Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
hanka1120 píše:
holky celkem to nechapu kdyz beru hormony na ovulku a na nato abych mela folikuli velke tak me vajecniky nebolijou citim podbrisek ale to je neco jineho nez kdyz je vse prirozene bez hormonu tak asi 3 dny citim vajecniky takze ovulka dojde
Hani, tomu já nerozumím, tak nemůžu moc reagovat…
poosleda píše:andelka83 píše:
No z mnoha důvodů - finančních, zdravotních, věkových…jedině až kluci odrostou, kdyby nás to náhodou ještě chytlo, ale pochybuju. Je to náročné, těhu i péče o mimi a nám už není dvacet. Já jsem ještě nechodila ani do práce, takže je potřeba taky touhle cestou se dát. A po 35 už děti neplánuju.
No taky jsem z toho vedle, už jen 2 týdny, musím si je užít dokud to jde, i s těmi potížemi.Vypadá to moc dobřes jakými obtížemi? co se děje?
hlásím 11DPO negativní TT
Zrovna na tebe myslím, u mě taky žádná změna. Ještě přečkat zítra a pátek a naděje bude maličko větší. Co teplota? Měříš?
afrikan píše:
Zrovna na tebe myslím, u mě taky žádná změna. Ještě přečkat zítra a pátek a naděje bude maličko větší. Co teplota? Měříš?
ne, rozbil se mi teploměr ![]()
a už jsi dělala test?
No z mnoha důvodů - finančních, zdravotních, věkových…jedině až kluci odrostou, kdyby nás to náhodou ještě chytlo, ale pochybuju. Je to náročné, těhu i péče o mimi a nám už není dvacet. Já jsem ještě nechodila ani do práce, takže je potřeba taky touhle cestou se dát. A po 35 už děti neplánuju.
No taky jsem z toho vedle, už jen 2 týdny, musím si je užít dokud to jde, i s těmi potížemi.Vypadá to moc dobřes jakými obtížemi? co se děje?
hlásím 11DPO negativní TT
To mě mrzí, ale 11DPO je pořád ještě dost brzy.
No jaké potíže..klasika…únava, bolí mě celý člověk, hlavně spodek, pánev, kyčle,v noci se budím, bolí mě když se přetáčím na druhou stranu, i když vstávám z postele…tvrdne mi bříško, malej kolikrát dost nepříjemně kope, pálí mě žáha…no už čekám pomalu na vysvobození.
andelka83 píše:
No jaké potíže..klasika…únava, bolí mě celý člověk, hlavně spodek, pánev, kyčle,v noci se budím, bolí mě když se přetáčím na druhou stranu, i když vstávám z postele…tvrdne mi bříško, malej kolikrát dost nepříjemně kope, pálí mě žáha…no už čekám pomalu na vysvobození.
Zatím Tě to mrzet nemusí…pořád doufám ![]()
Jejda, no to jsou asi ty méně pozitivní stránky těhu..
už brzo bude špuntík venku a bude snad lépe
![]()
No jaké potíže..klasika…únava, bolí mě celý člověk, hlavně spodek, pánev, kyčle,v noci se budím, bolí mě když se přetáčím na druhou stranu, i když vstávám z postele…tvrdne mi bříško, malej kolikrát dost nepříjemně kope, pálí mě žáha…no už čekám pomalu na vysvobození.Zatím Tě to mrzet nemusí…pořád doufám
Jejda, no to jsou asi ty méně pozitivní stránky těhu..už brzo bude špuntík venku a bude snad lépe
![]()
No ten konec bývá náročný asi proto, aby se člověk už těšil na porod ![]()
Ehm, pak nastanou obtíže zase jiného druhu
toho se člověk nesetřepe. Ale taky se těším.Snad to zvládnu.
Já taky pořád držím palce. ![]()
poosleda píše:afrikan píše:ne, rozbil se mi teploměr
a už jsi dělala test?
Hele, mně se rozbil v neděli, připravovala jsem si ho k posteli a spadla mi na něj lampa, ale už mám nový. Test jsem dělala včera, ale samo, že negativní.
afrikan píše:
Hele, mně se rozbil v neděli, připravovala jsem si ho k posteli a spadla mi na něj lampa, ale už mám nový. Test jsem dělala včera, ale samo, že negativní.
to já mám taky nový, ale nemá smysl měřit ve stejný cyklus jiným teploměrem… každý měří jinak.. A jak jsi na tom s teplotami? Kolik DPO jsi měla včera?
andelka83 píše:
No ten konec bývá náročný asi proto, aby se člověk už těšil na porod
Ehm, pak nastanou obtíže zase jiného druhutoho se člověk nesetřepe. Ale taky se těším.Snad to zvládnu.
Já taky pořád držím palce.
děkuji ![]()
žádné snad- určitě to zvládneš a až se vrátím z hor, budeš tu mít fotky prcka ![]()
poosleda píše:afrikan píše:to já mám taky nový, ale nemá smysl měřit ve stejný cyklus jiným teploměrem… každý měří jinak.. A jak jsi na tom s teplotami? Kolik DPO jsi měla včera?
Včera jsem měla 10.DPO, zatím je mám vysoko, porovnávala jsem to s minulým měsícem stejný den, a to už byla teplota dole a druhý den mi začla MS. Ale jak říkám, tenhle měsíc mám takovýho skeptickýho tušáka… Doufám, že to klapne aspoň jedné. Andělce držím palce!! Těším se na fotku, jestli nám toho fešáka ukáže ![]()
To víte že ukážu
tipuju to tak za 14dní - nějak mám vsugerovaný první jarní den, tak uvidíme ![]()
a děkuju za podporu, jste moc hodné ![]()
andelka83 píše:
To víte že ukážutipuju to tak za 14dní - nějak mám vsugerovaný první jarní den, tak uvidíme
a děkuju za podporu, jste moc hodné
já mám narozeniny 1. letní den
tak to se určitě špuntíkovi určitě 1. jarní podaří ![]()
A ty se měříš jiným teploměrem? A teploty ti souvisej? ![]()
No nic..jdu spat.. ráno zkusím testík zas..
andelka83 píše:
To víte že ukážutipuju to tak za 14dní - nějak mám vsugerovaný první jarní den, tak uvidíme
a děkuju za podporu, jste moc hodné
Já osobně jsem tvůj velký dlužník
, jo, tak jsem právě rozbila další teploměr. Fakt super
, vypadá to, že mi někdo nepřeje, abych předbíhala osud ![]()
a děkuju za podporu, jste moc hodnéjá mám narozeniny 1. letní den
A ty se měříš jiným teploměrem? A teploty ti souvisej?tak to se určitě špuntíkovi určitě 1. jarní podaří
No nic..jdu spat.. ráno zkusím testík zas..
To si jen tak po domácku špekuluju, jsem zkrátka zvědavá no
. Dobrou.
afrikan píše:andelka83 píše:Já osobně jsem tvůj velký dlužník
a děkuju za podporu, jste moc hodné, jo, tak jsem právě rozbila další teploměr. Fakt super
, vypadá to, že mi někdo nepřeje, abych předbíhala osud
to vůbec nestojí za řeč ![]()
Teda, to už by chtělo jít spát, druhý teploměr po sobě, to je spotřeba.. ![]()