Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Ahoj Anděko, Afrikan, holky..
tak jsem právě rozbila svůj teploměr na BT
takže tanhle měsíc přestávám měřit a pak si seeženu nový (poku bude potřeba), ale to ty grafy ztrati odpovídající hodnotu, prozože každž teploměr měří jinak
ach jo
ještě jsem dnes naměřila 37,1 (7DPO), umyla ho, dala oschnout na utěrku a pak jsem utěrku chtěla uklidit a jak jsem neměla brýle, tak žuchnul a rozkřápl se.. ![]()
poosleda píše:
tak jsem právě rozbila svůj teploměr na BTtakže tanhle měsíc přestávám měřit a pak si seeženu nový (poku bude potřeba), ale to ty grafy ztrati odpovídající hodnotu, prozože každž teploměr měří jinak
ach jo
![]()
ještě jsem dnes naměřila 37,1 (7DPO), umyla ho, dala oschnout na utěrku a pak jsem utěrku chtěla uklidit a jak jsem neměla brýle, tak žuchnul a rozkřápl se..
Ahoj Poosledo, já dnes v 5 ráno naměřila 36,5… Fakt super, to nemůžou mít ani ženy v Grónsku. Možná na to budeme stejně, protože jestli zítra nebude teplota vyšší, tak ho rozšlapu
. Hezký víkend všem.
afrikan píše:poosleda píše:Ahoj Poosledo, já dnes v 5 ráno naměřila 36,5… Fakt super, to nemůžou mít ani ženy v Grónsku. Možná na to budeme stejně, protože jestli zítra nebude teplota vyšší, tak ho rozšlapu
tak jsem právě rozbila svůj teploměr na BTtakže tanhle měsíc přestávám měřit a pak si seeženu nový (poku bude potřeba), ale to ty grafy ztrati odpovídající hodnotu, prozože každž teploměr měří jinak
ach jo
![]()
ještě jsem dnes naměřila 37,1 (7DPO), umyla ho, dala oschnout na utěrku a pak jsem utěrku chtěla uklidit a jak jsem neměla brýle, tak žuchnul a rozkřápl se..
. Hezký víkend všem.
Můžou..ženy v Grónsku nebo já
po porodu jsem měla předovulační teploty kolem 35,5 a poovulační lehce nad 36 ![]()
poosleda píše:
ach jo
![]()
Hele, stejně jsi po ovulce, to já už jsem většinou ani neměřila. Stačí si přidat k datu ovulky délku luteální fáze a budeš vědět kdy máš čekat MS nebo teda spíš udělat testík. a mezitím budeš mít volníčko ![]()
Kdyby to náhodou nedopadlo tento cyklus, tak koupíš nový teploměr a začneš zas po MS měřit. Pravidlo je, že se má používat jeden teploměr a jeden „otvor“ a stejná doba v jednom cyklu, ale v dalším to můžeš změnit. Ale zas to musí být celý cyklus stejné. Já jsem kdysi přecházela ze rtuťového na digitální, bez problémů, i když digi měřil o 0,2 jinak než rtuťový. Ale to ej jedno, graf to udělá a absolutní hodnoty teploty nejsou důležité.
andelka83 píše:
Hele, stejně jsi po ovulce, to já už jsem většinou ani neměřila. Stačí si přidat k datu ovulky délku luteální fáze a budeš vědět kdy máš čekat MS nebo teda spíš udělat testík. a mezitím budeš mít volníčko
Kdyby to náhodou nedopadlo tento cyklus, tak koupíš nový teploměr a začneš zas po MS měřit. Pravidlo je, že se má používat jeden teploměr a jeden „otvor“ a stejná doba v jednom cyklu, ale v dalším to můžeš změnit. Ale zas to musí být celý cyklus stejné. Já jsem kdysi přecházela ze rtuťového na digitální, bez problémů, i když digi měřil o 0,2 jinak než rtuťový. Ale to ej jedno, graf to udělá a absolutní hodnoty teploty nejsou důležité.
aha - tak děkuji za uklidnění
je fakt, že OVU proběhla před týden a mrchu nečekám 9. 3. (to má tchýně narozeniny)
poosleda píše:andelka83 píše:aha - tak děkuji za uklidnění
Hele, stejně jsi po ovulce, to já už jsem většinou ani neměřila. Stačí si přidat k datu ovulky délku luteální fáze a budeš vědět kdy máš čekat MS nebo teda spíš udělat testík. a mezitím budeš mít volníčko
Kdyby to náhodou nedopadlo tento cyklus, tak koupíš nový teploměr a začneš zas po MS měřit. Pravidlo je, že se má používat jeden teploměr a jeden „otvor“ a stejná doba v jednom cyklu, ale v dalším to můžeš změnit. Ale zas to musí být celý cyklus stejné. Já jsem kdysi přecházela ze rtuťového na digitální, bez problémů, i když digi měřil o 0,2 jinak než rtuťový. Ale to ej jedno, graf to udělá a absolutní hodnoty teploty nejsou důležité.je fakt, že OVU proběhla před týden a mrchu nečekám 9. 3. (to má tchýně narozeniny)
tak to vůbec neřeš, a nový teploměr si kup až když MS přijde. Samozřejmě přeju aby nepřišla a ty jsi ušetřila za výdaj ![]()
andelka83 píše:
tak to vůbec neřeš, a nový teploměr si kup až když MS přijde. Samozřejmě přeju aby nepřišla a ty jsi ušetřila za výdaj
ona neprijde.. nevim, proc.. ale nejak tomu tenhle mesic opravdu verim.. ![]()
Dobré ráno,
dnes 8DPO a nevydržela jsem s TT - no negativní..
ale říkám si, že je určitě jen ještě brzo.. že za pár dní bude pozitivní.. ![]()
poosleda píše:
Dobré ráno,
dnes 8DPO a nevydržela jsem s TT - no negativní..ale říkám si, že je určitě jen ještě brzo.. že za pár dní bude pozitivní..
8dpo neukáže žádný test nic, jsou to jen vyhozené penízky a zklamání.
andelka83 píše:poosleda píše:8dpo neukáže žádný test nic, jsou to jen vyhozené penízky a zklamání.
Dobré ráno,
dnes 8DPO a nevydržela jsem s TT - no negativní..ale říkám si, že je určitě jen ještě brzo.. že za pár dní bude pozitivní..
nejsem zklamana.. vedela jsem, ze to nebude pozitivni.. ale proste jsem to udelala.. nevim proc..
ve stredu ma manzel svatek…kez bych mu mohla dat darek… ![]()
poosleda píše:andelka83 píše:nejsem zklamana.. vedela jsem, ze to nebude pozitivni.. ale proste jsem to udelala.. nevim proc..poosleda píše:8dpo neukáže žádný test nic, jsou to jen vyhozené penízky a zklamání.
Dobré ráno,
ve stredu ma manzel svatek…kez bych mu mohla dat darek…
nejlepší je nemít test vůbec doma a jít ho koupit až když je LF o den delší než normálně.
Moc bych ti to přála, to by bylo hezké.
andelka83 píše:
nejlepší je nemít test vůbec doma a jít ho koupit až když je LF o den delší než normálně.
já vím.. jenže LF mám 13 dní.. a jestliže je dnes 8DPO, tak to ani ve středu nebude těch 13… ![]()
poosleda píše:andelka83 píše:já vím.. jenže LF mám 13 dní.. a jestliže je dnes 8DPO, tak to ani ve středu nebude těch 13…
Pozoruješ na sobě nějaké příznaky?
Jojo, je to kráva