Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
afrikan píše:poosleda píše:To mě mrzí![]()
![]()
MS
![]()
![]()
, nemůže to být jen špinění??
přišla dopoledne a v plné síle.. nevím, jestli takhle vypadá těhu špinění..
![]()
poosleda píše:afrikan píše:přišla dopoledne a v plné síle.. nevím, jestli takhle vypadá těhu špinění..poosleda píše:To mě mrzí![]()
![]()
MS
![]()
![]()
, nemůže to být jen špinění??
![]()
Aha, to asi ne, až tu bude Andělka, tak nám poví. Já to čekám zítra, tak tě podpořím ![]()
afrikan píše:
Aha, to asi ne, až tu bude Andělka, tak nám poví. Já to čekám zítra, tak tě podpořím
já to nečekala až v neděli. přišla mrcha o 4 dny dřív! To znamená, že mám LF 10dní!! to se vajíčko nemůže stihnout chytit
![]()
poosleda píše:afrikan píše:já to nečekala až v neděli. přišla mrcha o 4 dny dřív! To znamená, že mám LF 10dní!! to se vajíčko nemůže stihnout chytit
Aha, to asi ne, až tu bude Andělka, tak nám poví. Já to čekám zítra, tak tě podpořím![]()
![]()
Dneska jsem o tom zrovna četla, psali že minimální délka LF by měla být 10 dní. To máš tak pořád nebo jen tento měsíc?
poosleda píše:afrikan píše:já to nečekala až v neděli. přišla mrcha o 4 dny dřív! To znamená, že mám LF 10dní!! to se vajíčko nemůže stihnout chytit
Aha, to asi ne, až tu bude Andělka, tak nám poví. Já to čekám zítra, tak tě podpořím![]()
![]()
10 dní stačí. Ta MS mě moc mrzí, je zvláštní že přišla dřív.
10 LF stací? já myslela, že minimálně 13dní..
taky mě to mrzí.. nejhorší je, že jsem byla přesvědčená, že ano.. takhle moc jsem si jistá ještě nebyla..
je mi na nic..
jakto že přišla tak brzo??? vždyť ta LF má být vždycky stejná!! tak jakto že jednou ji mám 14 pak 13 a teď 10 ???
???
????
poosleda píše:
taky mě to mrzí.. nejhorší je, že jsem byla přesvědčená, že ano.. takhle moc jsem si jistá ještě nebyla..je mi na nic..
jakto že přišla tak brzo??? vždyť ta LF má být vždycky stejná!! tak jakto že jednou ji mám 14 pak 13 a teď 10 ??????
????
Ahojky,toto se mi taky stalo…přesně tak jak píšeš,byla jsem si jistá,takový ten vnitřní pocit,že to vyšlo a pak přišla ms dřív a LF 10dní
,minule jsem měla LF 12dní a ted 14dní
.
Je mi líto,že ms přišla ![]()
Taky by mě zajímalo,čím to je…to moje tělo si se mnou dělá co chce
![]()
Já jsem dnes 12Dc a 2 DPO,tak jsem zvědavá jestli se už konečně zadařilo.
ppusina píše:
Ahojky,toto se mi taky stalo…přesně tak jak píšeš,byla jsem si jistá,takový ten vnitřní pocit,že to vyšlo a pak přišla ms dřív a LF 10dní,minule jsem měla LF 12dní a ted 14dní
.
Je mi líto,že ms přišla
Taky by mě zajímalo,čím to je…to moje tělo si se mnou dělá co chce![]()
Já jsem dnes 12Dc a 2 DPO,tak jsem zvědavá jestli se už konečně zadařilo.
snad ano.. aspon nekdo musi mit stesti..
dneska jsem potkala jednu romskou rodinku a maminka mela brisko tak mesic pred porodem, v kocarku tak rocni dite a dalsi tri se motaly kolem.. tak je to spravedlivy???
poosleda píše:
taky mě to mrzí.. nejhorší je, že jsem byla přesvědčená, že ano.. takhle moc jsem si jistá ještě nebyla..je mi na nic..
jakto že přišla tak brzo??? vždyť ta LF má být vždycky stejná!! tak jakto že jednou ji mám 14 pak 13 a teď 10 ??????
????
má být stejná +- 2dny ale výjimky existují, bohužel. Minimum je 9, ale obvyklejší je 12-16dní. Já mívala 11-12, ale vždycky tak od 10 dne jsem už špinila.
Nesmutni, určitě to vyjde.
andelka83 píše:
má být stejná +- 2dny ale výjimky existují, bohužel. Minimum je 9, ale obvyklejší je 12-16dní. Já mívala 11-12, ale vždycky tak od 10 dne jsem už špinila.
Nesmutni, určitě to vyjde.
snažím se být v pohodě,ale dneska mi to nějak nejde.. cítím se pod psa..
holky, je možný, že se vajíčko oplodní, ale neuchytí se v děloze? … jako že nejsem schopná udržet vajíčko…?
poosleda píše:
holky, je možný, že se vajíčko oplodní, ale neuchytí se v děloze? … jako že nejsem schopná udržet vajíčko…?
Poosledo, proč myslet na nejhorší… Nikdo přece neví, zda vůbec oplodněné bylo.
afrikan píše:poosleda píše:Poosledo, proč myslet na nejhorší… Nikdo přece neví, zda vůbec oplodněné bylo.
já vím.. ale měli jsme to „ostřílené“ ze všech stran..a že by se žádná mrška nezavrtala?