Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
afrikan
5.4.12 07:38
@poosleda píše: ** Afrikanko **, vždyť to bylo jen nedorozumění.. opravdu bych potřebovala Tvou radu - nalačno nebo ne?(přikládám dnešní testík, který i určuje počet týdnů od početí)

Ahoj, na krevní test k potvrzení těhotenství není nutné jít nalačno. Na lačno a s močí půjdu já ve 12.tt na testy vývojových vad, cukr atd.

• Citovat
  • Upravit
afrikan
5.4.12 07:39
@afrikan píše:
Ahoj, na krevní test k potvrzení těhotenství není nutné jít nalačno. Na lačno a s močí půjdu já ve 12.tt na testy vývojových vad, cukr atd.

A děkuju za :kytka: . :) V pohodě.

• Citovat
  • Upravit
9030
5.4.12 20:16
@afrikan píše:
A děkuju za :kytka: . :) V pohodě.

ježiš, to jsem ráda, že se nezlobíš..
a děkuji za radu.. no uvidíme ráno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.4.12 08:39

krev pozitivní

holky, já se asi poprdím radostí!!! :dance: :dance:
jen nevím, jak mám vydržet to nikomu neříct :think: potřebuju to někomu říct, ale vím, že je ještě moc brzy… ach jo.. kdys to Andělko řekla a kdy to Afrikanko řekneš rodičům a sourozencům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32897
6.4.12 10:20
@poosleda píše:
krev pozitivníholky, já se asi poprdím radostí!!! :dance: :dance:
jen nevím, jak mám vydržet to nikomu neříct :think: potřebuju to někomu říct, ale vím, že je ještě moc brzy… ach jo.. kdys to Andělko řekla a kdy to Afrikanko řekneš rodičům a sourozencům?
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: gratuluju moc moc moc :srdce:
Já jsem to u prvního řekla manželovi hned ten den jak jsem našla //. A rodičům až jak bylo srdíčko, v 8tt, po té druhé kontrole. U druhého jsem to manželovi 14dní tajila, a chtěla jsem i dýl, ale pak se mě nečekaně zeptal mezi řečí, jestli bych teď někdy neměla dostat MS a já v tom překvapení jaký má přehled nestihla mlžit :mrgreen: tak jsem mu řekla, že MS už mít nebudu, že budem mít další mimčo a donesla jsem test. Rodičům jsme to pak řekli nějak po kontrole, v 8-9tt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.4.12 10:22
@andelka83 píše: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: gratuluju moc moc moc :srdce:
Já jsem to u prvního řekla manželovi hned ten den jak jsem našla //. A rodičům až jak bylo srdíčko, v 8tt, po té druhé kontrole. U druhého jsem to manželovi 14dní tajila, a chtěla jsem i dýl, ale pak se mě nečekaně zeptal mezi řečí, jestli bych teď někdy neměla dostat MS a já v tom překvapení jaký má přehled nestihla mlžit :mrgreen: tak jsem mu řekla, že MS už mít nebudu, že budem mít další mimčo a donesla jsem test. Rodičům jsme to pak řekli nějak po kontrole, v 8-9tt.

děkuji ;)

no manžel to věděl taky hned.. dokonce to on mě „dohnal“ na tu krev - nemohl tomu pořád uvěřit… no..a naším musím vydržet..
A v práci? Kdy jste to řekli v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
6.4.12 10:23
@poosleda píše:
krev pozitivníholky, já se asi poprdím radostí!!! :dance: :dance:

Super, moc gratuluju! To jaro s námi dělá divy :-). Já to říkala v 8.tt rodičům i sourozencům. Jsou diskretní a mlčí. Ale nevím, kdy se pochlubím v práci.

• Citovat
  • Upravit
32897
6.4.12 10:26
@poosleda píše:
děkuji ;)no manžel to věděl taky hned.. dokonce to on mě „dohnal“ na tu krev - nemohl tomu pořád uvěřit… no..a naším musím vydržet..
A v práci? Kdy jste to řekli v práci?

já nechodila do práce…ale řekla bych to buď po 12tt, nebo až by prostě bylo potřeba, záleží jak by mi bylo, jestli bych potřebovala nějaké úlevy, vysvětlit únavu, nevolnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.4.12 10:27
@afrikan píše:
Super, moc gratuluju! To jaro s námi dělá divy :-). Já to říkala v 8.tt rodičům i sourozencům. Jsou diskretní a mlčí. Ale nevím, kdy se pochlubím v práci.

A Afrinkanko, kolikaty jsi ted vlastne tyden?
No my do konce dubna musíme dát návrhy na říští školní rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
6.4.12 20:29
@poosleda píše:
A Afrinkanko, kolikaty jsi ted vlastne tyden?
No my do konce dubna musíme dát návrhy na říští školní rok

Já včera začala 9.tt. V práci to chci říct buď koncem května max. začátkem června jen vedení, aby si stihlo najít náhradu nebo se nějak zařídit. Kolegům nepovím nic, dokud to nebude vidět, pracuju se samýma chlapama a ty to moc neprožívají. :)

• Citovat
  • Upravit
9030
7.4.12 18:37
@afrikan píše:
Já včera začala 9.tt. V práci to chci říct buď koncem května max. začátkem června jen vedení, aby si stihlo najít náhradu nebo se nějak zařídit. Kolegům nepovím nic, dokud to nebude vidět, pracuju se samýma chlapama a ty to moc neprožívají. :)

a co delas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
8.4.12 06:58
@poosleda píše:
a co delas?

účetní ve VO s autodíly

• Citovat
  • Upravit
9030
8.4.12 08:00
@afrikan píše: účetní ve VO s autodíly
:-)

Taky Te prvni tyden po vynechani porad bolelo bricho? Me neni nic jineho (zvraceni, motani - NIC) - ale kdyzstojim nebo chodim delsi dobu - boli me podbrisek jako bych to mela dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
8.4.12 08:35
@poosleda píše: :-)Taky Te prvni tyden po vynechani porad bolelo bricho? Me neni nic jineho (zvraceni, motani - NIC) - ale kdyzstojim nebo chodim delsi dobu - boli me podbrisek jako bych to mela dostat…

Jo, bolelo, ale pak to samo odeznělo, teď je to spíš občas. Já kromě únavy a bolesti prsou taky nic.

• Citovat
  • Upravit
9030
8.4.12 09:22
@afrikan píše:
Jo, bolelo, ale pak to samo odeznělo, teď je to spíš občas. Já kromě únavy a bolesti prsou taky nic.
:-) aspon vim, ze se ve me neco deje :-)
no a unavena jsem taky - vcera jsem byla vzhuru od 8-13 a pak od 17-22.. jinak jsem spala..coz je dost hruza… a prsa zacinaji dnes-ale nic hroznyho :-)
dneska jedu k nasim, tak jsem zvedava, jak jim to vydrzim nerict..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí