Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A platily jste za tu injekci v těhotenství? Mě říkala mudr.,že budu platit 1200,–
@Levandulina píše:
A platily jste za tu injekci v těhotenství? Mě říkala mudr.,že budu platit 1200,–
To je ale blbost ještě to platit ![]()
@sladke-mameni píše:
To je ale blbost ještě to platit
Nevím, no. Mudr. mi to říkala. … Jestli třeba nezáleží na pojišťovně. ..
@ka2ka píše:ani v očkovacím průkazu
Ne
Představ si, že to bylo první místo, kam jsem se koukala a nemají jí v očkováku ani moje děti. Krevní skupina se běžně nezjišťuje a stejně by to bylo zbytečné, protože když se něco stane, tak si jí v nemocnici během chvíle zjistí sami a nebudou se ptát nikoho okolo.
Jakou máš pojišťovnu?
No každopádně, ta injekce není vůbec potřeba, pokud v krvi nemáš zvýšené protilátky. Takže si jí ani nemusíš nechat dát. Jak píšu výše, ve dvou těhotenstvích pokaždé u jiného dr mi jí ani nedali a jsem ráda. A byl to rok 2016 a 2018, žádný pravěk.
A pokud si jí nechat dát chceš tak se nejdřív zeptej na pojišťovně jestli proplácí, jsem si jistá že ano, a s písemnou odpovědí pak běž k dr. Rozhodně bych to neplatila jen tak ![]()
@sladke-mameni píše:
@LevandulinaJakou máš pojišťovnu?
No každopádně, ta injekce není vůbec potřeba, pokud v krvi nemáš zvýšené protilátky. Takže si jí ani nemusíš nechat dát. Jak píšu výše, ve dvou těhotenstvích pokaždé u jiného dr mi jí ani nedali a jsem ráda. A byl to rok 2016 a 2018, žádný pravěk.
A pokud si jí nechat dát chceš tak se nejdřív zeptej na pojišťovně jestli proplácí, jsem si jistá že ano, a s písemnou odpovědí pak běž k dr. Rozhodně bych to neplatila jen tak
Pojišťovnu OZP.