Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Děkuju ![]()
Objednat asi ne…mně přijde že to bylo úplně nevhod…Dany byl nemocný, výtah nejezdí, dula byla pryč…no trval celkem 5h, na sále jsme byli 20minut. Bolesti snesitelné, miminko zdravoučké a já bez poranění.
andelka83 píše:
Děkuju
Objednat asi ne…mně přijde že to bylo úplně nevhod…Dany byl nemocný, výtah nejezdí, dula byla pryč…no trval celkem 5h, na sále jsme byli 20minut. Bolesti snesitelné, miminko zdravoučké a já bez poranění.
To je paráda, takže jsi bez nástřihu? To je můj sen, toho se bojím jak čert kříže.
andelka83 píše:
Ahojky děvčata
Hlásím že Domíšek je na světě
Narodil se v sobotu v 00.14h - měl 3 250g a 50cm, už jsme doma. Porod byl nádherný. Posílám fotečku.
Mooc gratuluji
![]()
Krásný kulíšek
![]()
![]()
andelka83 píše:
Ahojky děvčata
Hlásím že Domíšek je na světě
Narodil se v sobotu v 00.14h - měl 3 250g a 50cm, už jsme doma. Porod byl nádherný. Posílám fotečku.
Mooc gratuluji
![]()
Krásný kulíšek
![]()
![]()
andelko i ja gratuluji.5 hodin to je opravdu krasny porod hlavne at je malej zdravej a uzivej si miminka
@afrikan píše:
To je paráda, takže jsi bez nástřihu? To je můj sen, toho se bojím jak čert kříže.
jj, bez nástřihu, Dr neměl žádnou práci
pro mě to byl taky zlej sen, z prvního porodu nástřih mám, dalo se to přežít, nic moc příjemného, ale není to taková hrůza..nicméně bez poranění je to úplný luxus, hlavně když člověk potřebuje být brzy fit, když má doma další dítě. Cvičila jsem s Epinem a trochu masírovala olejíčkem.
Děkuju holky moc ![]()
Dneska jsme byli poprvé u doktorky a máme samé pochvaly ![]()
@andelka83 píše:
jj, bez nástřihu, Dr neměl žádnou prácipro mě to byl taky zlej sen, z prvního porodu nástřih mám, dalo se to přežít, nic moc příjemného, ale není to taková hrůza..nicméně bez poranění je to úplný luxus, hlavně když člověk potřebuje být brzy fit, když má doma další dítě. Cvičila jsem s Epinem a trochu masírovala olejíčkem.
Já o tom epinu včera zrovna četla a říkala jsem si, že pokud to opravdu funguje, tak do toho dám klidně výplatu
. Moc díky za další pozitivní názor. Ať mám maličký dělá jen samou radost ![]()
@afrikan píše:
Já o tom epinu včera zrovna četla a říkala jsem si, že pokud to opravdu funguje, tak do toho dám klidně výplatu. Moc díky za další pozitivní názor. Ať mám maličký dělá jen samou radost
Vám ![]()
@afrikan píše:
Já o tom epinu včera zrovna četla a říkala jsem si, že pokud to opravdu funguje, tak do toho dám klidně výplatu. Moc díky za další pozitivní názor. Ať mám maličký dělá jen samou radost
určitě bych do něj šla, je to skvělá investice. Navíc se dá prodat.
Děkuju, zatím je to fajné mimčo.
@andelka83 píše:
určitě bych do něj šla, je to skvělá investice. Navíc se dá prodat.
Děkuju, zatím je to fajné mimčo.
taky jsem o to m slyšela
Dobré ránko,
no tak jsem zase blízko OVU.. Uvidíme, co tento měsíc…
Včera jsem si byla nechat změřit viry v těle u homeopatičky a všechno kolem reprodukčních orgánů bych měla podle ní mít naprosto v pořádku
Akorát jí nevěřím 100%, protože když jsem jí řekla, že piju kontryhelový čaj, tak se ušklíbla a řekla: „Když věříte víc babským povídačkám, než vědě a doktorům…“ Hm, tak mě to trochu rozzlobilo
ale uvidíme.. Nicméně poznala i to, že jsem byla cca ve 13letech na slepáku a oni mě potom neposlali do lázní, tak nevím, jestli na tom přece jen něco není ![]()
Každopádně dál měřím BT a uvidíme
podle grafu si myslím, že OVU proběhla včera, ale na to je ještě brzo - musím počkat pár dní… ![]()
Afrikanko, hodně štěstí dneska u doktora!!! A hned napiš ![]()
Andělko, Tobě normálně závidím
, jak Ti šlo všechno parádně…a samozřejmě Ti to i přeju
@poosleda píše:
Dobré ránko,
no tak jsem zase blízko OVU.. Uvidíme, co tento měsíc…
Včera jsem si byla nechat změřit viry v těle u homeopatičky a všechno kolem reprodukčních orgánů bych měla podle ní mít naprosto v pořádkuAkorát jí nevěřím 100%, protože když jsem jí řekla, že piju kontryhelový čaj, tak se ušklíbla a řekla: „Když věříte víc babským povídačkám, než vědě a doktorům…“ Hm, tak mě to trochu rozzlobilo
ale uvidíme.. Nicméně poznala i to, že jsem byla cca ve 13letech na slepáku a oni mě potom neposlali do lázní, tak nevím, jestli na tom přece jen něco není
Každopádně dál měřím BT a uvidímepodle grafu si myslím, že OVU proběhla včera, ale na to je ještě brzo - musím počkat pár dní…
Afrikanko, hodně štěstí dneska u doktora!!! A hned napiš
Andělko, Tobě normálně závidím, jak Ti šlo všechno parádně…a samozřejmě Ti to i přeju
Zdravím při pátku! Takže já jsem podle kalendáře 6.tt, ale podle ultrazvuku 5.tt, jelikož při mém 29 cyklu, jsem měla ovu 18-19.DC a k zahnízdění došlo cca 3 dny před očekávanou MS, ale vše prý doženeme
. Mimi je tak hodné, že o něm ani nevím, pořád se cítím jako před tím, jen ta únava. Co ty, kdy máš ovu ať vím, kdy začít fandit? ![]()
Andelko, no to je nádhernej bobíček, moc gratuluju, my jsme si říkaly, že už jste asi jeli
. No to je krása, takovej mazlíček.
PS: jak vypadá nádherný porod?? Dá se to někde objednat?