Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
afrikan píše:
Přesně, budem to tu zásobovat pozitivníma testíkama
No asi jen ty.. já nebudu na netu.. ![]()
Andělko, jak miminko? ještě se nechystá ven? ![]()
Holky, mám takovej..no hodně intimní problém..i když nechutnej stejně se zeptám - třeba mi poradíte.. posledních pár dní (cca 4) mám poměrně hodně mokro v kalhotkách - to řeším intimkou..ale problém je, že je to trochu cítit…a ať dělám co dělám, tak se cítím a není to zrovna vůně… Nevíte, co s tím?
poosleda píše:afrikan píše:tak to pak dej vedět..poosleda píše:Ve čtvrtek nebo pátek.afrikan píše:no uvidíš za pár dní.. kdy že to máš dostat?
Stejně jsem naptutá jak kšandy …nejhorsi je, ze ja v sobotu odjizdim na hory a vratim se az 18.3. a to uz urcite bude mit Andelka miminko a my dve budem uplne jinde…
18.3. doufám ještě miminko mít nebudu, to rodit „nesmím“, moje dulinka je mimo město
já si pěkně počkám až jak to u vás dopadne, abych mohla gratulovat ![]()
poosleda píše:afrikan píše:
Přesně, budem to tu zásobovat pozitivníma testíkamaNo asi jen ty.. já nebudu na netu..
Andělko, jak miminko? ještě se nechystá ven?
Holky, mám takovej..no hodně intimní problém..i když nechutnej stejně se zeptám - třeba mi poradíte.. posledních pár dní (cca 4) mám poměrně hodně mokro v kalhotkách - to řeším intimkou..ale problém je, že je to trochu cítit…a ať dělám co dělám, tak se cítím a není to zrovna vůně… Nevíte, co s tím?
Zkus nejdřív nějuaké lactobacily v čípcích - Gyntima, Gynocaps…je to na úpravu mikroflory. Kdyby to nepomohlo, tak šup na gyndu, udělají stěry a vyléčí. Já jsem měla dvakrát kvasinky, ale to je tvarohovitý hustý výtok a zabral Clotrimazol nebo Candibene. Těhotné mívají různé výtoky a zlobení, protože se mění to osídlení spodku a hormony a rychlejc se všechno množí…
andelka83 píše:
Zkus nejdřív nějuaké lactobacily v čípcích - Gyntima, Gynocaps…je to na úpravu mikroflory. Kdyby to nepomohlo, tak šup na gyndu, udělají stěry a vyléčí. Já jsem měla dvakrát kvasinky, ale to je tvarohovitý hustý výtok a zabral Clotrimazol nebo Candibene. Těhotné mívají různé výtoky a zlobení, protože se mění to osídlení spodku a hormony a rychlejc se všechno množí…
no nejdřív mě to vyděsilo..ale když jsme ráno hledaly těhu příznaky, tak infekce může být těhu příklad?
A kde je dulinka?
poosleda píše:andelka83 píše:no nejdřív mě to vyděsilo..ale když jsme ráno hledaly těhu příznaky, tak infekce může být těhu příklad?
A kde je dulinka?
Jj, může být.
Je v Praze na víkend.Takže já budu odpočívat pěkně, nožky hore a čekat až se vrátí.
Ne že bych bez ní neporodila, ale chtěla bych ji u toho mít.
andelka83 píše:
Jj, může být.
Je v Praze na víkend.Takže já budu odpočívat pěkně, nožky hore a čekat až se vrátí.Ne že bych bez ní neporodila, ale chtěla bych ji u toho mít.
a Dulinka je kdo? No ja se vratim z hora az pristi nedeli a do te dobybudes mit spoustu casu na porod.. ![]()
Začím z toho šílet.. nevím, jak na to nemyslet..
jsem přesvědčená, že jsem těhu… jenže…vím, že na to nemám myslet…ale… sakra
poosleda píše:andelka83 píše:a Dulinka je kdo? No ja se vratim z hora az pristi nedeli a do te dobybudes mit spoustu casu na porod..
Jj, může být.
Je v Praze na víkend.Takže já budu odpočívat pěkně, nožky hore a čekat až se vrátí.Ne že bych bez ní neporodila, ale chtěla bych ji u toho mít.
Začím z toho šílet.. nevím, jak na to nemyslet..jsem přesvědčená, že jsem těhu… jenže…vím, že na to nemám myslet…ale… sakra
Dula - moje průvodkyně k porodu. Ale mi to přijde divné, tak jí říkám dulinka, protože to je zároveň moje kamarádka.
no co říct…je to normální a chápu tě.
andelko protoze se ti to blizi preji ti hezkej pobyt v nemocnici a hezkej porod hlavne kratkej a co nejdulezitejsi ti poprat hlavne zdrave miminko.ja cekam behem par dni ovulku tak jsem zvedava zda dojde dneska jsem 13dc.tento mesic zadny hormony neberu tak uvidime
poosleda ja celkem trpim zanetama casto ale vzdycky kvasinky a uz to poznam i bez doktorky ze to jsou kvasinky.a vzdycky mne pomohl jak pise andelka clotrimazol a candibene.a mas i jine priznaky? svedeni atd?
hanka1120 píše:
andelko protoze se ti to blizi preji ti hezkej pobyt v nemocnici a hezkej porod hlavne kratkej a co nejdulezitejsi ti poprat hlavne zdrave miminko.ja cekam behem par dni ovulku tak jsem zvedava zda dojde dneska jsem 13dc.tento mesic zadny hormony neberu tak uvidime
Děkuju moc moc, doufám že ještě aspoň 14dní vydržím. Ale už se mi to vleče trošku. Doufám že bude všechno v pořádku.
Juj, tak to jsem zvědavá kdy ovulka dorazí, pěkně sama ![]()
to ja taky jsem zvedava dneska byl pokles v teplotce tak uvidime vcera jsem mela 36.8 dneska 36.6 ale jeste mam asi chvili cas. vsecno si znacim na women tak se klidne podivejjsem tam pod stejnym jmenam jak tady.
hanka1120 píše:
to ja taky jsem zvedava dneska byl pokles v teplotce tak uvidime vcera jsem mela 36.8 dneska 36.6 ale jeste mam asi chvili cas. vsecno si znacim na women tak se klidne podivejjsem tam pod stejnym jmenam jak tady.
už vidím
ale nevím jak tě požádat o přátelství, nemůžu to najít
ja tam zkusi najet na women zone a zkusim to ja taky nevim presne kde to je
andelka tak jsem to nasla snad jses to ty.abys priste vedela jak to najit ,najedes si na women zone na profil kliknes najit das tam jmeno hledanyho a pod tym ti vyjede kolonka spratelit.tak mi potvrd pratelstvi.
Přesně, budem to tu zásobovat pozitivníma testíkama