Matky krevní skupina A negativní a otcova krevní skupina neznámá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8148
27.10.18 21:07

A platily jste za tu injekci v těhotenství? Mě říkala mudr.,že budu platit 1200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 21:15

Neplatila jsem nic

• Citovat
  • Upravit
27.10.18 21:29

taky jsem nic neplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
27.10.18 22:31
@Levandulina píše:
A platily jste za tu injekci v těhotenství? Mě říkala mudr.,že budu platit 1200,–

To je ale blbost ještě to platit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8148
28.10.18 02:02
@sladke-mameni píše:
To je ale blbost ještě to platit :mrgreen:

Nevím, no. Mudr. mi to říkala. … Jestli třeba nezáleží na pojišťovně. ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.10.18 07:51
@ka2ka píše: :think: ani v očkovacím průkazu

Ne :roll: Představ si, že to bylo první místo, kam jsem se koukala a nemají jí v očkováku ani moje děti. Krevní skupina se běžně nezjišťuje a stejně by to bylo zbytečné, protože když se něco stane, tak si jí v nemocnici během chvíle zjistí sami a nebudou se ptát nikoho okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
28.10.18 07:55

@Levandulina

Jakou máš pojišťovnu?

No každopádně, ta injekce není vůbec potřeba, pokud v krvi nemáš zvýšené protilátky. Takže si jí ani nemusíš nechat dát. Jak píšu výše, ve dvou těhotenstvích pokaždé u jiného dr mi jí ani nedali a jsem ráda. A byl to rok 2016 a 2018, žádný pravěk.

A pokud si jí nechat dát chceš tak se nejdřív zeptej na pojišťovně jestli proplácí, jsem si jistá že ano, a s písemnou odpovědí pak běž k dr. Rozhodně bych to neplatila jen tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8148
28.10.18 08:50
@sladke-mameni píše:
@Levandulina

Jakou máš pojišťovnu?

No každopádně, ta injekce není vůbec potřeba, pokud v krvi nemáš zvýšené protilátky. Takže si jí ani nemusíš nechat dát. Jak píšu výše, ve dvou těhotenstvích pokaždé u jiného dr mi jí ani nedali a jsem ráda. A byl to rok 2016 a 2018, žádný pravěk.

A pokud si jí nechat dát chceš tak se nejdřív zeptej na pojišťovně jestli proplácí, jsem si jistá že ano, a s písemnou odpovědí pak běž k dr. Rozhodně bych to neplatila jen tak :mrgreen:

Pojišťovnu OZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky