Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
afrikan
3.5.12 19:02

Ahoj holky, jak je? Pooosledo, co mimi? Andelko, co mimi? :-)

• Citovat
  • Upravit
70
3.5.12 19:57
@andelka83 píše:
no, po skončení MS by mělo být pociťováno sucho, prostě žádný zvláštní typ hlenu, potom bývá hustší, bělavý a jak se blíž ovulace, tak řídne, a těsně kolem ovulky bývá průhledný, tažný, jako vaječný bílek, nebo někdy je pociťované mokro, protože hlen obsahuje hodně vody, a po ovulce rychle mění vzhled, na zase hustý krémový a pak rychle vysychá a zas není pozorovatelný až do další MS.Na www.rodina.cz jsou dobré články.

Teď nějaký hlen vidím, ale asi to chce trochu času. Nevím jestli je to konkrétně ten vzhledu vaječného bílku, je řidší, ale řekla bych že je ho dost, na wc i sám trochu odteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32908
4.5.12 07:18
@tin10 píše:
Teď nějaký hlen vidím, ale asi to chce trochu času. Nevím jestli je to konkrétně ten vzhledu vaječného bílku, je řidší, ale řekla bych že je ho dost, na wc i sám trochu odteče.

to by mohl být on :)
Ono to chvíli trvá, tak 3měsíce než se v tom člověk zorientuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
4.5.12 07:58

@afrikan
Ahoj Afrikanko, právě jsem se vrátila od obvoďáka a pustil mě do práce! Vážne jsem se bála, že už budu muset zůstat doma, ale je to ok.. Tlak se mi zlepšil :-) Měřila jsem poctivě 5× denně celý týden a dnešní závěr doktora - na rizikové to zatím nevypadá - uf!!
A jak Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32908
4.5.12 08:42

@afrikan U nás mimi OK, roste jako z vody, spí jak kdy, režim ještě moc nemá, ale dá se to. Pomáhá mi mamka a o víkendu manžel, tak si užíváme našich broučků…za chvilku nám odrostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.5.12 09:40
@andelka83 píše:
to by mohl být on :)
Ono to chvíli trvá, tak 3měsíce než se v tom člověk zorientuje.

To jo, chce to sledování asi nějakou praxi. Tak uvidíme, ale vidím to tento měsíc bledě, dnes mám 15 DC a ráno teplota jen 36,16. No a nevím, já mám brát od 17.dne duphaston, ale ten může po tom 17 DC blokovat ovulaci a já netuším, jestli vůbec příjde nebo jestli mám cyklus anovulační. Ale vlastně anovulační by být neměl, protože beru stimulaci právě na podporu ovulace (clostilbegyt). Může přijít OVU až po 15 DC, i když jsem už 12 DC měla to špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
4.5.12 11:20
@poosleda píše:
Souhlasím s Andělkou, ještě měř jeden cyklus, jaanicko, a pak hybaj k MUDr!!! Jednou by to vadit nemelo..ale dvakrat za sebou by to nebylo dobre..

tak to jste mě teda moc nepotěšily :((( zatim měřim, tak uvidim :((( ještě teda,když by se zjistilo, že nemám ovulaci, jde s tím něco dělat? Myslím něco fakt účinného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
4.5.12 17:15
@Jaanička píše:
tak to jste mě teda moc nepotěšily :((( zatim měřim, tak uvidim :((( ještě teda,když by se zjistilo, že nemám ovulaci, jde s tím něco dělat? Myslím něco fakt účinného :roll:

no s já s tím zkušenosti nemám, ale asi bych vyrazila na gyndu - okamžitě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.5.12 09:49

holky prosím vaz v pondelok 7.5. mam ist na hcg a na ultrazvuk myslite si že už tam neco bude videt doktor na ultrazvuku 19.4. som mala ovulku no a kedy som sa oplodnila neviem :| 30.3.bola moja poledna menštruacija :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32908
5.5.12 13:13
@DENISKA 11 píše:
holky prosím vaz v pondelok 7.5. mam ist na hcg a na ultrazvuk myslite si že už tam neco bude videt doktor na ultrazvuku 19.4. som mala ovulku no a kedy som sa oplodnila neviem :| 30.3.bola moja poledna menštruacija :dance:

oplodněno bylo vajíčko v době ovulace, takže zhruba toho 19.4.
Miminko samo o sobě je staré 3 týdny, ale nějaká bublinka by tam vidět být mohla.Mimi je teď velké asi 1,25mm jenom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.5.12 13:38
@andelka83 píše:
oplodněno bylo vajíčko v době ovulace, takže zhruba toho 19.4.
Miminko samo o sobě je staré 3 týdny, ale nějaká bublinka by tam vidět být mohla.Mimi je teď velké asi 1,25mm jenom.

dakujem mam starch že tam nic neuvidí tak dufam že to bude dobre :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32908
5.5.12 15:22
@DENISKA 11 píše:
dakujem mam starch že tam nic neuvidí tak dufam že to bude dobre :dance:

uvidí, ale asi řekne že to je ještě malé a že musíte počkat tak 14dní, pak už tam bude vidět malinké miminko a možná i srdíčko. Jen vyčkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
5.5.12 16:41
@andelka83 píše:
uvidí, ale asi řekne že to je ještě malé a že musíte počkat tak 14dní, pak už tam bude vidět malinké miminko a možná i srdíčko. Jen vyčkej.

jojo - presne tak jsem to mela ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
6.5.12 10:01

ahoj holky :hug: dnes v noci som mala bolesti podbřiškem ako pri menštrucii dost ma to bolelo ale potom prešlo velmi ma to dnes znepokojuje slišela jesem že to prej neni dobry ked ta tak pobolieva bruško možeš aj potratit bojiíím s velmi :( :( :( ale inač cez den ma vobec nič neboli ani dnes rano už nič :| chvala bohu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.5.12 10:55
@DENISKA 11 píše:
ahoj holky :hug: dnes v noci som mala bolesti podbřiškem ako pri menštrucii dost ma to bolelo ale potom prešlo velmi ma to dnes znepokojuje slišela jesem že to prej neni dobry ked ta tak pobolieva bruško možeš aj potratit bojiíím s velmi :( :( :( ale inač cez den ma vobec nič neboli ani dnes rano už nič :| chvala bohu :|

ahoj, tak nevím, co jsi slyšela, ale mě bolí podbřišek poměrně často.. Doktor mi řekl, že je to normální - prostě děloha pracuje, měkne a já nevím co.. Jsem v 9týdenu a když dýl stojím nebo jsem ve stresu, tak mě podbřišek začne bolet.. No tak si lehnu nebo sednu, chvíli jsem v klidu a je vše ok..
Nějak jsem zapomněla - jak jsi dlouho těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí