Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
poosleda píše:andelka83 píše:já vím.. jenže LF mám 13 dní.. a jestliže je dnes 8DPO, tak to ani ve středu nebude těch 13…
nejlepší je nemít test vůbec doma a jít ho koupit až když je LF o den delší než normálně.
Moc bych ti to přála, to by bylo hezké.
Nj, to bude 11DPO, to je taky ještě dost brzo. Tak to bdue opožděný dárek..řekneš že se zasekl na poště ![]()
andelka83 píše:
Nj, to bude 11DPO, to je taky ještě dost brzo. Tak to bdue opožděný dárek..řekneš že se zasekl na poště
no…jen aby pak vubec dorazil.....
můžu to nechat na chatu… od patka jsme na chate skoro 14 dni.. a tenhle vikend (9.-11.) budem delat drevo - cirgularka apod.. No jestli mimco v brise je, tak se hned nazacatku zivota paradne protahne..
Příspěvek upraven 04.03.12 v 21:37
afrikan píše:
Pozoruješ na sobě nějaké příznaky?
příznaky? kromě intuice, která na mě křičí, že ano, tak nic.. jen mě dnes trochu pobolíval podbřišek, když jsem táhla nakup..a od té doby mě to tam trochu zabolelo.. a mimoto mám pořád vlhko - ne úplně výtok, ale prostě pořád mi přijde, že tam mám mokro..což nevím, jestli je příznak, ale každopádně to tak je..
poosleda píše:afrikan píše:příznaky? kromě intuice, která na mě křičí, že ano, tak nic.. jen mě dnes trochu pobolíval podbřišek, když jsem táhla nakup..a od té doby mě to tam trochu zabolelo.. a mimoto mám pořád vlhko - ne úplně výtok, ale prostě pořád mi přijde, že tam mám mokro..což nevím, jestli je příznak, ale každopádně to tak je..
Pozoruješ na sobě nějaké příznaky?
Některé ženy cítí tlak v bradavkách třeba pár dní po ovu, tak jsem myslela, zda nemáš nějaký fyzický příznak. U mě je tento měsíc intuice -100%. Uvidíme, tento týden bude zúčtování ![]()
afrikan píše:
Některé ženy cítí tlak v bradavkách třeba pár dní po ovu, tak jsem myslela, zda nemáš nějaký fyzický příznak. U mě je tento měsíc intuice -100%. Uvidíme, tento týden bude zúčtování
No a Ty nějaké příznaky máš?
Nevím, proč ale od večera mě bolí v podbřišku - takový ten tlak než to mám dostat.. Ale teda abych to dostala, na to mám ještě pár dní čas. Většinou mě tam bolí pár hodin, než mrcha dorazí.. A ne pár dní.. Tak nevím…
Z těchhle věcí jsem nadmutá, plynatá, močím a cítím se jako před MS, BT vysoká, závratě, výtok. Netvrdím, že mám příznaky, jen když jsi o tom začala…
poosleda píše:afrikan píše:
Některé ženy cítí tlak v bradavkách třeba pár dní po ovu, tak jsem myslela, zda nemáš nějaký fyzický příznak. U mě je tento měsíc intuice -100%. Uvidíme, tento týden bude zúčtováníNo a Ty nějaké příznaky máš?
Nevím, proč ale od večera mě bolí v podbřišku - takový ten tlak než to mám dostat.. Ale teda abych to dostala, na to mám ještě pár dní čas. Většinou mě tam bolí pár hodin, než mrcha dorazí.. A ne pár dní.. Tak nevím…
- Jinak příznaky má každá žena různé. Někdo nemá nic, někdo bradavky, někdo..eh, nic dalšího mě nenapadá. Hodím sem citaciz jedněch stránek
- hustý a hojný výtok
Z těchhle věcí jsem nadmutá, plynatá, močím a cítím se jako před MS, BT vysoká, závratě, výtok. Netvrdím, že mám příznaky, jen když jsi o tom začala…
- špinění nebo lehké krvácení nepodobné menstruaci
- bolesti svalů a kloubů
- bolestivá, nateklá, zvětšená prsa
- náladovost a plačtivost
- velká únava a spavost
- bolesti hlavy
- zácpa
- křeče a píchání v břiše
- neustálý hlad
- změna chutí
- lehká nevolnost a silný pocit na zvracení
- pocit na omdlení, závratě, motání hlavy
- divná chuť v ústech (nemusí být vždy kovová)
- citlivější čich, náhlá nesnášenlivost vůči některým vůním a pachům
- lesklé oči s rozšířenými zorničkami
- zvýšená teplota
- bazální teplota neklesá
Já měla všechny příznaky měsíce zpátky… a nic z toho nebylo. Teď se snažím se tolik nepozorovat a podbřišek mě bolí ještě méně než normálně, tělo mi taky „nenašeptává“, takže proto si myslím, že tento měsíc u mě plodný nebude ![]()
to je dobrý, že někdo má skoro všechny příznaky a přitom těhu není a někdo je a nepozoruje vlastně nic ![]()
Teda já jen to že neklesla teplota, nezačala jsem špinit jako obvykle, a pak jsem měla citlivé prsa a trochu nechuť k jídlu..ale to až pozdějc, tak od 6-8tt
andelka83 píše:
to je dobrý, že někdo má skoro všechny příznaky a přitom těhu není a někdo je a nepozoruje vlastně nic
Teda já jen to že neklesla teplota, nezačala jsem špinit jako obvykle, a pak jsem měla citlivé prsa a trochu nechuť k jídlu..ale to až pozdějc, tak od 6-8tt
Chtěla jsem tim říct, že jsem si pochopitelně všechny vsugerovala…
jsem si z toho chtěla udělat legraci
jakože přece nejde obecně říct, jaké jsou těhu příznaky..dokud nevynechá MS, tak žádný příznak nelze považovat za 100% .. teda aspoň myslím…
poosleda píše:jsem si z toho chtěla udělat legraci
jakože přece nejde obecně říct, jaké jsou těhu příznaky..dokud nevynechá MS, tak žádný příznak nelze považovat za 100% .. teda aspoň myslím…
Tak to je logické, jen říkám, že jsou ženy, co jsem tak četla, které ještě před vynecháním na těle nějaké změny pociťovaly. Ty jsi třeba dokonce věděla, kdy se ti uvolnilo vajíčko, né…? ![]()
afrikan píše:poosleda píše:Tak to je logické, jen říkám, že jsou ženy, co jsem tak četla, které ještě před vynecháním na těle nějaké změny pociťovaly. Ty jsi třeba dokonce věděla, kdy se ti uvolnilo vajíčko, né…?jsem si z toho chtěla udělat legraci
no měla jsem ten pocit.. ale jestli jsem si to jen vsugerovala.. nebo to opravdu bylo..
?
poosleda píše:afrikan píše:no měla jsem ten pocit.. ale jestli jsem si to jen vsugerovala.. nebo to opravdu bylo..poosleda píše:Tak to je logické, jen říkám, že jsou ženy, co jsem tak četla, které ještě před vynecháním na těle nějaké změny pociťovaly. Ty jsi třeba dokonce věděla, kdy se ti uvolnilo vajíčko, né…?jsem si z toho chtěla udělat legraci
?
Stejně jsem naptutá jak kšandy … ![]()
afrikan píše:
Stejně jsem naptutá jak kšandy …
no uvidíš za pár dní.. kdy že to máš dostat?
poosleda píše:afrikan píše:no uvidíš za pár dní.. kdy že to máš dostat?
Ve čtvrtek nebo pátek.
afrikan píše:poosleda píše:Ve čtvrtek nebo pátek.afrikan píše:no uvidíš za pár dní.. kdy že to máš dostat?
tak to pak dej vedět..
nejhorsi je, ze ja v sobotu odjizdim na hory a vratim se az 18.3. a to uz urcite bude mit Andelka miminko a my dve budem uplne jinde… ![]()