Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@DENISKA 11 píše:
faakt jooo!!!!tak mne vzali krv taky je pozitivni a o tížden mam prist super tak asi už neco uvidííí
![]()
kdy jsi měla poslední menses?
@poosleda píše:
kdy jsi měla poslední menses?
30.3. cyklus 34 dni ale ja mam nepravidelni
cyklus jenou 28,30,32,34, hore dole -+
![]()
@DENISKA 11 píše:
cyklus jenou 28,30,32,34, hore dole -+![]()
to je jedno.. no pokud jsi 30. 3. mela prvni den posledni MS, tak jsi v 5.tt a je mozny, ze miminko je majinke a neni videt.. uvidis priste..
@poosleda píše:
to je jedno.. no pokud jsi 30. 3. mela prvni den posledni MS, tak jsi v 5.tt a je mozny, ze miminko je majinke a neni videt.. uvidis priste..
5tt a to jak že som tehotna 5 dniiii
![]()
@DENISKA 11 píše:??
5tt a to jak že som tehotna 5 dniiii![]()
@DENISKA 11 píše:
cyklus jenou 28,30,32,34, hore dole -+![]()
ano, těhu se počítá od prvního dne MS, takže obecně jsi v půlce 5 týdne, jestli byla ovulka 19.4., tak jsi prakticky těhotná 12 dní. Vzhledem k pozdější ovulce než doktoři berou (počítají obvykle s 14dnem) bude mimi vypadat zpočátku o týden menší/mladší, ale oni to později přepočítají a budou pak počítat termín porodu podle ultrazvuku ve 12tt a ne už podle poslední MS.
Já mívám ovulku taky takhle, takže jsem si hned zkraje upravila den poslední MS (o týden) a hned nahlásila jiným, takže miminka odpovídala od začátku a nikdo nestresoval. ![]()
@poosleda píše: ??
těhotenství se počítá od prvního dne poslední MS. Pokud jsi otěhotněla, byla bys teď v 5. týdnu těhotenství…
test z moči jsi si dělala?
5 tydnu to asi tažko to neee
to by mi doktorka vydela tam neco teraz mi nič nevidela vobec ja som asi tak tíden tehotna
![]()
@DENISKA 11 píše:
5 tydnu to asi tažko to neee![]()
to by mi doktorka vydela tam neco teraz mi nič nevidela vobec ja som asi tak tíden tehotna
![]()
![]()
![]()
ja som mala ovulku 19.3 ale mohla som sa oplodnit pozde možna som 12 dni oplodnena asi ale tolko nie 5 tyždnou
takže menštruacia bola 30.3. a to ešte nepočula že sa počita od prvehoo dna menštruace to asi neeeeeeeeeeeee
@andelka83 píše:
ano, těhu se počítá od prvního dne MS, takže obecně jsi v půlce 5 týdne, jestli byla ovulka 19.4., tak jsi prakticky těhotná 12 dní. Vzhledem k pozdější ovulce než doktoři berou (počítají obvykle s 14dnem) bude mimi vypadat zpočátku o týden menší/mladší, ale oni to později přepočítají a budou pak počítat termín porodu podle ultrazvuku ve 12tt a ne už podle poslední MS.
Já mívám ovulku taky takhle, takže jsem si hned zkraje upravila den poslední MS (o týden) a hned nahlásila jiným, takže miminka odpovídala od začátku a nikdo nestresoval.
jojooo píšeš to spravne budem tehotna terz 12 dni taky si to myslim
ale nevedela som že sa to takto počita že od prveho dna MŠ.
![]()
@DENISKA 11 píše:
ja som mala ovulku 19.3 ale mohla som sa oplodnit pozde možna som 12 dni oplodnena asi ale tolko nie 5 tyždnou![]()
takže menštruacia bola 30.3. a to ešte nepočula že sa počita od prvehoo dna menštruace to asi neeeeeeeeeeeee
tak se neptej, když nechceš znát názor!!!
@DENISKA 11 píše:
ja som mala ovulku 19.3 ale mohla som sa oplodnit pozde možna som 12 dni oplodnena asi ale tolko nie 5 tyždnou![]()
je to přesně tak jak píšu já a pooosledka, věř nebo ne, počítá se to tak. Těhotenství se počítá od prvního dne poslední MS, tedy od 30.3., ale miminko je prakticky o cca14dní mladší, jenže ovulaci má každá žena jinak a málokterá ví kdy přesně, tak proto doktoři operují s tím údajem poslední MS a termín porodu se zpřesňuje až později, až ve 12tt.
Jestli nám nevěříš tak si to zadej na www.tehotenskakalkulacka.cz a uvidíš že máme pravdu.Podle poslední MS bys měla být dneska 4týden a 5 den, což je probíhající 5 týden.
Už nevím jak to líp vysvětlit. ![]()
Doktorka tam nic neviděla protože to je prostě brzo, já jsem byla na první prohlídce u prvního syna na přelomu 5 a 6tt a byl tam jen gestační váček, pak jsme čekali 2 nebo 3 týdny, jestli tam bude vidět i mimi a bude mít srdíčko.
Jestli jsi měla ovulku 19.4., tak je miminko teprve čerstvě zavrtané.
Ahoj, můžu se zase zeptat na radu. Jsem nyní 13 DC a včera 12 DC jsem měla dopoledne hlen nahnědlý a trochu načervenalý, jako špinění před MS. Ještě se mi to nikdy nestalo. Máte s tím někdo zkoušenost? Je to normální?
Ahoj holky..jsem tu nová a s problémem, s kterým mi některá z vás snad poradí
Tenhle cyklus, jsem si začala měřit BT (Pátej měsíc už se snažíme o mimí a pořád nic) a po měření BT jsem zjistila, že mi ani nestoupá, ani neklesá
stále se drží na 36,5 - 36,7 v celém cyklu ani nestoupla, ani neklesla. Dnes jsem dostala MS a teplota je pořád 36,6 jako po celejch 30 dní cyklu
Jen dodám, že měření proběhlo vždycky v půl 9tý ráno, hnedka po probuzení na tom samém místě. Myslíte že je to možné, nebo že jsem spíš něco zkazila? Příjde mi to dost divný a vážně už z toho začínám mít strach ![]()
@tin10 píše:
Ahoj, můžu se zase zeptat na radu. Jsem nyní 13 DC a včera 12 DC jsem měla dopoledne hlen nahnědlý a trochu načervenalý, jako špinění před MS. Ještě se mi to nikdy nestalo. Máte s tím někdo zkoušenost? Je to normální?
může to být v souvislosti s ovulací, někdo během ní slabě krvácí nebo špiní