Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@afrikan píše:
Zdravím při pátku! Takže já jsem podle kalendáře 6.tt, ale podle ultrazvuku 5.tt, jelikož při mém 29 cyklu, jsem měla ovu 18-19.DC a k zahnízdění došlo cca 3 dny před očekávanou MS, ale vše prý doženeme. Mimi je tak hodné, že o něm ani nevím, pořád se cítím jako před tím, jen ta únava. Co ty, kdy máš ovu ať vím, kdy začít fandit?
jéé, tak moc gratuluju!!! Paráda!!! Jen tak dál ![]()
no já OVU bud vcera nebo dnes.. tezko rict.. sex byl vcera a myslim, že bude zítra ráno - beztak to snažení je na tom to nejhezčí ![]()
@afrikan píše:
Zdravím při pátku! Takže já jsem podle kalendáře 6.tt, ale podle ultrazvuku 5.tt, jelikož při mém 29 cyklu, jsem měla ovu 18-19.DC a k zahnízdění došlo cca 3 dny před očekávanou MS, ale vše prý doženeme. Mimi je tak hodné, že o něm ani nevím, pořád se cítím jako před tím, jen ta únava. Co ty, kdy máš ovu ať vím, kdy začít fandit?
děkuju
a tobě moc gratuluju a držím palce, ať je dál všechno v nejlepším pořádku, ať si užiješ krásné těhu a pak porod aby byl taky fajn. No a hlavně zdravé miminko
mě to bude dojímat, jak budeš hlásit info o těhu ![]()
Ahoj holky,
vím, že teď máte obě jiné starosti než já - jedna jste čerstvá čekatelka a druhá čerstvá maminka…nicméně…poradíte? Celý týden zkouším OVU testy a od úterý tam mám světlý druhý proužek. Včera byl tmavší, ale ne uplně stejně jako kontrloní. Dnes už je zase skoro bledý. Vám, že když je světlejší, tak to není pozitivní.. Proběhla podle testu OVU, když to včera bylo sytější, ale dnes už zase bledé?
@poosleda píše:
jéé, tak moc gratuluju!!! Paráda!!! Jen tak dál
no já OVU bud vcera nebo dnes.. tezko rict.. sex byl vcera a myslim, že bude zítra ráno - beztak to snažení je na tom to nejhezčí
To je pravda, teď má člověk strach, aby tomu člověk neublížil.
@poosleda píše:
Ahoj holky,
vím, že teď máte obě jiné starosti než já - jedna jste čerstvá čekatelka a druhá čerstvá maminka…nicméně…poradíte? Celý týden zkouším OVU testy a od úterý tam mám světlý druhý proužek. Včera byl tmavší, ale ne uplně stejně jako kontrloní. Dnes už je zase skoro bledý. Vám, že když je světlejší, tak to není pozitivní.. Proběhla podle testu OVU, když to včera bylo sytější, ale dnes už zase bledé?
Já někde četla, že pozitivní je ten test, kde testovací čárka je buď stejně sytá a nebo víc než testovací. Já třeba ten test měla min. 2 dny pozitivní. Je dobrý, když se ovu blíží testovat se třeba 2× denně. Já předminulý měsíc testovala v 10 dopo a nic a pak ve 13h a byla tlustá, ale myslím, že testováním „jen“ každý den by se to nemělo prošvihnout. Já teda na ovu testy nedám dopustit.
@afrikan píše:
Já někde četla, že pozitivní je ten test, kde testovací čárka je buď stejně sytá a nebo víc než testovací. Já třeba ten test měla min. 2 dny pozitivní. Je dobrý, když se ovu blíží testovat se třeba 2× denně. Já předminulý měsíc testovala v 10 dopo a nic a pak ve 13h a byla tlustá, ale myslím, že testováním „jen“ každý den by se to nemělo prošvihnout. Já teda na ovu testy nedám dopustit.
hm, tak třeba, když byla včera navečer tmavší, tak to mohl být „zbytek“ třeba z dopoledne? Já si neumím představit, že bych dětem řekla „Hele, sorry, teď si jdu udělat test - pohlídějte se samy“
No to asi ne.. jsem totiž učitelka, což znamená, že od 7.15 do 13.30 se nesmím ani vyčůrat, natož abych 5min čekala, jestli test ztmavne nebo ne ![]()
@poosleda píše:
hm, tak třeba, když byla včera navečer tmavší, tak to mohl být „zbytek“ třeba z dopoledne? Já si neumím představit, že bych dětem řekla „Hele, sorry, teď si jdu udělat test - pohlídějte se samy“![]()
![]()
No to asi ne.. jsem totiž učitelka, což znamená, že od 7.15 do 13.30 se nesmím ani vyčůrat, natož abych 5min čekala, jestli test ztmavne nebo ne
Vy nemáte velký přestávky??? ![]()
@afrikan píše:
Vy nemáte velký přestávky???
děti ano, ale my je musíme hlídat neustále
to bychom od rodičů dostali!!!
A to nemluvim o pondeli a strede, kdy mam doucovani. A o ctvrtku, kdy mam krouzek..
@poosleda píše:
děti ano, ale my je musíme hlídat neustáleto bychom od rodičů dostali!!!
A to nemluvim o pondeli a strede, kdy mam doucovani. A o ctvrtku, kdy mam krouzek..
Aha, no ale k věci, myslím si i tak, že měřením 1× denně bys to něměla promeškat. Jinak učitelství může být hezké povolání, ale v dnešní době je to spíš chodit do třídy s neprůstřelnou vestou, né? ![]()
@afrikan píše:
Aha, no ale k věci, myslím si i tak, že měřením 1× denně bys to něměla promeškat. Jinak učitelství může být hezké povolání, ale v dnešní době je to spíš chodit do třídy s neprůstřelnou vestou, né?
tak jsem to snad nepromeškala, protože se mi zvedla BT. Takže to buď bylo ve čt nebo pá… což by odpovídalo i tmavšímu proužku ve čt..
záležá, jak do které třídy..
@poosleda píše:
tak jsem to snad nepromeškala, protože se mi zvedla BT. Takže to buď bylo ve čt nebo pá… což by odpovídalo i tmavšímu proužku ve čt..záležá, jak do které třídy..
Tak to je super, teď si to ještě odčekat…
@afrikan píše:
Tak to je super, teď si to ještě odčekat…
myslím, že příští týden bude v pohodě, protože to stejně nic nezjistím..ale ten další předvelikonoční…to bude drsný..
@poosleda píše:
myslím, že příští týden bude v pohodě, protože to stejně nic nezjistím..ale ten další předvelikonoční…to bude drsný..
Je to pak pěkně dlouhý, to znám. Nejhorší je to pozorování.
@afrikan píše:
Je to pak pěkně dlouhý, to znám. Nejhorší je to pozorování.
to asi známe všechny
jen některé z vás s pozitivním výsledkem
a jiné z nás do teď s negativním ![]()
poosledo nebud smutna ani mne se nedari,dneska jsem opet zase 4dc pokud nam to do podzimu nevyjde pujdeme na ivf.