Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
hanka1120 píše:
andelko asi si dame 3 mesice pauzu,protoze jsem brala hormony 6 messicu,a tedka ten posledni mesic me bylo hrozne od ovulky do menstruace me silene bolely vajecniky bylo to neco hroznyho.a po trech mesicich asi budeme zvazovat ivf.a koukam tobe se ten porod uz blizi ze? co cekas holcicku nebo kluka?
To je dobrý postup - a kdoví, třeba se během těch 3m zadaří samo.Ty hormony jsou mazec, aspoň si tělo odpočine.
No, do měsíce bude mimi venku. Čekáme druhého chlapečka.
Holky, já myslím že jaro bude plodné. Moc bych vám to oběma přála ze ![]()
Ahoj holky, i mně se to blíží, Poosledo, vypadá to, že to máme podobné
. Hodně štěstí nám všem!
andelka83 píše:
Holky, já myslím že jaro bude plodné. Moc bych vám to oběma přála ze
uvidíme.. děkujem..
a jak se bude jmenovat?
afrikan píše:
Ahoj holky, i mně se to blíží, Poosledo, vypadá to, že to máme podobné. Hodně štěstí nám všem!
poosleda píše:andelka83 píše:uvidíme.. děkujem..
Holky, já myslím že jaro bude plodné. Moc bych vám to oběma přála ze
a jak se bude jmenovat?
Dominik ![]()
poosleda píše:afrikan píše:
Ahoj holky, i mně se to blíží, Poosledo, vypadá to, že to máme podobné. Hodně štěstí nám všem!
![]()
ukaž graf
já jedu ovulační testy ![]()
afrikan píše:poosleda píše:afrikan píše:
![]()
ukaž graf
já jedu ovulační testy
aha
ááaa!!! pozitivni OVU testík
sakra.. dneska to nepůjde..
manžel je po včerejšku uplně „vyždímanej“
sakra.. co ted?
poosleda píše: ááaa!!! pozitivni OVU testíksakra.. dneska to nepůjde..
manžel je po včerejšku uplně „vyždímanej“
sakra.. co ted?
pozitivní ovutest znamená že ovulka přijde do 24-48h ne? Do zítřka ráno nebo večera to vydrží. A včera tulení nebylo?
andelka83 píše:
pozitivní ovutest znamená že ovulka přijde do 24-48h ne? Do zítřka ráno nebo večera to vydrží. A včera tulení nebylo?
fakt? ja myslela, že ovu test znamená, že TEĎ probíhá..
včera bylo tulení
a před hodinou taky ![]()
poosleda píše:andelka83 píše:fakt? ja myslela, že ovu test znamená, že TEĎ probíhá..
včera bylo tulenía před hodinou taky
co jsem četla, tak to znamená že k ní brzy dojde - takže jste úplně v poho ![]()
andelka83 píše:poosleda píše:co jsem četla, tak to znamená že k ní brzy dojde - takže jste úplně v pohoandelka83 píše:fakt? ja myslela, že ovu test znamená, že TEĎ probíhá..
včera bylo tulenía před hodinou taky
aha.. no tak to zkusim manžela svést i zítra odpolko..ale to nevím, jestli se mu bude chtít.. třetí den za sebou..