Kniha Měděný jezdec - Paullina Simons

1707
25.6.11 09:09

Měděný jezdec - Paullina Simons

Četl někdo knihu Měděný jezdec od Paulliny Simons? :-) Jak se Vám líbila? Dostali jste se i k pokračování, které ovšem bohužel nevyšlo v ČR?

Najde se tady taky někdo, kdo je touto knížkou naprosto okouzlen? :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22654
25.6.11 10:26

ahoj,

jj, mně se líbila moc, ale pokračování nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
25.6.11 11:13

Ja jsem prave ve ctyri rano docetla druhy dil a do peti jsem bulila jak zelva : :mrgreen: cry:
Proste nadhera! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
25.6.11 16:00

Knizku jsem necetla, ale dekuju za typ. Uz to mam doma a hned se do toho pustim. :-)
Pak dam vedet, jak se mi to libilo. :dance:

• Citovat
  • Upravit
1707
25.6.11 16:07
Scarlett2011 píše:
Knizku jsem necetla, ale dekuju za typ. Uz to mam doma a hned se do toho pustim. :-)
Pak dam vedet, jak se mi to libilo. :dance:

Juj, tak doufám, že se bude líbit…znám spoustu lidí, kteří tuhle knihu milují úplně fanaticky…stejně jako já :oops: :mrgreen:
A můžu se zeptat, kde jsi ji koupila?
My už jsme s ostatními psali několikrát do vydavatelství, jestli plánují dotisk, popřípadě vydání dalších dílů a odpověď stále stejná…NE a NE a NE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
25.6.11 17:20

No, urcite bude. Ja jsem hroznej knihomol. :-)
Ja ziju v Anglii a tady ji normalne maji. Tak to moc nepomuzu :-(
Uz se moc tesim az ji prectu. Jenze ted s miminkem nemam tolik casu, takze to bude trochu trvat.

• Citovat
  • Upravit
1707
25.6.11 17:24

Aha, tak to máš usnadněné :palec: Já mám všechny tři díly v angličtině a poltštině…ale přečtené mám pouze dva..ten třetí má 742 stránek, tak to nevím..zase tak slavně na tom s jazykama nejsem :mrgreen:
A teď ještě z UK očekávám balíček s Tatiana´s Table…což je vydaná kuchařka té hlavní hrdinky,t ak na to se taky těším :lol:

Přeju, aby se knížka líbila!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
30.7.11 20:43

Prosím jestli můžete, podpořte petici na znovuvydání knihy! Budu velice vděčná za každý hlas!!! K podpisu je nutná registrace na stránkách, trvá to minutku. Předem moc děkuji všem dobrým duším :kytka:
 http://www.petice.net/medeny-jezdec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
30.8.11 22:44

Ještě jednou moc prosím všechny dobré duše, jestli byste mohli podepsat výše zmíněnou petici..budu moc vděčná za každý hlas! Ze srdce děkuji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veraliz
25.9.11 10:07

Překlad

Ahoj, na jednom fóru jsem našla neoficiální překlady na další dvě pokračování, jen se musíte zaregistrovat :)
 http://www.ebookforum.cz/viewtopic.php?…

• Citovat
  • Upravit
1707
2.2.12 08:04

Krásná zpráva pro fanoušky…v příštím roce bude v ČR vydán druhý díl Měděného jezdce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sanavi
10.4.12 20:21

Ahoj, děkuji za skvělou zprávu, už se nemohu dočkat, čekám na to už pět let.

• Citovat
  • Upravit
pavlame
15.7.12 21:01

pavlame

Ano! konečně jak já se těším a myslíte že vydají znovu i první díl? a kolik jich je tedy už celkem tři?

• Citovat
  • Upravit
1707
9.8.12 19:34
@pavlame píše:
Ano! konečně jak já se těším a myslíte že vydají znovu i první díl? a kolik jich je tedy už celkem tři?

První díl vydají určitě, prý by mohl vyjít už letos kolem Vánoc :) Jsou celkem tři díly…Měděný jezdec, Tatiana a Alexandr a Letní zahrada. Vyšla k otmu ještě Tánina kuchařka (Tatiana´s table)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.8.12 20:30

@estrellita
Ahoj, ja jen chtela podekovat za typ na knizku. Kdysi jsem tu psala. :)
Knizka se mi moc libila. Sice nejsem uplne ten nadsenec a fanatik, ale vazne se mi to libilo. :)
Trochu mi to zkazila ta posledni cast knizky, ta uz me moc nebavila. :think:
Ale uplne jsem dostala chut si ji precist znovu. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!