Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@afrikan píše:
Ahoj, na krevní test k potvrzení těhotenství není nutné jít nalačno. Na lačno a s močí půjdu já ve 12.tt na testy vývojových vad, cukr atd.
A děkuju za
.
V pohodě.
@afrikan píše:
A děkuju za.
V pohodě.
ježiš, to jsem ráda, že se nezlobíš..
a děkuji za radu.. no uvidíme ráno..
krev pozitivní
holky, já se asi poprdím radostí!!!
![]()
jen nevím, jak mám vydržet to nikomu neříct
potřebuju to někomu říct, ale vím, že je ještě moc brzy… ach jo.. kdys to Andělko řekla a kdy to Afrikanko řekneš rodičům a sourozencům?
@poosleda píše:
krev pozitivníholky, já se asi poprdím radostí!!!![]()
jen nevím, jak mám vydržet to nikomu neříctpotřebuju to někomu říct, ale vím, že je ještě moc brzy… ach jo.. kdys to Andělko řekla a kdy to Afrikanko řekneš rodičům a sourozencům?
@andelka83 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gratuluju moc moc moc
Já jsem to u prvního řekla manželovi hned ten den jak jsem našla //. A rodičům až jak bylo srdíčko, v 8tt, po té druhé kontrole. U druhého jsem to manželovi 14dní tajila, a chtěla jsem i dýl, ale pak se mě nečekaně zeptal mezi řečí, jestli bych teď někdy neměla dostat MS a já v tom překvapení jaký má přehled nestihla mlžittak jsem mu řekla, že MS už mít nebudu, že budem mít další mimčo a donesla jsem test. Rodičům jsme to pak řekli nějak po kontrole, v 8-9tt.
děkuji ![]()
no manžel to věděl taky hned.. dokonce to on mě „dohnal“ na tu krev - nemohl tomu pořád uvěřit… no..a naším musím vydržet..
A v práci? Kdy jste to řekli v práci?
@poosleda píše:
krev pozitivníholky, já se asi poprdím radostí!!!![]()
jen nevím, jak mám vydržet to nikomu neříctpotřebuju to někomu říct, ale vím, že je ještě moc brzy… ach jo.. kdys to Andělko řekla a kdy to Afrikanko řekneš rodičům a sourozencům?
Super, moc gratuluju! To jaro s námi dělá divy
. Já to říkala v 8.tt rodičům i sourozencům. Jsou diskretní a mlčí. Ale nevím, kdy se pochlubím v práci.
@poosleda píše:
děkujino manžel to věděl taky hned.. dokonce to on mě „dohnal“ na tu krev - nemohl tomu pořád uvěřit… no..a naším musím vydržet..
A v práci? Kdy jste to řekli v práci?
já nechodila do práce…ale řekla bych to buď po 12tt, nebo až by prostě bylo potřeba, záleží jak by mi bylo, jestli bych potřebovala nějaké úlevy, vysvětlit únavu, nevolnost…
@afrikan píše:
Super, moc gratuluju! To jaro s námi dělá divy. Já to říkala v 8.tt rodičům i sourozencům. Jsou diskretní a mlčí. Ale nevím, kdy se pochlubím v práci.
A Afrinkanko, kolikaty jsi ted vlastne tyden?
No my do konce dubna musíme dát návrhy na říští školní rok
@poosleda píše:
A Afrinkanko, kolikaty jsi ted vlastne tyden?
No my do konce dubna musíme dát návrhy na říští školní rok
Já včera začala 9.tt. V práci to chci říct buď koncem května max. začátkem června jen vedení, aby si stihlo najít náhradu nebo se nějak zařídit. Kolegům nepovím nic, dokud to nebude vidět, pracuju se samýma chlapama a ty to moc neprožívají. ![]()
@afrikan píše:
Já včera začala 9.tt. V práci to chci říct buď koncem května max. začátkem června jen vedení, aby si stihlo najít náhradu nebo se nějak zařídit. Kolegům nepovím nic, dokud to nebude vidět, pracuju se samýma chlapama a ty to moc neprožívají.
a co delas?
@afrikan píše: účetní ve VO s autodíly
Taky Te prvni tyden po vynechani porad bolelo bricho? Me neni nic jineho (zvraceni, motani - NIC) - ale kdyzstojim nebo chodim delsi dobu - boli me podbrisek jako bych to mela dostat…
@poosleda píše:Taky Te prvni tyden po vynechani porad bolelo bricho? Me neni nic jineho (zvraceni, motani - NIC) - ale kdyzstojim nebo chodim delsi dobu - boli me podbrisek jako bych to mela dostat…
Jo, bolelo, ale pak to samo odeznělo, teď je to spíš občas. Já kromě únavy a bolesti prsou taky nic.
@afrikan píše:
Jo, bolelo, ale pak to samo odeznělo, teď je to spíš občas. Já kromě únavy a bolesti prsou taky nic.
Ahoj, na krevní test k potvrzení těhotenství není nutné jít nalačno. Na lačno a s močí půjdu já ve 12.tt na testy vývojových vad, cukr atd.