Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@afrikan píše:
Já změnila po 11 letech taky gynekologa a to díky plánovanému těhu za lepšího. Takže po 1. jsem u něj byla prevenci a podruhé jako těhotná. Třeba bude ten tvůj nový ještě zkušenější.
no…snad…jednou jsem u něj byla, když jsem měla nějakej akutní problém a ten můj tam nebyl.. No uvidíme… ![]()
jen mám divnej pocit z toho mýho břicha - bolí.. a jsem nafouklá.. a mám průjem..
@poosleda píše:
no…snad…jednou jsem u něj byla, když jsem měla nějakej akutní problém a ten můj tam nebyl.. No uvidíme…
jen mám divnej pocit z toho mýho břicha - bolí.. a jsem nafouklá.. a mám průjem..
Ranné příznaky těhotenství
u někoho se objeví po několika dnech, u jiného po týdnech
ranní nevolnsoti, zvracení
závratě, mdloby
zácpa, průjem
změny chuti k jídlu
změny nálady
bolesti hlavy, bolesti zubů, mravenčení v končetinách
citlivá, nateklá prsa
opoždění menstruace
Hlavně klid.
@afrikan píše:
Ranné příznaky těhotenství
u někoho se objeví po několika dnech, u jiného po týdnech
ranní nevolnsoti, zvracení
závratě, mdloby
zácpa, průjem
změny chuti k jídlu
změny nálady
bolesti hlavy, bolesti zubů, mravenčení v končetinách
citlivá, nateklá prsa
opoždění menstruaceHlavně klid.
dík.. ale průjem mám už nějkolikátý den.. nepříjemný..
Dobré ráno,
tak dnes další testík a opět pozitivní. Ale koupila jsem si kromě těch obyčejných za pár korun i ClearBlue - prý téměř 100% spolehlivost… a tam mi nenaskočil ani kontrolní proužek
tak nevím.. vyhodila jsem 120 korun za nic
Máte s clearblue zkusenosti? jo a rikala jsem si, ze bych v patek zasla na krevni test - co rikate?
@poosleda píše:
Dobré ráno,
tak dnes další testík a opět pozitivní. Ale koupila jsem si kromě těch obyčejných za pár korun i ClearBlue - prý téměř 100% spolehlivost… a tam mi nenaskočil ani kontrolní proužektak nevím.. vyhodila jsem 120 korun za nic
Máte s clearblue zkusenosti? jo a rikala jsem si, ze bych v patek zasla na krevni test - co rikate?
tak to byl vadný kus, když nenaskočilo nic. S Clearblue zkušenosti nemám, měla jsme vždycky právě ty obyč testy z drogerie, a ukázaly vždycky to co měly.
@andelka83 píše:
tak to byl vadný kus, když nenaskočilo nic. S Clearblue zkušenosti nemám, měla jsme vždycky právě ty obyč testy z drogerie, a ukázaly vždycky to co měly.
tak se na to asi vykaslu a koupim ty obycejne..
a co myslis, Andelko, je v patek brzy na krevni test?
@poosleda píše:
tak se na to asi vykaslu a koupim ty obycejne..
a co myslis, Andelko, je v patek brzy na krevni test?
no, já nevím, krevní test jsem nikdy neměla, ale myslím že by se těhu z toho potvrdilo. Nicméně odběrů si ještě užiješ, já bych zůstala u testů ![]()
@andelka83 píše:
no, já nevím, krevní test jsem nikdy neměla, ale myslím že by se těhu z toho potvrdilo. Nicméně odběrů si ještě užiješ, já bych zůstala u testů
Mně to z krve potvrdili při 4 dnech zpoždění, takže myslím, že brzy to rozhodně není. Pokud ti to nabízí, tak určitě jdi.
@afrikan píše:
Mně to z krve potvrdili při 4 dnech zpoždění, takže myslím, že brzy to rozhodně není. Pokud ti to nabízí, tak určitě jdi.
tak pro jistotu…proč ne, že? z krve se to dá poznat brzy
@afrikan píše:
nenabídl mi to nikdo, ale manžel byl na poliklinice a tam to psali.. tak jsem si říkala.. no nevím.. možná v pátek ráno vyrazím.. možná ne…
A Afrikanko, to se musí ráno nalačno? nebo je to jedno?
teda já jsem trubka!! teď jsem na ten ranní test ještě načůrala a asi jsem to ráno udělala jen málo, protože ta pacička zrůžověla a do pár vteřin se ukázal pozitivní… i z odpolední moči.. no přesto jsem si po cestě z práce koupila jiný, který by měl přesně určit jak jsem dlouho těhotná
Příspěvek upraven 04.04.12 v 16:34
@poosleda píše:
nenabídl mi to nikdo, ale manžel byl na poliklinice a tam to psali.. tak jsem si říkala.. no nevím.. možná v pátek ráno vyrazím.. možná ne…
A Andělko, to se musí ráno nalačno? nebo je to jedno?teda já jsem trubka!! teď jsem na ten ranní test ještě načůrala a asi jsem to ráno udělala jen málo, protože ta pacička zrůžověla a do pár vteřin se ukázal pozitivní… i z odpolední moči.. no přesto jsem si po cestě z práce koupila jiný, který by měl přesně určit jak jsem dlouho těhotná
No, vypadá to, že patent na rozum tady má jen jedna osoba, tak se klidím. Hodně štěstí všem.
@afrikan píše:
No, vypadá to, že patent na rozum tady má jen jedna osoba, tak se klidím. Hodně štěstí všem.
co? nééé.. ježiš, tak to nebylo myšleno.. dokonce jsem se chtěla zeptat Tebe - jen jsem se překlikla.. promiň.. obě jste na „A“ a mě se to plete - opravila jsem to.. Nezlob se ![]()
Já bych stejně nevěděla
taky jsem s evždycky sestry ptala, jestli musím na lačno nebo ne, protože na některé odběry muslo být a jindy ne.
Super že i z odpolední je to pozitivní, tak to je tutovka ![]()
** Afrikanko **, vždyť to bylo jen nedorozumění.. opravdu bych potřebovala Tvou radu - nalačno nebo ne?
(přikládám dnešní testík, který i určuje počet týdnů od početí)