Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
afrikan
2.3.12 06:41
poosleda píše:
afrikan píše:
Taky se uklidňuju, že beztak moje normální teplota bude 35 :lol: . Naděje tu ještě je, dokud nedorazí moje „kamarádka“. :-)
to jsou teda kamaradky… ja teda tu svou nazyvam spis mrchou ;)

Jojo, je to kráva :)

• Citovat
  • Upravit
9030
2.3.12 16:46
afrikan píše:
Jojo, je to kráva :)
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
3.3.12 06:19

Ahoj Anděko, Afrikan, holky..
tak jsem právě rozbila svůj teploměr na BT :( takže tanhle měsíc přestávám měřit a pak si seeženu nový (poku bude potřeba), ale to ty grafy ztrati odpovídající hodnotu, prozože každž teploměr měří jinak :( ach jo :zed: :zed: ještě jsem dnes naměřila 37,1 (7DPO), umyla ho, dala oschnout na utěrku a pak jsem utěrku chtěla uklidit a jak jsem neměla brýle, tak žuchnul a rozkřápl se.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
3.3.12 07:16
poosleda píše:
tak jsem právě rozbila svůj teploměr na BT :( takže tanhle měsíc přestávám měřit a pak si seeženu nový (poku bude potřeba), ale to ty grafy ztrati odpovídající hodnotu, prozože každž teploměr měří jinak :( ach jo :zed: :zed: ještě jsem dnes naměřila 37,1 (7DPO), umyla ho, dala oschnout na utěrku a pak jsem utěrku chtěla uklidit a jak jsem neměla brýle, tak žuchnul a rozkřápl se.. :zed:

Ahoj Poosledo, já dnes v 5 ráno naměřila 36,5… Fakt super, to nemůžou mít ani ženy v Grónsku. Možná na to budeme stejně, protože jestli zítra nebude teplota vyšší, tak ho rozšlapu :) . Hezký víkend všem.

• Citovat
  • Upravit
32892
3.3.12 08:09
afrikan píše:
poosleda píše:
tak jsem právě rozbila svůj teploměr na BT :( takže tanhle měsíc přestávám měřit a pak si seeženu nový (poku bude potřeba), ale to ty grafy ztrati odpovídající hodnotu, prozože každž teploměr měří jinak :( ach jo :zed: :zed: ještě jsem dnes naměřila 37,1 (7DPO), umyla ho, dala oschnout na utěrku a pak jsem utěrku chtěla uklidit a jak jsem neměla brýle, tak žuchnul a rozkřápl se.. :zed:
Ahoj Poosledo, já dnes v 5 ráno naměřila 36,5… Fakt super, to nemůžou mít ani ženy v Grónsku. Možná na to budeme stejně, protože jestli zítra nebude teplota vyšší, tak ho rozšlapu :) . Hezký víkend všem.

Můžou..ženy v Grónsku nebo já :mrgreen: po porodu jsem měla předovulační teploty kolem 35,5 a poovulační lehce nad 36 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32892
3.3.12 08:12
poosleda píše:

Hele, stejně jsi po ovulce, to já už jsem většinou ani neměřila. Stačí si přidat k datu ovulky délku luteální fáze a budeš vědět kdy máš čekat MS nebo teda spíš udělat testík. a mezitím budeš mít volníčko :)
Kdyby to náhodou nedopadlo tento cyklus, tak koupíš nový teploměr a začneš zas po MS měřit. Pravidlo je, že se má používat jeden teploměr a jeden „otvor“ a stejná doba v jednom cyklu, ale v dalším to můžeš změnit. Ale zas to musí být celý cyklus stejné. Já jsem kdysi přecházela ze rtuťového na digitální, bez problémů, i když digi měřil o 0,2 jinak než rtuťový. Ale to ej jedno, graf to udělá a absolutní hodnoty teploty nejsou důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
3.3.12 09:02
andelka83 píše:
Hele, stejně jsi po ovulce, to já už jsem většinou ani neměřila. Stačí si přidat k datu ovulky délku luteální fáze a budeš vědět kdy máš čekat MS nebo teda spíš udělat testík. a mezitím budeš mít volníčko :)
Kdyby to náhodou nedopadlo tento cyklus, tak koupíš nový teploměr a začneš zas po MS měřit. Pravidlo je, že se má používat jeden teploměr a jeden „otvor“ a stejná doba v jednom cyklu, ale v dalším to můžeš změnit. Ale zas to musí být celý cyklus stejné. Já jsem kdysi přecházela ze rtuťového na digitální, bez problémů, i když digi měřil o 0,2 jinak než rtuťový. Ale to ej jedno, graf to udělá a absolutní hodnoty teploty nejsou důležité.

aha - tak děkuji za uklidnění :-) je fakt, že OVU proběhla před týden a mrchu nečekám 9. 3. (to má tchýně narozeniny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32892
3.3.12 09:05
poosleda píše:
andelka83 píše:
aha - tak děkuji za uklidnění :-) je fakt, že OVU proběhla před týden a mrchu nečekám 9. 3. (to má tchýně narozeniny)

tak to vůbec neřeš, a nový teploměr si kup až když MS přijde. Samozřejmě přeju aby nepřišla a ty jsi ušetřila za výdaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
3.3.12 09:14
andelka83 píše:
tak to vůbec neřeš, a nový teploměr si kup až když MS přijde. Samozřejmě přeju aby nepřišla a ty jsi ušetřila za výdaj :)

ona neprijde.. nevim, proc.. ale nejak tomu tenhle mesic opravdu verim.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
4.3.12 07:45

Dobré ráno,
dnes 8DPO a nevydržela jsem s TT - no negativní.. :,( ale říkám si, že je určitě jen ještě brzo.. že za pár dní bude pozitivní.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32892
4.3.12 15:46
poosleda píše:
Dobré ráno,
dnes 8DPO a nevydržela jsem s TT - no negativní.. :,( ale říkám si, že je určitě jen ještě brzo.. že za pár dní bude pozitivní.. :dance:

8dpo neukáže žádný test nic, jsou to jen vyhozené penízky a zklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
4.3.12 18:33
andelka83 píše:
poosleda píše:
Dobré ráno,
dnes 8DPO a nevydržela jsem s TT - no negativní.. :,( ale říkám si, že je určitě jen ještě brzo.. že za pár dní bude pozitivní.. :dance:

nejsem zklamana.. vedela jsem, ze to nebude pozitivni.. ale proste jsem to udelala.. nevim proc..
ve stredu ma manzel svatek…kez bych mu mohla dat darek… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32892
4.3.12 19:03
poosleda píše:
andelka83 píše:
poosleda píše:
Dobré ráno,
nejsem zklamana.. vedela jsem, ze to nebude pozitivni.. ale proste jsem to udelala.. nevim proc..
ve stredu ma manzel svatek…kez bych mu mohla dat darek… :andel:

nejlepší je nemít test vůbec doma a jít ho koupit až když je LF o den delší než normálně.
Moc bych ti to přála, to by bylo hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
4.3.12 19:09
andelka83 píše:
nejlepší je nemít test vůbec doma a jít ho koupit až když je LF o den delší než normálně.
Moc bych ti to přála, to by bylo hezké.

já vím.. jenže LF mám 13 dní.. a jestliže je dnes 8DPO, tak to ani ve středu nebude těch 13… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
4.3.12 19:44
poosleda píše:
andelka83 píše:
Moc bych ti to přála, to by bylo hezké.
já vím.. jenže LF mám 13 dní.. a jestliže je dnes 8DPO, tak to ani ve středu nebude těch 13… :(

Pozoruješ na sobě nějaké příznaky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí