Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
afrikan
21.3.12 15:01
andelka83 píše:
Ahojky děvčata :srdce:
Hlásím že Domíšek je na světě :dance:
Narodil se v sobotu v 00.14h - měl 3 250g a 50cm, už jsme doma. Porod byl nádherný. Posílám fotečku.

Andelko, no to je nádhernej bobíček, moc gratuluju, my jsme si říkaly, že už jste asi jeli :-). No to je krása, takovej mazlíček. :srdce: PS: jak vypadá nádherný porod?? Dá se to někde objednat? :)

• Citovat
  • Upravit
32895
21.3.12 15:15

Děkuju :srdce:
Objednat asi ne…mně přijde že to bylo úplně nevhod…Dany byl nemocný, výtah nejezdí, dula byla pryč…no trval celkem 5h, na sále jsme byli 20minut. Bolesti snesitelné, miminko zdravoučké a já bez poranění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
21.3.12 16:44
andelka83 píše:
Děkuju :srdce:
Objednat asi ne…mně přijde že to bylo úplně nevhod…Dany byl nemocný, výtah nejezdí, dula byla pryč…no trval celkem 5h, na sále jsme byli 20minut. Bolesti snesitelné, miminko zdravoučké a já bez poranění.

To je paráda, takže jsi bez nástřihu? To je můj sen, toho se bojím jak čert kříže.

• Citovat
  • Upravit
9030
21.3.12 20:58

jeje, krásná fotečka!! moc gratuluji!! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
22.3.12 08:18
andelka83 píše:
Narodil se v sobotu v 00.14h - měl 3 250g a 50cm, už jsme doma. Porod byl nádherný. Posílám fotečku.

Mooc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Krásný kulíšek :andel: :andel: :andel:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
22.3.12 08:18
andelka83 píše:

Mooc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Krásný kulíšek :andel: :andel: :andel:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.3.12 10:31

andelko i ja gratuluji.5 hodin to je opravdu krasny porod hlavne at je malej zdravej a uzivej si miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
22.3.12 16:38
@afrikan píše:
To je paráda, takže jsi bez nástřihu? To je můj sen, toho se bojím jak čert kříže.

jj, bez nástřihu, Dr neměl žádnou práci :) pro mě to byl taky zlej sen, z prvního porodu nástřih mám, dalo se to přežít, nic moc příjemného, ale není to taková hrůza..nicméně bez poranění je to úplný luxus, hlavně když člověk potřebuje být brzy fit, když má doma další dítě. Cvičila jsem s Epinem a trochu masírovala olejíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
22.3.12 16:38

Děkuju holky moc :srdce:
Dneska jsme byli poprvé u doktorky a máme samé pochvaly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
22.3.12 16:45
@andelka83 píše:
jj, bez nástřihu, Dr neměl žádnou práci :) pro mě to byl taky zlej sen, z prvního porodu nástřih mám, dalo se to přežít, nic moc příjemného, ale není to taková hrůza..nicméně bez poranění je to úplný luxus, hlavně když člověk potřebuje být brzy fit, když má doma další dítě. Cvičila jsem s Epinem a trochu masírovala olejíčkem.

Já o tom epinu včera zrovna četla a říkala jsem si, že pokud to opravdu funguje, tak do toho dám klidně výplatu :-). Moc díky za další pozitivní názor. Ať mám maličký dělá jen samou radost :)

• Citovat
  • Upravit
afrikan
22.3.12 16:46
@afrikan píše:
Já o tom epinu včera zrovna četla a říkala jsem si, že pokud to opravdu funguje, tak do toho dám klidně výplatu :-). Moc díky za další pozitivní názor. Ať mám maličký dělá jen samou radost :)

Vám :-)

• Citovat
  • Upravit
32895
22.3.12 16:46
@afrikan píše:
Já o tom epinu včera zrovna četla a říkala jsem si, že pokud to opravdu funguje, tak do toho dám klidně výplatu :-). Moc díky za další pozitivní názor. Ať mám maličký dělá jen samou radost :)

určitě bych do něj šla, je to skvělá investice. Navíc se dá prodat.
Děkuju, zatím je to fajné mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
22.3.12 17:48
@andelka83 píše:
určitě bych do něj šla, je to skvělá investice. Navíc se dá prodat.
Děkuju, zatím je to fajné mimčo.

taky jsem o to m slyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
23.3.12 06:09

Dobré ránko,
no tak jsem zase blízko OVU.. Uvidíme, co tento měsíc…
Včera jsem si byla nechat změřit viry v těle u homeopatičky a všechno kolem reprodukčních orgánů bych měla podle ní mít naprosto v pořádku 8) Akorát jí nevěřím 100%, protože když jsem jí řekla, že piju kontryhelový čaj, tak se ušklíbla a řekla: „Když věříte víc babským povídačkám, než vědě a doktorům…“ Hm, tak mě to trochu rozzlobilo :cert: ale uvidíme.. Nicméně poznala i to, že jsem byla cca ve 13letech na slepáku a oni mě potom neposlali do lázní, tak nevím, jestli na tom přece jen něco není :nevim:
Každopádně dál měřím BT a uvidíme ;) podle grafu si myslím, že OVU proběhla včera, ale na to je ještě brzo - musím počkat pár dní… :andel:
Afrikanko, hodně štěstí dneska u doktora!!! A hned napiš ;)
Andělko, Tobě normálně závidím :mrgreen: , jak Ti šlo všechno parádně…a samozřejmě Ti to i přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
23.3.12 16:47
@poosleda píše:
Dobré ránko,
no tak jsem zase blízko OVU.. Uvidíme, co tento měsíc…
Včera jsem si byla nechat změřit viry v těle u homeopatičky a všechno kolem reprodukčních orgánů bych měla podle ní mít naprosto v pořádku 8) Akorát jí nevěřím 100%, protože když jsem jí řekla, že piju kontryhelový čaj, tak se ušklíbla a řekla: „Když věříte víc babským povídačkám, než vědě a doktorům…“ Hm, tak mě to trochu rozzlobilo :cert: ale uvidíme.. Nicméně poznala i to, že jsem byla cca ve 13letech na slepáku a oni mě potom neposlali do lázní, tak nevím, jestli na tom přece jen něco není :nevim:
Každopádně dál měřím BT a uvidíme ;) podle grafu si myslím, že OVU proběhla včera, ale na to je ještě brzo - musím počkat pár dní… :andel:
Afrikanko, hodně štěstí dneska u doktora!!! A hned napiš ;)
Andělko, Tobě normálně závidím :mrgreen: , jak Ti šlo všechno parádně…a samozřejmě Ti to i přeju

Zdravím při pátku! Takže já jsem podle kalendáře 6.tt, ale podle ultrazvuku 5.tt, jelikož při mém 29 cyklu, jsem měla ovu 18-19.DC a k zahnízdění došlo cca 3 dny před očekávanou MS, ale vše prý doženeme :-). Mimi je tak hodné, že o něm ani nevím, pořád se cítím jako před tím, jen ta únava. Co ty, kdy máš ovu ať vím, kdy začít fandit? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex