Matky krevní skupina A negativní a otcova krevní skupina neznámá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65630
27.10.18 11:40
@ka2ka píše:
a přítel nemůže zvednout telefon a zeptat se rodičů nebo svého obvodního doktora ??

Nemusí to vůbec vědět,běžně se krevní skupina nezjišťuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.10.18 11:47
@ka2ka píše:
a přítel nemůže zvednout telefon a zeptat se rodičů nebo svého obvodního doktora ??

Moji krevní skupinu neznal ani obvodní doktor, ani moje máma, protože jí nikdo nikdy nezjišťoval a nikam nenapsal. Dozvěděla jsem se jí až těhotná :roll:
A jinak ne, krevní skupina otce se nezjišťuje. Doktor postupuje správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.10.18 12:15

Já mám A negativní. V těhotenství mi mudr jen víckrát brala krev a po obouch porodech jsem dostala injekci proti tvoření protilátek, obě děti byly pozitivní. Na otcovu krev se nikdo neptal. Až porodíš a zjistí RH faktor miminka tak buď dostaneš injekci nebo ne. Neboj se, dneska se to hlídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32933
27.10.18 12:18

Já jsem se též dozvěděla svoji ks a rh až ve 26 letech v těhotenství. Do té doby nebyl důvod to zjišťovat. Můj muž v 35 taky svoji ks neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27765
27.10.18 12:21
@radkka píše:
Moji krevní skupinu neznal ani obvodní doktor, ani moje máma, protože jí nikdo nikdy nezjišťoval a nikam nenapsal. Dozvěděla jsem se jí až těhotná :roll:
A jinak ne, krevní skupina otce se nezjišťuje. Doktor postupuje správně.
:think: ani v očkovacím průkazu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102056
27.10.18 12:22

Tak nejak, ja se svou dozvedela ve chvili, kdy jsem zacala darovat krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102056
27.10.18 12:23
@ka2ka píše: :think: ani v očkovacím průkazu

Ne, ani tam ji nemam, prvni misto, kde ano, je prukaz darce krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32933
27.10.18 12:26
@ka2ka píše: :think: ani v očkovacím průkazu

Ne, ani moje děti nikde ks napsanou nemají. Vím ji jen proto, že mi to řekla sestra po porodu, že injekci nedostanu, protože miminko má stejnou ks i rh jako já. A vzhledem k tomu že jsou to kluci,tak pro ně ani není důležité to vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.18 12:29

@ka2ka já taky vím svou krevní skupinu až od momentu darování krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27765
27.10.18 13:36

@cestovatelka11 @andelka83 @j.a.n.i1 zajímavý já jí mám v očkovacím průkaze rovnou z porodnice a i u mudr v kartě hned na první straně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
27.10.18 13:46

@cestovatelka11

Jsem také A- a manžel je 0+, ale to nikoho moc nezajímalo, protože otec je vždy nejistý :lol:

V 28tt jsem ani v jednom těhotenství injekci nedostala, v krvi jsem protilátky neměla a můj dr není zastáncem takových plošných zbytečných úkonů. Po porodu vyšetřili krev dětí a dostala jsem injekci (do 24h myslím), protože obě děti byly +. Po potratu jsem dostala injekci automaticky bez vyšetření plodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 14:24

U mě takto: po interrupci injekce, při dalším těhotenství ve 28 tt a po porodu, u dalšího ihned po odběru choriových klků a pak ve 28tt, po porodu už ne, podstoupila jsem sterilizaci, ale kdyby ne, tak taky dostanu- dcera A+

• Citovat
  • Upravit
65630
27.10.18 14:25
@sladke-mameni píše:
@cestovatelka11

Jsem také A- a manžel je 0+, ale to nikoho moc nezajímalo, protože otec je vždy nejistý :lol:

V 28tt jsem ani v jednom těhotenství injekci nedostala, v krvi jsem protilátky neměla a můj dr není zastáncem takových plošných zbytečných úkonů. Po porodu vyšetřili krev dětí a dostala jsem injekci (do 24h myslím), protože obě děti byly +. Po potratu jsem dostala injekci automaticky bez vyšetření plodu.

tak dřív se dávala injekce jen po porodu. V průběhu těhotenství byla jen jedna kontrola krve navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32933
27.10.18 14:30

Ta injekce ve 28 tt se plošněji dává tak poslední 3 roky asi. Předtím se jen kontrolovaly protilátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
27.10.18 18:58

@cestovatelka11

Mám také A negativní, holčička má teď dva roky a také se mne neptali na krev chlapa, mají prý špatnou zkušenost, že ženy lžou o otci dítěte, uvedou manžela a dítě mají pořízené jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí