Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
afrikan
5.3.12 19:54
poosleda píše:
afrikan píše:
poosleda píše:
afrikan píše:
Stejně jsem naptutá jak kšandy … :)
no uvidíš za pár dní.. kdy že to máš dostat?
Ve čtvrtek nebo pátek.
tak to pak dej vedět.. :palec: nejhorsi je, ze ja v sobotu odjizdim na hory a vratim se az 18.3. a to uz urcite bude mit Andelka miminko a my dve budem uplne jinde… :pankac:

Přesně, budem to tu zásobovat pozitivníma testíkama :-)

• Citovat
  • Upravit
9030
5.3.12 20:02
afrikan píše:
Přesně, budem to tu zásobovat pozitivníma testíkama :-)

No asi jen ty.. já nebudu na netu.. :oops:

Andělko, jak miminko? ještě se nechystá ven? :mavam:

Holky, mám takovej..no hodně intimní problém..i když nechutnej stejně se zeptám - třeba mi poradíte.. posledních pár dní (cca 4) mám poměrně hodně mokro v kalhotkách - to řeším intimkou..ale problém je, že je to trochu cítit…a ať dělám co dělám, tak se cítím a není to zrovna vůně… Nevíte, co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
5.3.12 20:37
poosleda píše:
afrikan píše:
poosleda píše:
afrikan píše:
Stejně jsem naptutá jak kšandy … :)
no uvidíš za pár dní.. kdy že to máš dostat?
Ve čtvrtek nebo pátek.
tak to pak dej vedět.. :palec: nejhorsi je, ze ja v sobotu odjizdim na hory a vratim se az 18.3. a to uz urcite bude mit Andelka miminko a my dve budem uplne jinde… :pankac:

18.3. doufám ještě miminko mít nebudu, to rodit „nesmím“, moje dulinka je mimo město :mrgreen: já si pěkně počkám až jak to u vás dopadne, abych mohla gratulovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
5.3.12 20:39
poosleda píše:
afrikan píše:
Přesně, budem to tu zásobovat pozitivníma testíkama :-)

No asi jen ty.. já nebudu na netu.. :oops:

Andělko, jak miminko? ještě se nechystá ven? :mavam:

Holky, mám takovej..no hodně intimní problém..i když nechutnej stejně se zeptám - třeba mi poradíte.. posledních pár dní (cca 4) mám poměrně hodně mokro v kalhotkách - to řeším intimkou..ale problém je, že je to trochu cítit…a ať dělám co dělám, tak se cítím a není to zrovna vůně… Nevíte, co s tím?

Zkus nejdřív nějuaké lactobacily v čípcích - Gyntima, Gynocaps…je to na úpravu mikroflory. Kdyby to nepomohlo, tak šup na gyndu, udělají stěry a vyléčí. Já jsem měla dvakrát kvasinky, ale to je tvarohovitý hustý výtok a zabral Clotrimazol nebo Candibene. Těhotné mívají různé výtoky a zlobení, protože se mění to osídlení spodku a hormony a rychlejc se všechno množí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
5.3.12 20:41
andelka83 píše:
Zkus nejdřív nějuaké lactobacily v čípcích - Gyntima, Gynocaps…je to na úpravu mikroflory. Kdyby to nepomohlo, tak šup na gyndu, udělají stěry a vyléčí. Já jsem měla dvakrát kvasinky, ale to je tvarohovitý hustý výtok a zabral Clotrimazol nebo Candibene. Těhotné mívají různé výtoky a zlobení, protože se mění to osídlení spodku a hormony a rychlejc se všechno množí…

no nejdřív mě to vyděsilo..ale když jsme ráno hledaly těhu příznaky, tak infekce může být těhu příklad?
A kde je dulinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
5.3.12 20:53
poosleda píše:
andelka83 píše:
Zkus nejdřív nějuaké lactobacily v čípcích - Gyntima, Gynocaps…je to na úpravu mikroflory. Kdyby to nepomohlo, tak šup na gyndu, udělají stěry a vyléčí. Já jsem měla dvakrát kvasinky, ale to je tvarohovitý hustý výtok a zabral Clotrimazol nebo Candibene. Těhotné mívají různé výtoky a zlobení, protože se mění to osídlení spodku a hormony a rychlejc se všechno množí…
no nejdřív mě to vyděsilo..ale když jsme ráno hledaly těhu příznaky, tak infekce může být těhu příklad?
A kde je dulinka?

