Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@afrikan píše:
Akorát lehké závratě, jinak pořád to samé. Zvracení zatím žádné, tak se těším na vzorné miminko. Dneska zrovna porodila moje sestřička. Rodila od soboty 1:00 ráno s pravidelnými kontrakcemi po 4 minutách až do dneska 12.30, kdy malý vykoukl na svět. Bojím bojím, zda půjdu v jejích šlépějích.
to je prece krasny!! porodit zdrave dite, ne? no a ten porod…proste to musi kazda zvladnout..jako miliony zenskych po miliony let… (to se mi to mluvi) ale kazdopadne - segra ma dobryho aprilacka
![]()
@poosleda píše:
to je prece krasny!! porodit zdrave dite, ne? no a ten porod…proste to musi kazda zvladnout..jako miliony zenskych po miliony let… (to se mi to mluvi) ale kazdopadne - segra ma dobryho aprilacka![]()
Tak krásný to samozřejmě je, ale to co následovalo před tou krásou musel být očistec. ![]()
@afrikan píše:
Tak krásný to samozřejmě je, ale to co následovalo před tou krásou musel být očistec.
to asi ano..
a neboj.. bude to u tebe urcite v pohode
@poosleda píše:
to asi ano..a neboj.. bude to u tebe urcite v pohode
no, počítat s tím raději nebudu. Letos je hrozně plodnej rok, včetně nás, kamarádů a známých jsme napočítali tak 20 nových kousků. Poosledo, letos to je tutovka!! ![]()
@afrikan píše:no, počítat s tím raději nebudu. Letos je hrozně plodnej rok, včetně nás, kamarádů a známých jsme napočítali tak 20 nových kousků. Poosledo, letos to je tutovka!!
@poosleda píše:teplota porad nahore… zitra udelam test a uvidim…
Moc držím palce!
teda dneska jsem byla v práci jak blázen - tolikrát za sebou jsem na wc snad v životě nebyla.. mám nějaký hodně vlhký výtok a vubec jsem nevedela, jestli jsem nedostala MS…pak jsem dobehla na wc, zjistila, ze ok , tak jsem se uklidnila a za chvili znova… fakt sila.. no uvidime - zitra testovaní
@poosleda píše:
teda dneska jsem byla v práci jak blázen - tolikrát za sebou jsem na wc snad v životě nebyla.. mám nějaký hodně vlhký výtok a vubec jsem nevedela, jestli jsem nedostala MS…pak jsem dobehla na wc, zjistila, ze ok , tak jsem se uklidnila a za chvili znova… fakt sila.. no uvidime - zitra testovaní
Musím říct, že já měla tak trochu tušáka díky tomuto, akorát že jsem lítala v noci. Už se těším na zítra!
@afrikan píše:
Musím říct, že já měla tak trochu tušáka díky tomuto, akorát že jsem lítala v noci. Už se těším na zítra!
jakto myslis? jako ze pozitiviniho tusaka nebo negativniho? ja nevim, co si myslet
@poosleda píše:
jakto myslis? jako ze pozitiviniho tusaka nebo negativniho? ja nevim, co si myslet
No pozitivního samozřejmě.
Jj, taky jsem furt lítala na záchod, v 1trimestru a pak ke konci těhu. Ale myslím že mě to nechytlo až takhle brzo, spíš tak kolem 8-10tt.
@andelka83 píše:
Jj, taky jsem furt lítala na záchod, v 1trimestru a pak ke konci těhu. Ale myslím že mě to nechytlo až takhle brzo, spíš tak kolem 8-10tt.
ale já nečůrám. jen mám velmi vlhký výtok
@poosleda píše:
Aha, já myslela, že jsi chodila na malou ![]()
@afrikan píše:
Aha, já myslela, že jsi chodila na malou
nééé, psala jsem „mám nějaký hodně vlhký výtok “
@poosleda píše:
aha, to mi uniklo
no taky zajímavý
zvýšený výtok jsem měla celé těhu