Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
andelko jak poznam anovulak? jsem teprve 10dc mam cas,ale dneska jsem byla na ultrazvuku a folikul tam nebyl zadny ani na jedne strane,a doktorka mi rekla ze mi vajecniky bez leku nepracji vubec,ale presto to vzdycky podle bazalni teloty vychazi ze ovulka probehla,tak mne to mate.
@hanka1120 píše:
andelko jak poznam anovulak? jsem teprve 10dc mam cas,ale dneska jsem byla na ultrazvuku a folikul tam nebyl zadny ani na jedne strane,a doktorka mi rekla ze mi vajecniky bez leku nepracji vubec,ale presto to vzdycky podle bazalni teloty vychazi ze ovulka probehla,tak mne to mate.
no, nebyla by ta dvoufázová křivka. Hodnoty by se držely n jedné rovině, nebo by hodně skákaly. Najdu ti jeden můj anovulák..
ježiš, to zní tak strašně moc moc krásně!!!
gratuluji
snažím se nazávidět
@poosleda píše:
ježiš, to zní tak strašně moc moc krásně!!!![]()
![]()
gratuluji
snažím se nazávidět
Moc děkuji za gratulace, holky, a tobě Andelko za vysvětlenou
. Jak je, Poosledo, nějaký novinky?
@afrikan píše:
Moc děkuji za gratulace, holky, a tobě Andelko za vysvětlenou. Jak je, Poosledo, nějaký novinky?
porad je na novinky brzy.. jsem 9DPO - test vidim nejdrive v utery
andelko asi to fakt vypada tento mesic na anovulak opravdu to asi potvrdi i ta bazalni teplota,na ultrazvuku nebyl zadny folikul,a teplota mi zacala hodne skakat jeste ale musim par dni vydrzet ze? abych vedela zda je to anovulak,takovy skoky jsem nemela a uz si mesim na women zone 3 cyklus. 6dc 36.8 7dc 36.6 8dc 36.6 9dc 36.9 10dc 36.5 11dc 36.9 dekuji
Dobré ráno, krásnou neděli…
Tak nechci se zas radosvat předčasně, ale nějak se mi líbí můj graf..
Co říkáte? Nemohl by být konečně těhu? http://www.womenzone.cz/…osleda/grafy?…
@poosleda píše:
Dobré ráno, krásnou neděli…
Tak nechci se zas radosvat předčasně, ale nějak se mi líbí můj graf..
Co říkáte? Nemohl by být konečně těhu? http://www.womenzone.cz/…osleda/grafy?…
vypadá hezky, uvidíme ![]()
@andelka83 píše:
vypadá hezky, uvidíme
Andělko, jsem 10 nebo 11DPO? (podle grafu?)
@poosleda píše:
Andělko, jsem 10 nebo 11DPO? (podle grafu?)
10dpo
@andelka83 píše:
10dpo
dekuji
ach jo.. prave mi pri snidani vadilo manzelovo mlaskani a funeni… to byva priznak blizici se MS ![]()
@poosleda píše:
dekuji
ach jo.. prave mi pri snidani vadilo manzelovo mlaskani a funeni… to byva priznak blizici se MS
Mně by mlaskání vadilo i při MS…
takhle to nemůžeš brát ![]()
@afrikan píše:
Mně by mlaskání vadilo i při MS…takhle to nemůžeš brát
no u me je to obvykle nezvratny dukaz blizici se MS nebo chripky nebo kocoviny nebo nevyspani atd…
No uvidime dalsi dny..
A jak ti je, Afrikanko?
@poosleda píše:
no u me je to obvykle nezvratny dukaz blizici se MS nebo chripky nebo kocoviny nebo nevyspani atd…
No uvidime dalsi dny..
A jak ti je, Afrikanko?
Akorát lehké závratě, jinak pořád to samé. Zvracení zatím žádné, tak se těším na vzorné miminko. Dneska zrovna porodila moje sestřička. Rodila od soboty 1:00 ráno s pravidelnými kontrakcemi po 4 minutách až do dneska 12.30, kdy malý vykoukl na svět. Bojím bojím, zda půjdu v jejích šlépějích.