Jj, může být.
Je v Praze na víkend.Takže já budu odpočívat pěkně, nožky hore a čekat až se vrátí. :mrgreen: Ne že bych bez ní neporodila, ale chtěla bych ji u toho mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
5.3.12 20:55
andelka83 píše:
Jj, může být.
Je v Praze na víkend.Takže já budu odpočívat pěkně, nožky hore a čekat až se vrátí. :mrgreen: Ne že bych bez ní neporodila, ale chtěla bych ji u toho mít.

a Dulinka je kdo? No ja se vratim z hora az pristi nedeli a do te dobybudes mit spoustu casu na porod.. ;)
Začím z toho šílet.. nevím, jak na to nemyslet.. :zed: jsem přesvědčená, že jsem těhu… jenže…vím, že na to nemám myslet…ale… sakra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
6.3.12 07:38
poosleda píše:
andelka83 píše:
Jj, může být.
Je v Praze na víkend.Takže já budu odpočívat pěkně, nožky hore a čekat až se vrátí. :mrgreen: Ne že bych bez ní neporodila, ale chtěla bych ji u toho mít.
a Dulinka je kdo? No ja se vratim z hora az pristi nedeli a do te dobybudes mit spoustu casu na porod.. ;)
Začím z toho šílet.. nevím, jak na to nemyslet.. :zed: jsem přesvědčená, že jsem těhu… jenže…vím, že na to nemám myslet…ale… sakra

Dula - moje průvodkyně k porodu. Ale mi to přijde divné, tak jí říkám dulinka, protože to je zároveň moje kamarádka.
:mrgreen: no co říct…je to normální a chápu tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.3.12 09:33

andelko protoze se ti to blizi preji ti hezkej pobyt v nemocnici a hezkej porod hlavne kratkej a co nejdulezitejsi ti poprat hlavne zdrave miminko.ja cekam behem par dni ovulku tak jsem zvedava zda dojde dneska jsem 13dc.tento mesic zadny hormony neberu tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.3.12 09:36

poosleda ja celkem trpim zanetama casto ale vzdycky kvasinky a uz to poznam i bez doktorky ze to jsou kvasinky.a vzdycky mne pomohl jak pise andelka clotrimazol a candibene.a mas i jine priznaky? svedeni atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
6.3.12 10:00
hanka1120 píše:
andelko protoze se ti to blizi preji ti hezkej pobyt v nemocnici a hezkej porod hlavne kratkej a co nejdulezitejsi ti poprat hlavne zdrave miminko.ja cekam behem par dni ovulku tak jsem zvedava zda dojde dneska jsem 13dc.tento mesic zadny hormony neberu tak uvidime

Děkuju moc moc, doufám že ještě aspoň 14dní vydržím. Ale už se mi to vleče trošku. Doufám že bude všechno v pořádku.
Juj, tak to jsem zvědavá kdy ovulka dorazí, pěkně sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.3.12 10:44

to ja taky jsem zvedava dneska byl pokles v teplotce tak uvidime vcera jsem mela 36.8 dneska 36.6 ale jeste mam asi chvili cas. vsecno si znacim na women tak se klidne podivejjsem tam pod stejnym jmenam jak tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
6.3.12 15:25
hanka1120 píše:
to ja taky jsem zvedava dneska byl pokles v teplotce tak uvidime vcera jsem mela 36.8 dneska 36.6 ale jeste mam asi chvili cas. vsecno si znacim na women tak se klidne podivejjsem tam pod stejnym jmenam jak tady.

už vidím :-) ale nevím jak tě požádat o přátelství, nemůžu to najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.3.12 17:04

ja tam zkusi najet na women zone a zkusim to ja taky nevim presne kde to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.3.12 17:14

andelka tak jsem to nasla snad jses to ty.abys priste vedela jak to najit ,najedes si na women zone na profil kliknes najit das tam jmeno hledanyho a pod tym ti vyjede kolonka spratelit.tak mi potvrd pratelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí