Porodnice Mělník x Neratovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
21.9.10 08:07

Já jsem pro Nerátky. Malý se tam narodil 4/09 a musím říct, že až na jídlo, bylo všechno super. Voda mi praskla v pátek v šest večer a malý se narodil v sobotu v devět ráno. Manžel byl se mnou celou dobu. Malého mi dali hned po porodu. Potom ho na chviličku odnesli na dětské, ale šel s nima manžel. Mě zkouknul doktor a pak už jsme byli s mimčem pořád spolu. Musím říct, že PA jsou v Nerátkách k nezaplacení, ať už při samotném porodu, tak potom po něm. Co se týká věcí, tak jsem měla svou košili, ale jinak tam bylo všechno k dispozici (vložky, plínky, kosmetika pro mimi,..)
A závěrem. V říjnu mám na svět přivést druhého prcka a mám to v plánu zase v Nerátkách, takže sem pak hodím čerstvé info.
Přeji šťastný výběr! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.10 08:04

Ahoj, tak já taky něco přidám. V dubnu se chystám rodit v Neratovicích a co mi trochu vadí je to, že ve chvíli, když začnu rodit, si musím zavolat do porodnice, jestli mají volno a vezmou mě nebo jestli máme jet jinam. A to jsem prosím z Neratovic. Když pak půlka Prahy jezdí rodit do Nera a neratovický rodičky pak ve finále nevezmou, protože mají plno a pošlou je jinam, to mě teda štve :twisted: :nevim: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
7.10.10 08:27

Tak to jsem netušila, že to takhle s Nerátkama je. Jsem myslela, že se v určitém týdnu zaregistruješ a je to :twisted: no asi jsem trošku mimo mísu. Já mám v plánu v únoru Mělník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.10 08:46
Nastys píše:
Tak to jsem netušila, že to takhle s Nerátkama je. Jsem myslela, že se v určitém týdnu zaregistruješ a je to :twisted: no asi jsem trošku mimo mísu. Já mám v plánu v únoru Mělník :lol:

V Nera se neregistruje. Říkal mi to doktor minulý týden. Prostě kdo dřív příjde, ten dřív rodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
7.10.10 08:53
JaníkB píše:
Nastys píše:
Tak to jsem netušila, že to takhle s Nerátkama je. Jsem myslela, že se v určitém týdnu zaregistruješ a je to :twisted: no asi jsem trošku mimo mísu. Já mám v plánu v únoru Mělník :lol:
V Nera se neregistruje. Říkal mi to doktor minulý týden. Prostě kdo dřív příjde, ten dřív rodí :nevim:

jasný :) i to je možnost.. tak snad budeš mít štěstí no :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.10 09:05
Nastys píše:
JaníkB píše:
Nastys píše:
V Nera se neregistruje. Říkal mi to doktor minulý týden. Prostě kdo dřív příjde, ten dřív rodí :nevim:
jasný :) i to je možnost.. tak snad budeš mít štěstí no :wink: :lol:

Taky doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
12.11.10 21:36

Zdravím,
tak čerstvá zkušenost s Mělníkem z tohoto září a musím říct, že max. spokojenost, ani se mi nechtělo z porodky domů, takže za sebe můžu určitě doporučit, fajn sestřičky i Dr. aspoň co jsem narazila já :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
20.11.10 15:49

Ahoj, já jsem teda ještě nerodila, snad každým dnem. Přešla jsem z Neratovické nemocnice na Mělník a musím řict, že jsem zatím velice spokojená.. V Nera jsem za celou dobu UZ nevěděla, jak je vůbec malý veliký, jak rosteme nic, jen že je vše v pořádku, až na Mělníku mi konečně řekli, že máme dvě a půl kila a že víc jak tři mít nebudeme, samozřejmě orientačně, ale i tak je dobré to vědět. Zatím jsem byla u tří doktorek a každá na mě zanechala opravdu příjemný dojem, byli na mě velice milý a to jak sestřičky.. Samozřejmě, že zatím nemohu posoudit porod atd. Ale i tak jsem tam zatím spokojená na rozdíl od Nera, proto jsem se také rozhodla přejít na normální gynekologickou ambulanci na Mělník.. O Nera se poslední dobou nesou zvěsti, že bude končit atd. a na to já tam rozhodně čekat nehodlám.. Jinak až porodíme tak vám velice ráda napíšu i zkušenosti z tohoto prostředí. Ale jinak jsem velice spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
2.12.10 18:23

Ahoj holky, tak taky přidávám čerstvou zkušenost z Mělníka. Rodila jsem plánovaným císařským řezem kvůli špatné poloze miminka (KP) a strávila jsem v porodnici celkem 8 dní. Nemůžu si stěžovat snad vůbec na nic (možná kromě jídla, které by mohlo být pestřejší, ale dá se to :-) ). Jinak od doktorů přes sestřičky z porodního a novorozeneckého…nesetkala jsem se s nikým nepříjemným. Všichni byli maximálně vstřícní, ochotní a příjemní…zkrátka velká spokojenost! :dance: Takže Mělník jednoznačně doporučuju!!! Jo a ležela jsem na nadstandardu a ten neměl chybu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
2.12.10 18:27

Ahoj, tak moc děkujeme za info. Já se také chystám na Mělník.. Zítra mám termín porodu, ale zatím se malému nikam nechce, tak čekáme..
Takže ještě jednou děkujeme za zprávu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.12.10 18:47

Ahoj taky budu rodit na Mělníku. Personál na mne působil při první prohlídce velice příjemně. Jenom jsem se chtěla zeptat těch co tam už rodily co si vzít s sebou. Díky

• Citovat
  • Upravit
22585
2.12.10 19:40

supr :potlesk: další pozitiva na mělnickou porodnici :lol: taky se tam chystám rodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
2.12.10 21:00

Taky si nemohu na personál vůbec stěžovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
3.12.10 09:18
lucenka píše:
Ahoj taky budu rodit na Mělníku. Personál na mne působil při první prohlídce velice příjemně. Jenom jsem se chtěla zeptat těch co tam už rodily co si vzít s sebou. Díky

Ahoj, doporučuju vzít s sebou zásobu vložek a jednorázových kalhotek. Mně už od 3.dne vložky nechtěli dávat, že mám používat vlastní.Jinak není problém si říct o erární noční košili - já to tak praktikovala na noc abych si nezničila vlastní.
Na mimčo vše dostaneš (na den dávají 8 plen tak jen pokud by nestačilo, tak už člověk taky musí vlastní). My jsme měli docela velkou spotřebu jednorázových přebalovacích podložek (malá mi to vždycky počůrala:-)), ale nebyl problém si přijít a dali čistou…
Víc už mě nenapadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
9.12.10 07:36

Ahoj, tak jsem se včera vrátila z porodnice na Mělníku a musím říct, že jsem byla opravdu spokojená.. Péče o maminku je špičková, o miminko samozřejmě také, jen mi přišlo, že by se měli více věnovat kojení a pomoci s ním. Dále taky bylo blbé, že z dětského oddělení měla každá sestre jiný názor, takže přišla jedna a tvrdila něco jiného než ta druhá.. Kolegyni která měla druhé dítě ukazovali dvakrát koupání a mě neukázali ani přebalování.. Prostě si tam toho moc neřekli no, ale jinak jsem byla vážně spokojená.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková