Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9030
2.4.12 20:44

právě mě začal bolet podbřišek.. nevím, jestli ještě ráno bude mít smysl dělat test :zed:

holkyyyyyy :,( :,( :,( ach jo.. do rána snad nevydržím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
3.4.12 06:14

holky!!! je tam duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
3.4.12 07:42
@poosleda píše:
holky!!! je tam duch

vidíííííím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
3.4.12 08:07
@poosleda píše:
holky!!! je tam duch

Skvělé!! Gratuluju!! :dance: Já to věděla.

Dodatečně ukazuji svého dušíčka :)

• Citovat
  • Upravit
9030
3.4.12 13:24

holky, bolí mě podbřišek.. bojím se..
na doktora je ještě brzy..že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
3.4.12 14:05
@poosleda píše:

Mě bolel taky, ale trochu jinak než při MS. Spíš takový bodání, tělo se začíná připravovat na nové věci, tak se mu začíná uzpůsobovat. U dokrora jsem byla cca 5 dní po vynechání, sám řekl ať přijdu, nabral mi krev, aby potvrdil těhu, pak jsem šla za 11 dní a teď naposled v pátek na srdeční činnost. Max do týdne od vynechání bych tam určitě cinkla, kdy máš dorazit.

• Citovat
  • Upravit
9030
3.4.12 14:18
@afrikan píše:
Mě bolel taky, ale trochu jinak než při MS. Spíš takový bodání, tělo se začíná připravovat na nové věci, tak se mu začíná uzpůsobovat. U dokrora jsem byla cca 5 dní po vynechání, sám řekl ať přijdu, nabral mi krev, aby potvrdil těhu, pak jsem šla za 11 dní a teď naposled v pátek na srdeční činnost. Max do týdne od vynechání bych tam určitě cinkla, kdy máš dorazit.

je to jiný než před MS.. ale teda víc nepříjemný.. no já počkám asi do pátku a pak tam zavolám.. jen nevím, jestli to vydržím.. jsem šíleně štěstná, ale..co když..nene…vím, že na to nesmím myslet…ale je to šílený.. jsem šťastná, ale zároveň mám strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.4.12 14:45

Holky, už jsem tady jednou byla. Promiňte, že vám sem vždycky tak vpadnu :roll:
Poprvé měřím BT hned z kraje cyklu. Je možné, že 4DC je teplota okolo 36,9°C? Mě jedna holčina napsala, že je to normální, že to ještě může být zbytek zvýšeného progesteronu :nevim: Těhotná být nemůžu, s manželem se chráníme. Musíme, mám alergii na sperma a teď v květnu chceme na IVF. Ale teplotu zjišťuji kvůli tomu, kdyby se to třeba nepovedlo :roll:
Jinak gratuluju Poosledě a Afrikan k testíkům :kytka:

• Citovat
  • Upravit
32895
3.4.12 14:52
@Kleofasek píše:
Poprvé měřím BT hned z kraje cyklu. Je možné, že 4DC je teplota okolo 36,9°C? Mě jedna holčina napsala, že je to normální, že to ještě může být zbytek zvýšeného progesteronu :nevim: Těhotná být nemůžu, s manželem se chráníme. Musíme, mám alergii na sperma a teď v květnu chceme na IVF. Ale teplotu zjišťuji kvůli tomu, kdyby se to třeba nepovedlo :roll:
Jinak gratuluju Poosledě a Afrikan k testíkům :kytka:

holčina měla pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
3.4.12 14:54
@poosleda píše:

já jsem poprvé volala asi dva dny po pozitivním testu, a objednali mě na začátek 6tt, to byla jen dutika, srdíčko ještě ne, ale aspoň se vědělo že těhu to asi bude a není mimoděložní. No ale na srdíčko jsem pak stejně čekala 14dní. Podruhé jsem volala později a šla jsem rovnou na srdíčko už. Říkala jsem si, že takhle brzo, cokoliv bych udělala, stejně bych nic nezmohla, je to buď a nebo a člověk to moc neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
3.4.12 14:55
@Kleofasek píše:
Jinak gratuluju Poosledě a Afrikan k testíkům :kytka:

Moc děkuju a přeju hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
3.4.12 15:01

Holky, mockrát díky :hug:
ještě že ty diskuze existují a člověk se může zeptat :)

• Citovat
  • Upravit
9030
3.4.12 18:20

děkuji Kleofasku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
3.4.12 18:25

holky! představte si! šla jsem dnes ve městě kolem ordinace svého gynekologa, tak jsem nakoukla, kdy má ordinačky, abych tam pak zavolala.. no a vůbec tam na dveřích nebyl.. vlezu dovnitř a na vnitřních dveřích byla jen ordinační doba druhého doktora, co tam ordinuje. Tak zaťukám, abych se zeptala, kdy má ten můj ordinačky a vyleze cizí sestřička s tím, že můj doktor už neordinuje - jako vůbec! 8o Tak jsem se zeptala, co mám dělat, že jsem jeho pacientka a jsem asi těhotná… No tak mě vezme tenhle druhý doktor… Jsem objednaná na příští čtvrtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
3.4.12 18:54
@poosleda píše:
holky! představte si! šla jsem dnes ve městě kolem ordinace svého gynekologa, tak jsem nakoukla, kdy má ordinačky, abych tam pak zavolala.. no a vůbec tam na dveřích nebyl.. vlezu dovnitř a na vnitřních dveřích byla jen ordinační doba druhého doktora, co tam ordinuje. Tak zaťukám, abych se zeptala, kdy má ten můj ordinačky a vyleze cizí sestřička s tím, že můj doktor už neordinuje - jako vůbec! 8o Tak jsem se zeptala, co mám dělat, že jsem jeho pacientka a jsem asi těhotná… No tak mě vezme tenhle druhý doktor… Jsem objednaná na příští čtvrtek…

Já změnila po 11 letech taky gynekologa a to díky plánovanému těhu za lepšího. Takže po 1. jsem u něj byla prevenci a podruhé jako těhotná. Třeba bude ten tvůj nový ještě zkušenější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex