Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
afrikan
7.5.12 14:01
@poosleda píše:
@afrikan a jak to probíhalo? (v kolikatem tt jsi ted?)

Dělala mi ultrazvuk, brali mi 8 zkumavek krve. To jsem byla podle PM 10+5 a podle UTZ 10+3. Teď 23.tího /14+3/ mě to čeká znovu, opět spousta krve… No a co vím podle švagrové, která je o 6 týdnu napřed, tak pokud vše dopadne dobře, tak se neozvou a v případě nejasností posílají na genetiku. Což švagrová byla, měli podezření na Downův syndrom, ale ten na genetice vyvrátili. Že prý záleží, kdy odeberou vzorky, že prý se ty hladiny hormonů rychle mění… Takže uf, plašili je zbytečně a vše ok. Co mě přesně čeká na ultrazvuku nevím, jen to, že už budeme na prcka koukat zezhora :-)

• Citovat
  • Upravit
9030
7.5.12 15:48

@afrikan ultrazvuk přes břicho nebo spodem?
8 zkumavek?? ježííš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.5.12 15:52

ahoj holky tak ja sem dnes byla u doktorky a jesem 5 tydnu :dance: :dance: :dance: nechce sa mi tomu ani verit ale je to tak :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
7.5.12 15:54
@DENISKA 11 píše:
ahoj holky tak ja sem dnes byla u doktorky a jesem 5 tydnu :dance: :dance: :dance: nechce sa mi tomu ani verit ale je to tak :dance: :dance:

no vidíš, vždyť jsme ti to říkaly:-) přeju pěkné těhulení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
7.5.12 15:58
@poosleda píše:
@afrikan ultrazvuk přes břicho nebo spodem?
8 zkumavek?? ježííš!!!

hele, neboj, mně brali zkumavku jen jednu - vždycky, ať už šlo o NT, nebo o klasickýkrevní obraz, nebo o cukrovku, vždycky jen jednu. ;)
Ultrazvuk se na NT dělá většinou už přes bříško :)
Krev se obvykle bere kolem 10tt a utz se dělá o 14dní později, a když se to zhodtotí dohromady, tak vyjdou ty pravděpodobnosti vývojových vad. Utz NT je super, krásně je všechno vidět, u nás se člověk kouká na velkou obrazovku na stěně, Dr všechno popisuje a jelikož tam už má výsledky krve, tak to hned dají do počítače a dohromady s tím utz vyšetřením už rovnou dají papír s výsledky. Je tam i upřesnění termínu porodu.
Manžel se na NT vždycky moc těšil, hrozně se mu to líbilo. Pak prcka viděl vždycky až živého při porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.5.12 15:59
@andelka83 píše:
no vidíš, vždyť jsme ti to říkaly:-) přeju pěkné těhulení :kytka:

mali ste pravdu :D :D :dance: a dekuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
7.5.12 16:13
@DENISKA 11 píše:
mali ste pravdu :D :D :dance: a dekuji moc :kytka:
;) užívej si to, moc gratuluju a přeju ať vše probíhá jak má :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
7.5.12 16:16
@andelka83 píše:
hele, neboj, mně brali zkumavku jen jednu - vždycky, ať už šlo o NT, nebo o klasickýkrevní obraz, nebo o cukrovku, vždycky jen jednu. ;)
Ultrazvuk se na NT dělá většinou už přes bříško :)
Krev se obvykle bere kolem 10tt a utz se dělá o 14dní později, a když se to zhodtotí dohromady, tak vyjdou ty pravděpodobnosti vývojových vad. Utz NT je super, krásně je všechno vidět, u nás se člověk kouká na velkou obrazovku na stěně, Dr všechno popisuje a jelikož tam už má výsledky krve, tak to hned dají do počítače a dohromady s tím utz vyšetřením už rovnou dají papír s výsledky. Je tam i upřesnění termínu porodu.
Manžel se na NT vždycky moc těšil, hrozně se mu to líbilo. Pak prcka viděl vždycky až živého při porodu.

Andělka má vždycky pravdu a ví úplně všechno, tak se příště ptej rovnou jí.

• Citovat
  • Upravit
afrikan
7.5.12 16:17
@afrikan píše:
Andělka má vždycky pravdu a ví úplně všechno, tak se příště ptej rovnou jí.

Kdy že bude konec světa?

• Citovat
  • Upravit
172
7.5.12 16:18
@andelka83 píše: ;) užívej si to, moc gratuluju a přeju ať vše probíhá jak má :mavam:
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.12 17:10

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat minulí měsíc jsem měla dle BT ovulaci 13DC, ale tento měsíc jsem už 18DC a teplota se pořád houpe mezi 36,1-36,4 muže být ještě ovulace nebo to vypadá na anovulační cyklus?

Příspěvek upraven 08.05.12 v 17:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.12 17:12

tady je graf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
8.5.12 19:19
@smilestrawberry píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat minulí měsíc jsem měla dle BT ovulaci 13DC, ale tento měsíc jsem už 18DC a teplota se pořád houpe mezi 36,1-36,4 muže být ještě ovulace nebo to vypadá na anovulační cyklus?Příspěvek upraven 08.05.12 v 17:12

doufám že můžu odpovědět :roll:
Může ovulka ještě přijít, prostě se z nějakého důvodu může někdy opozdit. Teprve kdyby přišla MS, tak by bylo jasné že šlo o anovulační cyklus. Anovulační bývají trošku delší než klasické. Ještě počkej, třeba se tělo k ovulce ještě dokope. A kdyby ne - jednou dvakrát za rok to nevadí, to se stane mnoha ženám.
Je to druhý cyklus co měříš? A předtím jsi brala antiko nebo už pár přirozených cyklů dalších proběhlo? Máš je pravidelné?
Mně se cykly rozhodily půl roku po vysazení HA, ovulka i 30DC, a jindy zas 18DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.12 19:30

Určitě odpovědět můžeš, aspoň za mě budu moc rada ;) Je to druhý cyklus co měřím a zároveň druhý po laparoskopii kdy mi dělali driling ovarii(jinak bylo vše OK)aby se mi zpravidelnil cyklus a abych měla ovulacii. Trošku mě to děsí, bojim se že nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
8.5.12 19:44
@smilestrawberry píše:
Určitě odpovědět můžeš, aspoň za mě budu moc rada ;) Je to druhý cyklus co měřím a zároveň druhý po laparoskopii kdy mi dělali driling ovarii(jinak bylo vše OK)aby se mi zpravidelnil cyklus a abych měla ovulacii. Trošku mě to děsí, bojim se že nepřijde.

aha, takže není s čím srovnávat. Já myslím že ještě může přijít, jen to bude pak delší cyklus.Bohužel v operačních zákrocích se moc nevyznám, takže nevím co by bylo kdyby to byl anovulační cyklus. :nevim: každopádně držím palce aby ovulka ještě přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí