Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
afrikan píše:
Jen se ptám, jsme na stejné lodi.
půl roku..
a vy?
poosleda píše:afrikan píše:půl roku..
Jen se ptám, jsme na stejné lodi.
a vy?
My teď máme 3. měsíc. MS (ne)čekám příští St až Pá. Tak snad nám oboum nepřijde. ![]()
afrikan píše:
My teď máme 3. měsíc. MS (ne)čekám příští St až Pá. Tak snad nám oboum nepřijde.
já nečekám příští víkend.. tak nám to třeba vyjde
a jak jsi na tom s telotou? kdy jsi mela ovu?
poosleda píše:afrikan píše:já nečekám příští víkend.. tak nám to třeba vyjde
My teď máme 3. měsíc. MS (ne)čekám příští St až Pá. Tak snad nám oboum nepřijde.
Když jsem viděla vaší střelbu, tak není možný, aby se tam jedna mrška neprodrala! ![]()
afrikan píše:
Když jsem viděla vaší střelbu, tak není možný, aby se tam jedna mrška neprodrala!
no to uvidime.. ![]()
no a kdy jsi mela ty ovu?
poosleda píše:afrikan píše:
Když jsem viděla vaší střelbu, tak není možný, aby se tam jedna mrška neprodrala!no to uvidime..
no a kdy jsi mela ty ovu?
Já to zatím ještě tak nesleduju, dělám jen ty ovu testy a myslím, že byla v neděli. Jestli to tento měsíc nevyjde, tak začínám měřit BT.
afrikan píše:
Já to zatím ještě tak nesleduju, dělám jen ty ovu testy a myslím, že byla v neděli. Jestli to tento měsíc nevyjde, tak začínám měřit BT.
já BT merila hned, protoze manzel odjel na skoro 3mesice do Norska, tak jsem nemela co delat, tak jsem se sledovala.. čípek, teplota, hlen…
poosleda píše:afrikan píše:já BT merila hned, protoze manzel odjel na skoro 3mesice do Norska, tak jsem nemela co delat, tak jsem se sledovala.. čípek, teplota, hlen…
Ono u tý BT je to asi tak, že to je každý měsíc +- stejné, nebo ne?
afrikan píše:poosleda píše:Ono u tý BT je to asi tak, že to je každý měsíc +- stejné, nebo ne?afrikan píše:já BT merila hned, protoze manzel odjel na skoro 3mesice do Norska, tak jsem nemela co delat, tak jsem se sledovala.. čípek, teplota, hlen…
no melo by byt.. ale tenhle cyklus mam jinej… http://www.womenzone.cz/…osleda/grafy?…
poosleda píše:afrikan píše:no melo by byt.. ale tenhle cyklus mam jinej… http://www.womenzone.cz/…osleda/grafy?…poosleda píše:Ono u tý BT je to asi tak, že to je každý měsíc +- stejné, nebo ne?afrikan píše:já BT merila hned, protoze manzel odjel na skoro 3mesice do Norska, tak jsem nemela co delat, tak jsem se sledovala.. čípek, teplota, hlen…
A jak se z toho grafu pozná, kdy se blížila ovu, myslím podle teploty?
![]()
afrikan píše:
OVU podle BT poznas az zpetne. Pokud se teplota 3dny drzi myslim o cele 0,2 stupne vys nez obvykle, je potvrzena OVU. No ale jak rikam, 100% to muzes rict az 3dny zpetne..
tys myslim, rikala, ze si graf nedelas, vid?
poosleda píše:afrikan píše:OVU podle BT poznas az zpetne. Pokud se teplota 3dny drzi myslim o cele 0,2 stupne vys nez obvykle, je potvrzena OVU. No ale jak rikam, 100% to muzes rict az 3dny zpetne..
tys myslim, rikala, ze si graf nedelas, vid?
Zatím jsem to měřila jen jak to zrovna vyšlo. Ale dneska ráno jsem si ji měřila (jen ze zvědavosti) a čekala 37 a výš a ono prd. Měla jsem 36,6. Na to, že bych měla mít 5.DPO, tak se mi to nezdá, vidím to tento měsíc špatně ![]()
afrikan píše:
Zatím jsem to měřila jen jak to zrovna vyšlo. Ale dneska ráno jsem si ji měřila (jen ze zvědavosti) a čekala 37 a výš a ono prd. Měla jsem 36,6. Na to, že bych měla mít 5.DPO, tak se mi to nezdá, vidím to tento měsíc špatně
Tak ono zalezi jakou BT mas pred OVU.. sice 36,6 je nizsi, ale pokud se nesledujes slouhodobe, tak neves hlavu..
ja dnes taky 5-6DPO
(mam BT na dvou servrech a kazdy mi to detekoval jindy)
poosleda píše:afrikan píše:Tak ono zalezi jakou BT mas pred OVU.. sice 36,6 je nizsi, ale pokud se nesledujes slouhodobe, tak neves hlavu..
Zatím jsem to měřila jen jak to zrovna vyšlo. Ale dneska ráno jsem si ji měřila (jen ze zvědavosti) a čekala 37 a výš a ono prd. Měla jsem 36,6. Na to, že bych měla mít 5.DPO, tak se mi to nezdá, vidím to tento měsíc špatně
ja dnes taky 5-6DPO(mam BT na dvou servrech a kazdy mi to detekoval jindy)
Taky se uklidňuju, že beztak moje normální teplota bude 35
. Naděje tu ještě je, dokud nedorazí moje „kamarádka“. ![]()
afrikan píše:
Taky se uklidňuju, že beztak moje normální teplota bude 35. Naděje tu ještě je, dokud nedorazí moje „kamarádka“.
to jsou teda kamaradky… ja teda tu svou nazyvam spis mrchou ![]()
moje normalni teplota je taky 35,5… a ted se uz 4.den drzim nad 37
Příspěvek upraven 02.03.12 v 06:46