Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Poison Eve přesně tak, vzhledem k situaci i ta bílá byla docela odvážná.
@Petra Z píše:
@Malaga koukám od rána Šaty krásný, mic jí to sluší
Byla jsem v anglii když zemrela diana a myslím, že by na oba syny byla pyšná
To mě napadlo taky. Že by určitě z obou snach měla radost
Já ten den makala na brigádě a nemohla jsem uvěřit vlastním uším, co to slyším v radiu ![]()
@ka2ka píše: Šaty hrozný čekala jsem něco zajímavého, tyhle jsou naprosto obyčejný nevím proč stály takové peníze dost mě zklamala
já myslim, že to přežije, že te zklamala
ji se určitě líbí, proto si je vybrala ![]()
@Russet no my pracovali v jednom málem hotelu v Anglii a zjistili jsme to, když jsme tam ráno přišli.
Ten smutek všech těch lidí byl tak skutečný. Opravdu jako by jim všem odešel člen rodiny.
@Russet píše:
To mě napadlo taky. Že by určitě z obou snach měla radostJá ten den makala na brigádě a nemohla jsem uvěřit vlastním uším, co to slyším v radiu
Také se mi hned vybaví srpen 1997 a zpráva v rádiu, zrovna jsme jeli s našima autem mrknout na internát, kam jsem měla jít po prázdninách.
Šaty jednoduché, za mě
. Trochu bych nevěstu přičísla
. Nevěsta je mi šumák, já mám slabost pro Harryho ![]()
Ten černošský kněz s typickou americkou černošskou kostelní rozverností, ten byl tedy jak pěst na oko v té konzervativní britské aristokracii
Též mi přišlo že se to tam nehodí. Osvěžující to bylo, ale trochu pěst.
@Poison Eve píše: Šaty, materiál - vysoká sofistikovaná krejčovina, dohromady se závojem a výraznou tiárou to byla nádhera. Měla být jako Kate nebo Pippa v krajkách? Vždyť by to k ní vůbec nešlo. Je rozvedená, je jí 36, měla pro ni naprosto dokonalé šaty.
Velky souhlas. Pro me jsou takove saty nadherne s nadechem luxusu. Zadny kyc, picicandicky apod.
@andelka83 píše:
Též mi přišlo že se to tam nehodí. Osvěžující to bylo, ale trochu pěst.
mně to tedy nepřišlo ani osvěžující, tohle míchání je v mých očích úplně mimo. Úplně nedůstojné té chvíle
@astoret píše:
@terinka4444 ale vtpný bylo jak se tvářila královna
bych čuměla asi jako ona, prostě šaškárna
@terinka4444 no mě to teda úplně nakoplo. Ale byla by to krásná svatba i bez vystoupení toho typického reverenda. Na to nejsou Britové zvyklí, vůbec Evropané. Nám to nesedí, ale je to součást kultury nevěsty. Byl to zajímavý mix. Ale též jsem spíš konzervativní.
@andelka83 spíš je to typické na jižanských státech USA, někteří kazatelé jdou uplne do extremu a jejho věrné ovečky taky, haleluja, chavlme Ježíše, našeho pána
a bum sbor zpívá, ženy div neomdlévají, chlapi se třesou..to je jízda, viděla jsme to naživo a jako čuměla jsme taky ![]()