Mé dítě mne bije!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2150
3.7.15 17:13

No jo no, tak se chovejte tak, aby vás dítě nemuselo mlátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.7.15 17:15

Tříleťák, který už má ponětí, že mlátit rodiče nemá, byť si nemůže pomoc, by mi to teda udělal jednou. Chceš se vyhnout výprasku..no tak se zkus ještě postavit na hlavu a odstrkovat ušima, třeba to zabere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.15 17:16

@prilen u toho psychologa to bylo fajn, řekli jsme co nás trápí, ptala se na reakce nás a dítěte a poradila opravdu fígle co aspoň na našeho fungujou…furt lepší, než číst nějaký osvědčený rady nebo chytrý poučný knihy…a koneckonců to byli fígle takové, že jsme si s manželem říkali, že nás to nenapadlo dřív

800.- za návštěvu, ale nelitujeme toho…dobře investované peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.7.15 17:17

@kacz ona to dite netaha k psychologovi. Docti, nez takto reagujes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.15 17:18
@prilen píše:
Mám pocit, že to spíš nechce pochopit. Trvá to již delší dobu a pochopit by musel i neandrtálec (omlouvám se neandrtálcům). Nebo opravdu potřebuje nějaký „pádný“ stimul.

to spíš bude hluchota, to máme i u nás…ale slovo „čokoláda“ to slyší vždycky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
3.7.15 17:19

@kacz ahoj,asi jsi přehlídla muj dotaz: jaký trest máš na mysli?

• Citovat
  • Upravit
7904
3.7.15 17:21

@brko nepřehlídla. Jasně bych mu řekla, že maminka se nebije, pak bych ho šoupla na pár minut někam do kouta nebo do pokoje a až by se vyvztekal, tak by se musel omluvit. Na to snad stačí selský rozum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
3.7.15 17:22

Jo a zakladatelko, takhle to potom končí, když se na to jde moc vědecky :-)

http://www.supernanny.co.uk/…anny-US.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.7.15 17:23

@kacz píše:
@prilen to si děláš legraci? Dítě tě bije a ty ho táhneš k psychologovi? Což takhle zahodit vyčtená moudra a zkusit ho začít vychovávat? Pro začátek mu ukázat, že bít rodiče je nepřijatelné a že za to bude následovat trest?

@kacz píše:
A co na tom nechápeš?

Žádala jsem o radu či zkušenost. Výše uvedený příspěvek není ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.7.15 17:25

Moje děti si to nedovolí. Stačilo říct velmi důrazné NE. Nevím, jestli je to zrovna řvaní na děti, NE je příliš krátké aby to šlo nějak zařvat :mrgreen:, ale i kdyby to bylo řvaní - prostě to funguje. Drastické mi naopak přijde takové to za trest poslat do svýho pokoje, na hanbu apod. To dítě akorát naučí utíkat před problémy a ne je řešit. :nevim: Plácnutí přes ruku také nedoporučuji ale zase dovedu pochopit :mrgreen:
K psychologovi jako zajít můžeš, ale ne s dítětem, ale sama se sebou. Dítě je naprosto v pořádku - výchovu v tomto směru nezvládáš ty ;). Jen bych teda za to nic neplatila, existují snad i psychoporadny zdarma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.7.15 17:25
@Špuntice1986 píše:
to spíš bude hluchota, to máme i u nás…ale slovo „čokoláda“ to slyší vždycky :mrgreen:

:) To by bylo fajn, kdyby to tak fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
3.7.15 17:27

@Gina108 na hanbu je poslaný především proto, aby se tam uklidnilo a dokázalo skutečně reflektovat, co udělalo špatně. Jinak můžeš říkat NE stokrát za den. Že je 5 minut někde na hanbě, na tom nic drastickýho nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.7.15 17:27
@Gina108 píše:
Moje děti si to nedovolí. Stačilo říct velmi důrazné NE. Nevím, jestli je to zrovna řvaní na děti, NE je příliš krátké aby to šlo nějak zařvat :mrgreen:, ale i kdyby to bylo řvaní - prostě to funguje. Drastické mi naopak přijde takové to za trest poslat do svýho pokoje, na hanbu apod. To dítě akorát naučí utíkat před problémy a ne je řešit. :nevim: Plácnutí přes ruku také nedoporučuji ale zase dovedu pochopit :mrgreen:
K psychologovi jako zajít můžeš, ale ne s dítětem, ale sama se sebou. Dítě je naprosto v pořádku - výchovu v tomto směru nezvládáš ty ;). Jen bych teda za to nic neplatila, existují snad i psychoporadny zdarma :nevim:

Co můžete vědět o mé výchově? Co funguje u Vás nefunguje paušálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.7.15 17:30
@kacz píše:
Jo a zakladatelko, takhle to potom končí, když se na to jde moc vědecky :-)http://www.supernanny.co.uk/…anny-US.aspx?…

Houby vědecky. Nejlíp se vychovávají cizí děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
3.7.15 17:32

@prilen no, mě dítě nebije :-) zkoušel to, ale neprošlo mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí