Matka dělá rozdíly mezi svými dcerami i v dospělosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
6.11.14 16:52
@Anonymní píše:
@berry4 nechápu, proč si tak útočná, máš pocit, že když řeknu, že jsi zdravě sebevědomá, tak útočím? Oprava, nejsi sebevědomá, jsi hysterka, která má potřebu se navážet do zakladatelky, ona doma slyší dost urážek, nepotřebuje další slyšetjestě od tebe. A zakladatelka opravdu nejsem.

nechápu proč se schováváš za anonym. To nemáš ani koule napsat svoji pravdu pod svým vlastním nickem? Ale máš důvod určit rovnou diagnozu? A co takhle zdravý rozum a úsudek? Ten tu už jen z pudu sebezáchovy chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.14 17:01

@berry4 @berry4 ty toho hooodně nechápeš, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
29577
6.11.14 17:13
@Anonymní píše:
@berry4 @berry4 ty toho hooodně nechápeš, bohužel.

nesud´. Nic o mně nevíš, to jsem psala již na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
7.11.14 18:30
@berry4 píše:
nesud´. Nic o mně nevíš, to jsem psala již na začátku.

Nečiň sama jiným… však to znáš. Taky o zakladatelce nevíš nic, a přitom neváháš označovat její jednání za nepochopitelné, ba dokonce zvrácené. Fakt trochu silná slova, zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.12.16 12:19

Zdravim vas, dnes je den po vanocich, zazivam neco podobneho vcera sem u rodicu dostala stolni kalendar jesite na nem byla cena 56 korun a sprchovy gel rekla sem jee dekuji a mladsi sestra ktere je 35 dostala auto starsi peugeot,12 tisic na operaci vicek a 10 tisic na najem, co na to rict, darovanemu koni na zuby nehled atd, ale mrzi to uplne strasne, jeste ted sem v soku, ale ona je takovy chudak ma malo penez atd vecne pozde vstava do prace na najem ji taky porad chybi, ty oci fakt uz potrebovala spravit no co prej a bude ti prano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.12.16 12:25

@Jana 1703 a jaký je tvůj vztah k sestře? Zazlíváš to jí anebo rodičům?
A tohle se táhne od dětství nebo je to záležitost krátkodobá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí