Porodnice Mělník x Neratovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
555
2.12.10 21:00

Taky si nemohu na personál vůbec stěžovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
3.12.10 09:18
lucenka píše:
Ahoj taky budu rodit na Mělníku. Personál na mne působil při první prohlídce velice příjemně. Jenom jsem se chtěla zeptat těch co tam už rodily co si vzít s sebou. Díky

Ahoj, doporučuju vzít s sebou zásobu vložek a jednorázových kalhotek. Mně už od 3.dne vložky nechtěli dávat, že mám používat vlastní.Jinak není problém si říct o erární noční košili - já to tak praktikovala na noc abych si nezničila vlastní.
Na mimčo vše dostaneš (na den dávají 8 plen tak jen pokud by nestačilo, tak už člověk taky musí vlastní). My jsme měli docela velkou spotřebu jednorázových přebalovacích podložek (malá mi to vždycky počůrala:-)), ale nebyl problém si přijít a dali čistou…
Víc už mě nenapadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
9.12.10 07:36

Ahoj, tak jsem se včera vrátila z porodnice na Mělníku a musím říct, že jsem byla opravdu spokojená.. Péče o maminku je špičková, o miminko samozřejmě také, jen mi přišlo, že by se měli více věnovat kojení a pomoci s ním. Dále taky bylo blbé, že z dětského oddělení měla každá sestre jiný názor, takže přišla jedna a tvrdila něco jiného než ta druhá.. Kolegyni která měla druhé dítě ukazovali dvakrát koupání a mě neukázali ani přebalování.. Prostě si tam toho moc neřekli no, ale jinak jsem byla vážně spokojená.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
6.3.11 15:54

Ahoj holky,

mám termín koncem měsíce a chystám se rodit v porodnici v Mělníku, chtěla jsem se zeptat, jak je to s oblečkama na miminko, jestli tam mají svoje nebo je mám mít s sebou? A ještě jestli máte někdo zkušenosti, jak to tam je s nadstandardem? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
6.3.11 16:52
Jessie píše:
Ahoj holky,mám termín koncem měsíce a chystám se rodit v porodnici v Mělníku, chtěla jsem se zeptat, jak je to s oblečkama na miminko, jestli tam mají svoje nebo je mám mít s sebou? A ještě jestli máte někdo zkušenosti, jak to tam je s nadstandardem? Díky za odpovědi.

Ahoj,
oblečky na mimi dostaneš takže nic s sebou mít nemusíš. Co se týče nadstandardu tak je to o štěstí - buď bude volný, nebo ne. Dopředu se rezervovat nedá :-? Já ho vychytala a byla jsem za něj fakt ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.3.11 17:44

Ahoj, nadstandarty jsou většinou obsazený, takže je dobrý si ho rezervovat. Popř. tě šoupnou na normální pokoj a až se nad. uvolní, tak tě tam přesunou, ale ty normální pokoje jsou v pohodě. Jsou po 2, což mi i vyhovovalo. Oblečení, kosmetiku a plíny na mimi dostaneš. Kosmetika se používá Infadolan na zadeček. Slunečnicový nebo olivový olej na tělíčko po koupání. Oblečení dávali vždy ráno, když se prosrajdil nebo omylem počůral, tak nebyl problém si říct o nové. Pleny se dávají 4 na noc a 4 na den, občas se stane, že i to je málo, takže si tam vezmi svoje vlastní, protože víc ti jich opravdu nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
6.3.11 19:10

díky moc za odpovědi! a co jídlo, dá se to? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
6.3.11 19:59
Jessie píše:
díky moc za odpovědi! a co jídlo, dá se to? :-)

já rodila císařem a byla 2 dny na JIP a pak mi ještě dlouho nechtěli povolit normální stravu takže jsem vzala za vděk vším co bylo :mrgreen: :lol: . Nejsem vybíravá. Fakt je, že je jen snídaně, oběd, večeře - svačiny žádný. Hodně holek si ale na jídlo stěžovalo :think:
Jo a ohledně toho nadstandardu teda nevím, že by se dal rezervovat. Ségra tam rodila začátkem února a taky to měla hop nebo trop. Prostě tam přijdeš a buď bude nebo ne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22584
6.3.11 20:54

Já tam teda rodila taky začátkem února, když jsem se pídila po nadstandartu tak mi od sestřičky bylo řečeno, že mají přednost ty, co to mají zarezervované. Celkem mě to překvapilo, protože jsem si myslela, že to zamluvit nejde :think: :-D
Jinak strava na můj vkus nic moc :-D ale pokud si nějak extra nepotrpíš na jídlo a nejsi vybíravá tak neni co řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
6.3.11 21:25

tak to se asi radši nějakým jídlem vybavím :-D Do poradny tam jedu poprvý v úterý, tak se zeptám i na ten nadstandard, jak to je s tím zamlouváním :think:

Nastys a jinak všechno bylo v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.3.11 21:30

Ahoj, já jsem rodila koncem února a můžu jim dát jedničku s hvězdičkou, byli super. PA i doktorka skvělé, chápavé, úžasně podporovaly. Sestry i na novorozeneckém bez chyby, pomohly, poradily.
A měla jsem celou dobu nadstandard, takže super. Manžel tam se mnou spal skoro každou noc, sprchu jsem měla jen pro sebe. Jediné je, že jsi tam sama a občas by si člověk s někým popovídal.
Za mě má Mělník 1*. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22584
6.3.11 21:32
Jessie píše:
tak to se asi radši nějakým jídlem vybavím :-D Do poradny tam jedu poprvý v úterý, tak se zeptám i na ten nadstandard, jak to je s tím zamlouváním :think:Nastys a jinak všechno bylo v pohodě?

ano, všechno parádní :palec: přesně jak píše Kytka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
6.3.11 21:45

tak to mám radost :-)

jen ještě jsem na webu nikde nenašla, kolik se za ten nadstandard platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22584
6.3.11 21:50

jsou prý dva druhy… za 500,– kde s tebou nemůže nikdo přespávat a pak za 750,– kde může :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.3.11 22:17

Na jídlo se ani neptej, skončila jsem tam 7 dní před porodem a jídlo teda fakt nic moc a navíc málo, takže jsem měla hlad, tak něco svýho do zásoby. Potom mi najíst cca 5 dní nedali, protože jsem rodila císařem, ale všechno má stejnou chuť ať je to cokoliv. Nejhorší co jsem tam jedla byl špenát a br. kaše :poblion: Nejlepší byly rohliky. A vezmi si svoje pití, protože my nedostávaly snad ani čaj, jen jeden hrníček při snídani. Občas kakao, ale většinou bílý kafe, který nepiju, to jsem si vzala jen při odchodu z JIPky, abych nemusela na klystýr. Prostě pro nastávající a kojící matky bych si představovala trochu jinou stravu. A nebyla jsem tam jediná, která jídlo nechávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková