Matkou ve čtyřiceti

Máte zkušenost s Cpress Matkou ve vyšším věku?

Přidejte zkušenost s Cpress Matkou ve ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
27.3.16 07:03

Super, to je moc pěknééé, neměla s tím věkovým rozdílem rodina problém? Já jsem dost ze začátku měla problémy, hlavně s matkou přítele, měla o přítelkyni syna jiné představy :cert:, super máte společné mimi, to je krása :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.6.16 22:10

@Evík 46 ahojky, držím palečky a ničeho se neboj protože ti nic jiného nezbývá než se o bezbranného tvorečka postarat.Mi letos bude 45 mám syna 25 dceru 23 z prvního manželství a dvouletého chlapečka s přítelem nyní manželem po 16 letém soužití. Je fakt že je to větší dřina a i zodpovědnost než mít děti ve dvaceti.Je pravdou že jsem člověk s tuhým a zdravým kořenem, žádné komplikace během těhu ani nevolnosti, tudíž jsem odběr plodovky odmítla, chlapeček je zdravý a dělá nám samou radost.Co spatřuji jako velký zádrhel jsou známi a přátele. Všichni si žijí své běžné životy a děti už mají samo velké nebo z domu, tim pádem jsem přišla o většinu známých a nové se mi těžko hledají a s mladšími maminkami si moc nerozumím. Tak držím palečky a přeji hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.7.16 21:40

Holky, vsem, co se zadarilo, moc gratuluji. Procitani vasich prispevku mi moc pomohlo. Je mi totiz 41 a taky bych moc chtela mimco. Jenom mam velky strach, ze uz se to nepovede. Ted jsem dostala nejake hormonalni leky a jedem na dovcu, tak snad se zadari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.10.16 07:51

Moc držím palečky, je to super a nenechte se snažilky po čtyřicítce strašit. Já budu rodit asi za měsíc dvojčátka, je mi 46 a maminky které jsou mlaďounké, tak mají víc problémů. Jsem na rizikovce jen z důvodu věku a vícečetného těhoteství a moc si to užívám, problémy žádné, spíš naopak, doktoři straší, že budou porod vyvolávat. Proto, jestli přemýšlíte, nebo už jste matky starší, tak je to super :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.10.16 07:55

Ahojky, děkuji za slova podpory, neskutečně si to užívám, taky mám už velké a dokonce samostatné děti, tak zas to nebude rozmazlený jedináček, budeme mít páreček a už se na ně všichni těšíme, hlavně naše dospělé děti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
4.10.16 07:13

Ahojky, já rodila ve 42,za pár dní bude mít malá 3 roky. Strašně to letí. Celé těhotenství mi bylo dobře, snad vitamíny nebo radostí nevím, ale bylo vše v poho, žádné komplikace v těhu. Jen poslední měsíc jsem měla problém se i otočit, ale to mají tak ke konci všechny. Neznám případ, že by matka kolem 40 měla postižené dítě. Mají to spíš ty mladší, je to prostě dané už a né věkem. Taky si myslím, že pro sebe víc děláme, abysme mohli otěhotnět a děti mají nastartováno s vitamíny co potřebují. Tak věk neřešit. Hlavní je jak se citíme a to mimi nás omladí a nastartuje.Tak přeji jen snadný porod a snažilkám, at se brzy zadaří, je to někdy zdlouhavé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.17 21:11

Ahoj,

jsem v 11. týdnu a příští týden jdu na testy, tak doufám, že dopadnou dobře. Pokud ano narodí se mi mimčo na mé čtyřicáté narozeniny. Doma mám už 9ti letého syna a myslela jsem, že zůstaneme jen mi tři. Do dalšího se mi nechtělo, řešila jsem práci, bydlení, neměli jsme hlídání a porod byl dlouhý a nakonec skončil císařem. Po 5-6 letech jsem opět začala občas přemýšlet nad druhým dítětem. Nechali jsme tomu volný průběh, ale vzhledem k našemu vytížení a velmi nízké sexuální aktivitě se nic nedělo. Po pár letech jsem to už přestala řešit a ujistila se, že už potřebuji svůj klid a nezvládla bych brekot a noční vstávání. Na jaře jsem dostala dobrou pracovní nabídku, kde bych měla od září nastupovat. Na konci června jsem zjistila, že jsem těhotná. Byla jsem z toho v šoku s manželem asi 2 týdny. Zaskočilo nás to a začala panikařit. Hlavou mi šrotoval celý můj dosavadní život, práce - hlavně co na to řeknou v práci? Nedokázala jsem si však představit jiné řešení než, že si mimčo nechám. Vždyť jsem si to přála, jen před pár lety :-) Tím chci říci, že je úplně jedno kolik vám je, panikařit se dá v jakémkoli věku, jak je vidět :-) Jde jen o to si trochu přeorganizovat život. Takže doufám, že bude vše ok a budeme mít doma zase o něco veseleji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
25.7.17 09:52

@opuncie100 Uvažuješ správně, asi každá by tak reagovala na tvé místě. Ale otěhotněla jsi nečekaně, tak to tak mělo být. Užívej si to, a přeji ti, aby si měla z dětí jen radost a pak zkloubila nějak prací a péči o dítě. Však nejsi na to sama, tak to zvládneš a v práci, at si řeknou co chcou, hlavně se raduj, at je mimčo usměvavé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.6.21 21:18

Zdravím všechny maminky, na jaře jsem oslavila 40 a úplně náhodou mi praktický lékař zjistil těhotenství. Doma již 2 děti máme. Příznaky jsem neměla žádné :dance:, zato ale ono překvapení z dané zprávy :D
Když mi tuto radostnou zprávu oznámili, byla jsem již v 5.měsíci 😄 :wink:
Nikdo z mých blízkých mi to nechtěl věřit, ale když nejsou příznaky a pouze trošku přiberete v souvislosti s užívanými léky… :roll:
Cítím se dobře, všichni se na miminko moc a moc těšíme. Ostatním maminkám mladším i těm zralejším přeji hodně štěstíčka a pevné zdraví 🍀 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová