Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@afrikan píše:
Já četla, že by po uhnízdění měla ještě vyskočit, každopádně já to tak měla, takže s tím musím souhlasit
no, když se to uhnízdění projeví i na grafu poklesem teploty, tak by pak měla zase vyskočit, ale většina žen žádné uhnízdění nepozoruje, ani na grafu, jen prostě se teploty drží nahoře.
Taky záleží jestli i po ovulce měří každý den, já ne, mně se nechtělo, měřila jsem jen tak obdva dny, obtři, abych viděla jestli se to drží a hlavně pak jak měla přijít MS, tak jsem se poměřila, ať mám pěkný těhotenský graf ![]()
@poosleda píše:…tak nevím, jestli za týden.. Nějak mě bolí podbřišek..
nojo..kazda jsme jina..tak uvidime za tyden
@poosleda píše: …tak nevím, jestli za týden.. Nějak mě bolí podbřišek..
Dobré ráno
víte , co mě napadlo? když se má BT měřit ve stejný čas…tak není možné, že s posunem na letní čas - vlastně to měřím o hodinu dřív - není možné že poto se mi BT snížila? (i když dnes je zas nahoře..) ![]()
@poosleda píše:
Dobré ránovíte , co mě napadlo? když se má BT měřit ve stejný čas…tak není možné, že s posunem na letní čas - vlastně to měřím o hodinu dřív - není možné že poto se mi BT snížila? (i když dnes je zas nahoře..)
jj, to se pak upravuje, že když měříš třeba v 6h, tak jeden den měříš v 5.40, druhý 6.20 a třetí už v zas v 6h. ale tak pokud ta změna času nezasahuje přímo do ovulky, tak je to celkem jedno.
@poosleda píše:
Dobré ránovíte , co mě napadlo? když se má BT měřit ve stejný čas…tak není možné, že s posunem na letní čas - vlastně to měřím o hodinu dřív - není možné že poto se mi BT snížila? (i když dnes je zas nahoře..)
jj, to se pak upravuje, že když měříš třeba v 6h, tak jeden den měříš v 5.40, druhý 6.20 a třetí už v zas v 6h. ale tak pokud ta změna času nezasahuje přímo do ovulky, tak je to celkem jedno.
@andelka83 píše:
aha.. no ja merim porad 5.50.. ja kvuli tomu poklesu , co byl predevcirem.. trochu me to vydesilo.. i kdy.. co ja vim..
Tak co, Poosledo, nemáš nějaký zprávy? Jsem napnutá jak kšandy ![]()
@afrikan píše:
Tak co, Poosledo, nemáš nějaký zprávy? Jsem napnutá jak kšandy
Ahoj Afrikanko, nene, ještě je brzy.. jsem 8DPO. teplota porad 36,7 - coz je na me docela vysoko.. Kdy sis delala test?Kolikaty DPO?
@poosleda píše:
Ahoj Afrikanko, nene, ještě je brzy.. jsem 8DPO. teplota porad 36,7 - coz je na me docela vysoko.. Kdy sis delala test?Kolikaty DPO?
Já jsem si ho dělala v den očekávané MS. Duch tam byl ještě týden na to. Teprv teď je testovací po pár vteřinách tlustší než kontolní.
Ještě dodám, že to bylo nějaký 12.DPO a 10.DPO nebylo nic, to vím, že jsme se nějak testovaly nastejně.
@afrikan píše:
Já jsem si ho dělala v den očekávané MS. Duch tam byl ještě týden na to. Teprv teď je testovací po pár vteřinách tlustší než kontolní.
Ještě dodám, že to bylo nějaký 12.DPO a 10.DPO nebylo nic, to vím, že jsme se nějak testovaly nastejně.
no takze je opravdu jeste brzy..
a nepamatujes si na hlen nebo vytok? .. jestlis mela a jaky?
Výtok byl bílý a hodně lepivý, ale nebylo ho nějak moc. Víc než obvykle, to určitě, ale tak ke kávové lžižce bych to přirovnala. Jinak jsem dneska byla na ultrazvuku. Tak už bylo vidět, jak se nám krásně třepetá srdíčko. Podle UTZ jsem 6+4.tt ale podle kalendáře 7.tt. Takže další návštěva 25.4. a už budemejen testovat a testovat.
Poosledo, moc ti přeju ať ti to brzy vyjde, je to fakt nádhera. Opravdu něco neuvěřitelnýho, když pod tvým srdcem bije další… No, bezva.
@afrikan píše:Výtok byl bílý a hodně lepivý, ale nebylo ho nějak moc. Víc než obvykle, to určitě, ale tak ke kávové lžižce bych to přirovnala. Jinak jsem dneska byla na ultrazvuku. Tak už bylo vidět, jak se nám krásně třepetá srdíčko. Podle UTZ jsem 6+4.tt ale podle kalendáře 7.tt. Takže další návštěva 25.4. a už budemejen testovat a testovat.
Poosledo, moc ti přeju ať ti to brzy vyjde, je to fakt nádhera. Opravdu něco neuvěřitelnýho, když pod tvým srdcem bije další… No, bezva.
Gratuluju k
je to krása. Miminko krásně odpovídá, však 6+4 je 7týden ![]()
@andelka83 píše:
Gratuluju kje to krása. Miminko krásně odpovídá, však 6+4 je 7týden
6. týden a 4 dny je podle mého něco málo přes šestý týden…
@afrikan píše:
6. týden a 4 dny je podle mého něco málo přes šestý týden…
je to druhá půlka 7týdne, 6+6 je konec 7 týdne, pak už je 7+0..7+1 a to už je probíhající 8týden.