Menstruace hned po šestinedělí

Anonymní
16.10.19 08:11

Menstruace hned po 6tinedeli

Zdravím :mavam: chci se zeptat..mám tříměsíční holčičku a menstruaci jsem dostala 14 dní hned po šestinedělí.. pak zase další měsíc… na gynekologii mi řekli, že je to vzácné když plně kojim. Na internetu jsem četla, že se dostavuje kvůli spatne technice kojení (kloboučky atd..) Já od porodnice kojim totiž přes klobouček, tak je fakt možné že to bude tím. Jaké jsou příčiny, když žena dostane menstruaci hned po 6ti neděli?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10425
16.10.19 08:13

Netusim, ale ja plne kojila u obou deti tou dobou, normalne z prsa, a pokazde jsem do tydne od konce sestinedeli dostala ms a pak pravidelne. Proste nektera tela funguji az moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
16.10.19 08:20

Já sem kojila taky plně a dostala jsem to když byli malé 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.10.19 08:25

Ja jsem dceru kojila pres kloboucky do 15 mesicu a ms se dostavila az kdyz dceri byl rok. Syna jsem kojila normalne do cca 14 mesicu a ms prisla taky v jeho roce, takze si myslim, ze opravdu nezalezi na tom, jak kojis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
16.10.19 08:25

Kojila jsem plně, ocistky byly 8 týdnů a hned za 14dni prisla první menzes…a bylo tak víc holek-zas tak neobvyklé to není..v době menzes jsem a kojením bojovala(malému mlíko nechutnalo), ale kojila jsem 15 měsíců než jsem musela odstavit..žádné kloboučky jsem neměla a technika byla dle laktační naprosto v pořádku…neřekla bych, že toto na to má vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
16.10.19 08:29

Myslím, že je to blbost. Dostala jsem ms prakticky ihned po 6ti neděli, plně jsem kojila a nemyslím, že bych měla nějakou špatnou techniku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.19 08:31

Dobře děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12959
16.10.19 08:32

Já kojila kazdyho z kluků dva roky, normálně z prsa, nikdy jsem nedokrmovala umělým a taky jsem měla MS hned od konce šestinedělí a pravidelnou. Takže bych neřekla, že to bude špatnou technikou a až tak vzácný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
16.10.19 08:39

Záleží jak máš srovnané hormony. U prvního syna sem kojila a dostala MS 2 měsíce po porodu, druhého taky kojím, je mu 5 měsíců a pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
16.10.19 09:12

Mám tři děti. Všechny v té době plně kojeny. A pokaždé šest týdnů očistky a sedmý týden po porodu MS ( porody přirozené i sekcí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.20 11:33

Ahoj, obnovuji diskuzi… Jsem přesně 6 týdnů od porodu a po asi deseti dnech, kdy jsem už vůbec ani nespinila, nebo minimálně, jsem začla krvácet jasnou krví. Nic mě nebolí, připadá mi to jako menstruace. Plně kojim… Dost čtu, že to může být, ale kamarádka mě ze své špatné zkušenosti straší spíš tím, že tam něco zůstalo po porodu 😔 tak se jdu optat na vaše zkušenosti, u koho to opravdu byla menstruace a kdo musel na dočištění… Dle její gynekolozky je prý takhle brzká ms vzácnost

• Citovat
  • Upravit
Janli
12.12.20 11:35

Já měla při plným kojení ovulaci ještě během šestinedělí a menzes vždy hned po něm. Nic vzácnýho to není. Má to tak spousta žen.

• Citovat
  • Upravit
1535
12.12.20 11:38

@Janli děkuju, snad to tak bude i u mě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
12.12.20 11:38

Já taktéž při plném kojení měla menstruaci hned na konci sestinedeli. Ale pravda ze mě to tenkrát taky vylekalo a pro jistotu jsem jela na pohotovost, kde potvrdili ze je to menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
12.12.20 11:39

Ja měla MS hned po šestinedělí. Pro jistotu se můžeš zeptat své doktorky, ale nevidím na tom nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová