Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32894
15.3.12 19:08
hanka1120 píše:
ANDELKO DEKUJI ALE JAK NASCHVAL JSME NESEXOVALI 10.3 TULILI JSME SE 8.3 11.3 12.3 . ANDELKO KDYZ PROBEHLA OVULKA 10.3 MYSLIS ZE JSEM BYLA JESTE OTEVRENA 11.3 DEKUJI.

Když byla ovulka 10.3., tak 11.3. se to klidně ještě mohlo povést, protože ti nikod neřekne kdy přesně k ovulaci došlo a vajíčko je oplodněníschopné tak 18hodin. Mohlo se zadařit i z 8.3. spermijky počkají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
18.3.12 18:44

Ahoj holky,
hlásím návrat z hor :-) Parádně jsem si odpočala, sluníčko, les, sníh…no paráda..
Afrikanko - uz jsi byla u doktora?
Andelko - co miminko? Porad v brisku?
Jinak měřím novým teploměrem, ale je asi nějakej divnej…posledních pár dní mám teplotu 36,3 :mrgreen: což mi přijde fakt divný.. no ale prostě jinej teploměr jinak měří.. až vyřídím všechny pracovní maily, tak naházím své teploty na womanzone…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
18.3.12 19:58
poosleda píše:
Ahoj holky,
hlásím návrat z hor :-) Parádně jsem si odpočala, sluníčko, les, sníh…no paráda..
Afrikanko - uz jsi byla u doktora?
Andelko - co miminko? Porad v brisku?
Jinak měřím novým teploměrem, ale je asi nějakej divnej…posledních pár dní mám teplotu 36,3 :mrgreen: což mi přijde fakt divný.. no ale prostě jinej teploměr jinak měří.. až vyřídím všechny pracovní maily, tak naházím své teploty na womanzone…

Čauky, moc tě tu vítám, super, že v dobré formě :-). Já měla na ultrazvuku zatím vidět jen žloutkový váček, ale krev mám pozitivní. Tento týden vyrážím na další kontrolu, zatím nemám potvrzené uhnízdění na správném místečku, ale věřím, že je, tam kde má. Já mám digitální teploměr. Teď už se tedy neměřím, ale ten minulý měsíc jsem měla po OVU 36,6 a po uhnízdění 36,9, což se mi pak drželo konstantně. Ale moc zkušeností jsem naštěstí nasbírat nestihla :-)

• Citovat
  • Upravit
9030
19.3.12 05:56
afrikan píše: Čauky, moc tě tu vítám, super, že v dobré formě :-). Já měla na ultrazvuku zatím vidět jen žloutkový váček, ale krev mám pozitivní. Tento týden vyrážím na další kontrolu, zatím nemám potvrzené uhnízdění na správném místečku, ale věřím, že je, tam kde má. Já mám digitální teploměr. Teď už se tedy neměřím, ale ten minulý měsíc jsem měla po OVU 36,6 a po uhnízdění 36,9, což se mi pak drželo konstantně. Ale moc zkušeností jsem naštěstí nasbírat nestihla :-)

co je to žloutkový váček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
19.3.12 07:20
poosleda píše:
afrikan píše: Čauky, moc tě tu vítám, super, že v dobré formě :-). Já měla na ultrazvuku zatím vidět jen žloutkový váček, ale krev mám pozitivní. Tento týden vyrážím na další kontrolu, zatím nemám potvrzené uhnízdění na správném místečku, ale věřím, že je, tam kde má. Já mám digitální teploměr. Teď už se tedy neměřím, ale ten minulý měsíc jsem měla po OVU 36,6 a po uhnízdění 36,9, což se mi pak drželo konstantně. Ale moc zkušeností jsem naštěstí nasbírat nestihla :-)
co je to žloutkový váček?

Cituji z odborné literatury… Žloutkový váček je zárodečný váček vyskytující se u některých skupin živočichů v raném stádiu jejich vývoje. Jedná se o vak na břišní straně těla, který obsahuje látky určené k výživě organismu, dokud není sám schopen přijímat potravu ze svého okolí. Během vstřebávání látek ze žloutkového váčku dochází k jeho postupnému obrůstání, až nakonec zcela zaniká

• Citovat
  • Upravit
9030
19.3.12 17:22
afrikan píše:
Cituji z odborné literatury… Žloutkový váček je zárodečný váček vyskytující se u některých skupin živočichů v raném stádiu jejich vývoje. Jedná se o vak na břišní straně těla, který obsahuje látky určené k výživě organismu, dokud není sám schopen přijímat potravu ze svého okolí. Během vstřebávání látek ze žloutkového váčku dochází k jeho postupnému obrůstání, až nakonec zcela zaniká

aha.. a kdy jdes teda na to vysetreni, jestli je to ok?
A co Andelka a miminko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
19.3.12 18:45
poosleda píše:
afrikan píše:
Cituji z odborné literatury… Žloutkový váček je zárodečný váček vyskytující se u některých skupin živočichů v raném stádiu jejich vývoje. Jedná se o vak na břišní straně těla, který obsahuje látky určené k výživě organismu, dokud není sám schopen přijímat potravu ze svého okolí. Během vstřebávání látek ze žloutkového váčku dochází k jeho postupnému obrůstání, až nakonec zcela zaniká
aha.. a kdy jdes teda na to vysetreni, jestli je to ok?
A co Andelka a miminko???

Nevím, myslím si, že už je v porodnici. Já jdu v pátek. To už bude 7.tt, tak snad uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
9030
19.3.12 18:49
afrikan píše:
Nevím, myslím si, že už je v porodnici. Já jdu v pátek. To už bude 7.tt, tak snad uvidíme.

jejda v pátek.. ty se máš.. strašně ti to přeju, ale strašně i závidím :(
kéž by se nám to taky povedlo.. dnes jsem 12DC a OVU test už pozitivní.. tak nevím… :nevim: zdá se mi to brzy..
Tak snad Andelka ma vsechno v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
19.3.12 19:29
poosleda píše:
afrikan píše:
jejda v pátek.. ty se máš.. strašně ti to přeju, ale strašně i závidím :(
kéž by se nám to taky povedlo.. dnes jsem 12DC a OVU test už pozitivní.. tak nevím… :nevim: zdá se mi to brzy..
Tak snad Andelka ma vsechno v pohode

Moc děkuju, snaž se na to tolik nemyslet a bude to hned. Věřím, že mě budeš brzy následovat. Já jsem si říkala, když to nevyjde do léta, tak aspoň poletím na dovču, jako že jsem si udělala jiný pozitivní „cíl“… :-) Ovu test je pozitivní, když jsou obě čárky stejné, ale to určitě víš. Já měla ovu tak 17-18 den. BT jsem si k tomu měřila jen kontrolně. Prý je větší pravděpobnost mít sex den před ovu než v den. My měli 3 dny před a den před. A klaplo to, tak to zkuste :palec:

• Citovat
  • Upravit
9030
19.3.12 19:33
afrikan píše:
Moc děkuju, snaž se na to tolik nemyslet a bude to hned. Věřím, že mě budeš brzy následovat. Já jsem si říkala, když to nevyjde do léta, tak aspoň poletím na dovču, jako že jsem si udělala jiný pozitivní „cíl“… :-) Ovu test je pozitivní, když jsou obě čárky stejné, ale to určitě víš. Já měla ovu tak 17-18 den. BT jsem si k tomu měřila jen kontrolně. Prý je větší pravděpobnost mít sex den před ovu než v den. My měli 3 dny před a den před. A klaplo to, tak to zkuste :palec:

ja BT merim, zatim mi OVu vychazela kolem 15-16DC.. No je mozne ze ta carka na testu byla slabsi.. meli jsme sex vcera.. tak dneska nechci manzela vycucavat.. treba zas zitra nebo pozitri. nevim..

jo a ten cil.. pokud neotehotnime, tak letime na cervenec a srpen do Norska :-) :srdce: :dance: takze to i to bude super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
19.3.12 19:53
poosleda píše:
afrikan píše:
Moc děkuju, snaž se na to tolik nemyslet a bude to hned. Věřím, že mě budeš brzy následovat. Já jsem si říkala, když to nevyjde do léta, tak aspoň poletím na dovču, jako že jsem si udělala jiný pozitivní „cíl“… :-) Ovu test je pozitivní, když jsou obě čárky stejné, ale to určitě víš. Já měla ovu tak 17-18 den. BT jsem si k tomu měřila jen kontrolně. Prý je větší pravděpobnost mít sex den před ovu než v den. My měli 3 dny před a den před. A klaplo to, tak to zkuste :palec:

ja BT merim, zatim mi OVu vychazela kolem 15-16DC.. No je mozne ze ta carka na testu byla slabsi.. meli jsme sex vcera.. tak dneska nechci manzela vycucavat.. treba zas zitra nebo pozitri. nevim..

jo a ten cil.. pokud neotehotnime, tak letime na cervenec a srpen do Norska :-) :srdce: :dance: takze to i to bude super ;)

Přesně tak, tak je třeba myslet! Obden bohatě stačí, aby spermijky stihly dozrát :-)

• Citovat
  • Upravit
9030
19.3.12 19:57
afrikan píše:
Přesně tak, tak je třeba myslet! Obden bohatě stačí, aby spermijky stihly dozrát :-)

:lol: uvidíme :andel:

Začíná mě pobolívat vaječník.. (tentokrát pravý)… takže něco dozrává :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
21.3.12 06:16

Afrikanko, zkousim Tvou metodu.. jednou za dva dny.. minuly mesice jsme dotoho busili kolem OVU kazdych 12hodin a nic.. tak snad to bude takhle dobre.. No uvidi se. Jsem 14DC. Potvrzena OVU zatim neni. Ten testik jak jsem psala mel tu druhou carku opravdu svetlejsi, takze pozitivni nebyl… :zed: ale to nevadi, protoze podle me stejne bylo brzo..
No a jak se citis Ty?Uz se nemuzes dockat patecniho vysetreni? 8)
Andelko, uz jsi zpatky??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
21.3.12 07:02
poosleda píše:
Afrikanko, zkousim Tvou metodu.. jednou za dva dny.. minuly mesice jsme dotoho busili kolem OVU kazdych 12hodin a nic.. tak snad to bude takhle dobre.. No uvidi se. Jsem 14DC. Potvrzena OVU zatim neni. Ten testik jak jsem psala mel tu druhou carku opravdu svetlejsi, takze pozitivni nebyl… :zed: ale to nevadi, protoze podle me stejne bylo brzo..
No a jak se citis Ty?Uz se nemuzes dockat patecniho vysetreni? 8)
Andelko, uz jsi zpatky??? :kytka:

To víš, jsem napnutá jak kšandy :-), zatím kromě bolesti prsou a únavy nic nepozoruju. Občas pobolívá hlava, ale žádné nevolnosti… Obden to bohatě stačí, to je jistý, i kdyby jste měli celý měsíc půst, tak v podstatě stačí, když bude sexík v době, kdy budou čárky +- stejně tlusté. Mám vyzkoušeno, že když se ovu blíží začne se čárka na testu ukazovat v podstatě hned. Určitě to klapne, uvidíš! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
32894
21.3.12 14:47

Ahojky děvčata :srdce:
Hlásím že Domíšek je na světě :dance:
Narodil se v sobotu v 00.14h - měl 3 250g a 50cm, už jsme doma. Porod byl nádherný. Posílám fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí