Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12225
29.9.10 15:18

petrus ja som to blbo napisala, len som chcela, ze kvasinky mimo tehu ma straaasne svrbeli a teraz v tehu nic :nevim: Aspon sa mozem svojej dcerke podakovat za jednu vec, uz ma usetrila nepijemneho svrbenia :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
29.9.10 15:19

soldi super vysledky dnes :wink: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.9.10 15:20
albao píše:
kica pokial ja viem, do 12tt logicky znamena do 11tt+6, lebo 12tt+0 je uz 13tt predsa
Ale utros/duphik niektore beru az do 14tt, ked je oficialne koniec prveho trimestra.

Albi, veď to ja viem, ale chcela som sa uistiť, len to nemohlo :roll: . A je zbytočné, aby som mu volala, pretože viem, čo mi povie, jeden tak a druhý…tak ja ho pre istotu beriem do zajtra, čiže 12tt+6. Dúfam, že by nemal byť problém :think: :nevim: , ale ako píšeš niektoré ho berú i dlhšie!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225

lisa jeeej, teba som dlho dlhocizne nevidela! AKo sa mate? Cakate chlapceka ci dievcatko? Kedy mas presne termin? :hug: :huban: Sem s novinkami!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641

albi ahoj, pekne Ti to ide, dve tretiny mas za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
29.9.10 15:22

albi chlapceka, 23.11 podla sona (aj ked je to blbost, ale co uz), ale mala by som mat planovanu sekciu, takze asi tak tyzden pred terminom…huraaa, neh uz to zbehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.9.10 15:22

Katka, až do 16 tt 8-o a berieš jednu či viac tabliet?? No ja mám kontrolu až v pondelok, tak neviem teraz, či brať nebrať… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
29.9.10 15:23

albi-bude to chlapec, mm teraz presviedčam na Filipa :think: , lebo termín mám tiež 14. 1., ale mali sme kopu mien, len pri filipkovi mi tak zastalo srdiečko a povedala som si že TO JE ASI ONO !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 15:23

andul, sse: vsimate? tehule su v presile? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co s tym urobime? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
29.9.10 15:24

lisa - jééj, sekciu máš plánovanú či aj z nejakej indikácie??
lebo aj ja chcem plán. sekciu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.9.10 15:25
pobezka píše:
albi-bude to chlapec, mm teraz presviedčam na Filipa :think: , lebo termín mám tiež 14. 1., ale mali sme kopu mien, len pri filipkovi mi tak zastalo srdiečko a povedala som si že TO JE ASI ONO !!!

Tak keď ho presvedčíš, tak mi napíš, čo si na neho použila, pretože i mne sa Filipko straaašne pači, ale mužíkovi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Kica beriem dva krat jednu, ale poslednu krabicku budem brat iba jednu, lebo vraj nie je dobre ho naraz vysadit. Ja neviem preco tak dlho to mam brat, nejak som sa ho to ani nepytala, on hned na zaciatku povedal, ze to budem brat az do 16 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573

Albi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.9.10 15:26

katka, ozaj, a co ten ticker?
a podarilo sa Ti vymazat tu historiu?
mne ked zmiznu smajle, tak dam refresh, vacsinou sa objavia :dance:

a zo srdiecka sa moc tesim :dance:
plodik mal 1 cm, ale na druhej fotke, kde je trosku vacsi ho uz nezmerala :-P
podla toho 1 cm zodpoveda 7+0, cize o 4 dni menej, ale povedala, ze moze byt aj tyzden rozdiel, takze si z toho nic nemam robit :-D

sse, dakujem moc :hug: verim, ze coskoro sa pridas k nam tehulkam :hug:

ellka, dakujem, :dance:
sa vytesujem z tej pupocnej snury :lol:
som citala, ze si rano stresovala, ach, ako keby som seba citala :mrgreen:

petru, jeej, tak to budes vidiet nieco podobnne ako ja dnes :dance: a strach uz budeme mat asi navzdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.9.10 15:26
moukuska píše:
andul, sse: vsimate? tehule su v presile? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co s tym urobime? :lol:

No veľmi by som na Tvojom mieste nekričila, pretože ty ešte nevieš, do akej skupiny patriš… :wink: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí