Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9030
1.4.12 20:20
@afrikan píše:
Akorát lehké závratě, jinak pořád to samé. Zvracení zatím žádné, tak se těším na vzorné miminko. Dneska zrovna porodila moje sestřička. Rodila od soboty 1:00 ráno s pravidelnými kontrakcemi po 4 minutách až do dneska 12.30, kdy malý vykoukl na svět. Bojím bojím, zda půjdu v jejích šlépějích.

to je prece krasny!! porodit zdrave dite, ne? no a ten porod…proste to musi kazda zvladnout..jako miliony zenskych po miliony let… (to se mi to mluvi) ale kazdopadne - segra ma dobryho aprilacka ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
1.4.12 20:35
@poosleda píše:
to je prece krasny!! porodit zdrave dite, ne? no a ten porod…proste to musi kazda zvladnout..jako miliony zenskych po miliony let… (to se mi to mluvi) ale kazdopadne - segra ma dobryho aprilacka ;) :potlesk:

Tak krásný to samozřejmě je, ale to co následovalo před tou krásou musel být očistec. :?

• Citovat
  • Upravit
9030
1.4.12 20:40
@afrikan píše:
Tak krásný to samozřejmě je, ale to co následovalo před tou krásou musel být očistec. :?

to asi ano..

a neboj.. bude to u tebe urcite v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
1.4.12 20:50
@poosleda píše:
to asi ano..a neboj.. bude to u tebe urcite v pohode

:-) no, počítat s tím raději nebudu. Letos je hrozně plodnej rok, včetně nás, kamarádů a známých jsme napočítali tak 20 nových kousků. Poosledo, letos to je tutovka!! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9030
2.4.12 06:00
@afrikan píše: :-) no, počítat s tím raději nebudu. Letos je hrozně plodnej rok, včetně nás, kamarádů a známých jsme napočítali tak 20 nových kousků. Poosledo, letos to je tutovka!! :pankac:
:-) teplota porad nahore… zitra udelam test a uvidim… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
2.4.12 09:29
@poosleda píše: :-) teplota porad nahore… zitra udelam test a uvidim… :roll:

Moc držím palce!

• Citovat
  • Upravit
9030
2.4.12 15:40

teda dneska jsem byla v práci jak blázen - tolikrát za sebou jsem na wc snad v životě nebyla.. mám nějaký hodně vlhký výtok a vubec jsem nevedela, jestli jsem nedostala MS…pak jsem dobehla na wc, zjistila, ze ok , tak jsem se uklidnila a za chvili znova… fakt sila.. no uvidime - zitra testovaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
2.4.12 17:07
@poosleda píše:
teda dneska jsem byla v práci jak blázen - tolikrát za sebou jsem na wc snad v životě nebyla.. mám nějaký hodně vlhký výtok a vubec jsem nevedela, jestli jsem nedostala MS…pak jsem dobehla na wc, zjistila, ze ok , tak jsem se uklidnila a za chvili znova… fakt sila.. no uvidime - zitra testovaní

Musím říct, že já měla tak trochu tušáka díky tomuto, akorát že jsem lítala v noci. Už se těším na zítra!

• Citovat
  • Upravit
9030
2.4.12 17:22
@afrikan píše:
Musím říct, že já měla tak trochu tušáka díky tomuto, akorát že jsem lítala v noci. Už se těším na zítra!

jakto myslis? jako ze pozitiviniho tusaka nebo negativniho? ja nevim, co si myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
2.4.12 17:57
@poosleda píše:
jakto myslis? jako ze pozitiviniho tusaka nebo negativniho? ja nevim, co si myslet

No pozitivního samozřejmě.

• Citovat
  • Upravit
32902
2.4.12 19:10

Jj, taky jsem furt lítala na záchod, v 1trimestru a pak ke konci těhu. Ale myslím že mě to nechytlo až takhle brzo, spíš tak kolem 8-10tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
2.4.12 19:58
@andelka83 píše:
Jj, taky jsem furt lítala na záchod, v 1trimestru a pak ke konci těhu. Ale myslím že mě to nechytlo až takhle brzo, spíš tak kolem 8-10tt.

ale já nečůrám. jen mám velmi vlhký výtok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
2.4.12 20:14
@poosleda píše:

Aha, já myslela, že jsi chodila na malou :-)

• Citovat
  • Upravit
9030
2.4.12 20:16
@afrikan píše:
Aha, já myslela, že jsi chodila na malou :-)

nééé, psala jsem „mám nějaký hodně vlhký výtok “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
2.4.12 20:37
@poosleda píše:

aha, to mi uniklo :lol: no taky zajímavý
zvýšený výtok jsem měla celé těhu

• načítám...
  • Citovat