Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9030
6.3.12 18:02
hanka1120 píše:
poosleda ja celkem trpim zanetama casto ale vzdycky kvasinky a uz to poznam i bez doktorky ze to jsou kvasinky.a vzdycky mne pomohl jak pise andelka clotrimazol a candibene.a mas i jine priznaky? svedeni atd?

ahoj Hani,
ja si nemyslim, ze mam zanet. Zadne svedeni. Vytok je sice hodne ale bud bili nebo pruhledny. A citit to bylo jen vcera vecer.. Nevim, proc mam tolik ten vytok, ale na zanet to podle me nevypada.. :nevim:
Jinak koukám na tvůj grafík na womanzone a máš to takový divoký..ale OVU se asi pomalu opravdu blíží ;) tak na to pořádně hupsněte

Příspěvek upraven 06.03.12 v 18:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.3.12 18:03
andelka83 píše:
Dula - moje průvodkyně k porodu. Ale mi to přijde divné, tak jí říkám dulinka, protože to je zároveň moje kamarádka. :mrgreen: no co říct…je to normální a chápu tě.

aha, to existuje? a k cemu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.3.12 18:44

POOSLEDO JESTLI SE NEPLETU TAK DULA JE NECO JAK PORODNI ASISTENKA.JA TEN GRAF MAM TAKOVY DIKOKY FURT A NEVIM PROC,NEBOJ JISTIME TO OBDEN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.3.12 18:45
hanka1120 píše:
POOSLEDO JESTLI SE NEPLETU TAK DULA JE NECO JAK PORODNI ASISTENKA.JA TEN GRAF MAM TAKOVY DIKOKY FURT A NEVIM PROC,NEBOJ JISTIME TO OBDEN.

jojo, to Andelka psala, ze je to asistentka.. to teda znamena, ze tam neni jiny zdravotni personal? jako ze tam misto manzela je Dula a nikdo vic?

Tak pekne jistěte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.3.12 18:49

JO ASI NEJAK TAKLE NEJAKE ZENSKE V TOM MAJI OPORU A URCITE JE TO LEPSI NEZ ABY BYL CHLAP NA SALE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.3.12 18:51
hanka1120 píše:
JO ASI NEJAK TAKLE NEJAKE ZENSKE V TOM MAJI OPORU A URCITE JE TO LEPSI NEZ ABY BYL CHLAP NA SALE.

s tim nesouhlasim.. neumim si predstavit, ze by u toho muj manzel nemel byt…

dneska me podbrisek teda boli fest.. takovy jako predmenstruacni..ale dostat bych to neměla az v sobotu.. tak nevim… jsem teprva 10DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
6.3.12 21:09
poosleda píše:
hanka1120 píše:
JO ASI NEJAK TAKLE NEJAKE ZENSKE V TOM MAJI OPORU A URCITE JE TO LEPSI NEZ ABY BYL CHLAP NA SALE.

s tim nesouhlasim.. neumim si predstavit, ze by u toho muj manzel nemel byt…

dneska me podbrisek teda boli fest.. takovy jako predmenstruacni..ale dostat bych to neměla az v sobotu.. tak nevim… jsem teprva 10DPO

Dula je podpora, není zdravotník (i když moje ano, ona je zároveň i porodní asistentka), takže v porodnici normálně za tebou chodí lékař a porodní asistentka a ti taky jsou u porodu. Dula je tam jako osoba doprovázející. Jako manžel, ale narozdíl od něj tomu procesu rozumí a vidí ho s nadhledem. Můj muž u prvního porodu taky byl, samozřejmě přirozeně, ale dopadlo to blbě, takže teď budeme mít s sebou navíc dulu, kterou oba známe. A oba se budeme cítit jistější, víc v pohodě. Já nechci aby byl u druhé doby porodní, vím že bych se nemohla pořádně uvolnit, pořád bych řešila jestli to zvládá, jak mu je, jestli zas něco nevidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
6.3.12 21:10

Tak už jsem to našla,poosledku v přátelích mám, ale ta kolonka mi pak nějak unikla, když jsem hledala hanku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.3.12 21:13
andelka83 píše:
Dula je podpora, není zdravotník (i když moje ano, ona je zároveň i porodní asistentka), takže v porodnici normálně za tebou chodí lékař a porodní asistentka a ti taky jsou u porodu. Dula je tam jako osoba doprovázející. Jako manžel, ale narozdíl od něj tomu procesu rozumí a vidí ho s nadhledem. Můj muž u prvního porodu taky byl, samozřejmě přirozeně, ale dopadlo to blbě, takže teď budeme mít s sebou navíc dulu, kterou oba známe. A oba se budeme cítit jistější, víc v pohodě. Já nechci aby byl u druhé doby porodní, vím že bych se nemohla pořádně uvolnit, pořád bych řešila jestli to zvládá, jak mu je, jestli zas něco nevidí…

aha… tak já zkušenosti nemám.. i když doufám , že brzy budu mít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
6.3.12 21:28
poosleda píše:
andelka83 píše:
aha… tak já zkušenosti nemám.. i když doufám , že brzy budu mít..

Určitě - a pak si probereš a rozmyslíš co a jak vám bude nejvíc vyhovovat.
Já se na porod už hrozně těším, doufám že vše vyjde podle „plánu“, no a hlavně se těším na miminko. A trošku mě mrzí, že tohle těhu je asi moje poslední. Vy máte ještě spoustu zajímavých zážitků z tohoto období před sebou, tomu pevně věřím, i že to už není daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.3.12 21:39
andelka83 píše:
Já se na porod už hrozně těším, doufám že vše vyjde podle „plánu“, no a hlavně se těším na miminko. A trošku mě mrzí, že tohle těhu je asi moje poslední. Vy máte ještě spoustu zajímavých zážitků z tohoto období před sebou, tomu pevně věřím, i že to už není daleko.
:-) to zní tak hezky.. normalně jsem to obrečela.. ach jo… jsem nějaká divná.. a bolí mě ten podbřišek :(
proč myslíš, že je to poslední těhu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.3.12 07:24

holky tak vcera i dneska jsme to jistili tak jsem zvedava.dneska mne to rano uz bolelo a citim dnes vajecniky takze ovulka se blizi.dneska jsem mela opet 36.6 a jsem 14dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.3.12 07:43

holky celkem to nechapu kdyz beru hormony na ovulku a na nato abych mela folikuli velke tak me vajecniky nebolijou citim podbrisek ale to je neco jineho nez kdyz je vse prirozene bez hormonu tak asi 3 dny citim vajecniky takze ovulka dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
7.3.12 07:45
poosleda píše:
andelka83 píše:
:-) to zní tak hezky.. normalně jsem to obrečela.. ach jo… jsem nějaká divná.. a bolí mě ten podbřišek :(
proč myslíš, že je to poslední těhu?

No z mnoha důvodů - finančních, zdravotních, věkových…jedině až kluci odrostou, kdyby nás to náhodou ještě chytlo, ale pochybuju. Je to náročné, těhu i péče o mimi a nám už není dvacet. Já jsem ještě nechodila ani do práce, takže je potřeba taky touhle cestou se dát. A po 35 už děti neplánuju.
No taky jsem z toho vedle, už jen 2 týdny, musím si je užít dokud to jde, i s těmi potížemi.

Vypadá to moc dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
7.3.12 19:35
andelka83 píše:
No z mnoha důvodů - finančních, zdravotních, věkových…jedině až kluci odrostou, kdyby nás to náhodou ještě chytlo, ale pochybuju. Je to náročné, těhu i péče o mimi a nám už není dvacet. Já jsem ještě nechodila ani do práce, takže je potřeba taky touhle cestou se dát. A po 35 už děti neplánuju.
No taky jsem z toho vedle, už jen 2 týdny, musím si je užít dokud to jde, i s těmi potížemi.Vypadá to moc dobře :srdce:

s jakými obtížemi? co se děje?

hlásím 11DPO negativní TT :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí