Garcinie kambodžská (Garcinia cambogia) extrakt z plodu 50% hydroxycitronové kyseliny – 150 mg, Kofein – 120 mg, Černý pepř (Piper nigrum) extrakt z plodu 95% piperinu – 10 mg. Bude to celkem neškodné, účinky mizivé.
Vyzkoušej, nemá cenu číst stále dokola názory, prostě si to kup a zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.8.20 21:55

Máte zkušenost?

Ahoj, máte některá zkušenost s tímto přípravkem? Četla jsem dost pozitivních recenzí a několik velmi negativních. Nevím, čemu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
11.9.20 09:09

Já jsem zkoušela jednu krabičku, která je na 15 dní. Účinek žádný, ale asi to byla krátká doba na posouzení. Nicméně za ty prachy jsem si další balení kupovat nechtěla, říkala jsem si že i za těch 15 dní by byl aspoň minimální výsledek vidět kdyby to fungovalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 02:49

Diterpex beru asi týden a kvůli toho trpím nespavostí. Metabolismus to sice zrychluje ale denně spím 3 hodinya přes den mám energii. Jednoduše nejde spát. Jsem zvědavá, kdy mě to nějak psychicky postihne😂 Moc nedoporučuji

• Citovat
  • Upravit
20
27.1.21 08:23

Ahoj,

Když jsem brala dvě tobolky denně a druhou později večer, tak jsem taky nemohla spát. Teď beru jen jednu denně a je to skvělé. Stále hubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
4.2.21 22:35

@Anonym38

Ahojky:)
Začala jsem brát před 10 dny.
Máš nějaké výsledky? Hubne se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.2.21 00:12

Ahoj!

Beru to jednou denně od září a ano, hubne se. Sice nevím, kolik přesně na kg ale třeba v pase mám o 4 cm méně a to je podle mého dost. Naposledy jsem se vážila před Vánoci a to jsem měla o 6 kg méně. :) Mám o dost volnější oblečení, více energie, menší hlad na prasárny a dobrý pocit ze sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
5.2.21 09:17

@Anonym38
Máš úžasné výsledky :) kamarádka po měsíci zhubla 3 kg. Brala ráno a odpoledne. Jsem zvědavá po měsíci na sebe. Minimálně 15 kg musí pryc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.2.21 09:29

@Krťounka
Ahoj,

Myslím, že diterpex je dobrý pomocník, pokud ti sedne (pár kamarádek z toho bolelo břicho, tak přestaly brát). Určitě je dobré k tomu zredukovat jídelníček, hýbat se, ať jsou pořádné výsledky. :) Ale neboj, pokud jsi stejně jako já měla pořád chutě na sladké a tzv. vlčí hlady, tak i s tím dokáže dierpex pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
5.2.21 09:35

@Anonym38 zatím mi sedí
Jídelníček jsem upravila a každý den půl hodiny večer na stepperu.
Mám dvě malé děti. jsem bez hlídání a partner pracuje od rána do noci.tak víc pohybu nedávám.
Příští týden mi snad opraví běžecký pás a budu mít víc pohybu.
Od 1.1.- prášky jsem začala brát před 9dny- mám dole v pase 4cm a stehno 3cm. Váha zatím stejná :( tak uvidíme koncem února:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.2.21 09:37

@Krťounka

Myslím, že už teď máš výborné výsledky a držím palce, ať se brzy cítíš a vypadáš, jak si přeješ. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze