Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9030
13.5.12 09:35

@Jaanička ahoj, no je to zvláštní takhle brzo po MS… Ale podle toho grafu to opravdu vypadá na 9.5… :think: každá holka to má jinak..tak proč ne takhle..nevím.. A okolo ovulace opravdu v podbřišku může pobolívat i píchat.. takže se tulte hned po MS..a snad to vyjde… :nevim: Jak dlouoh se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
13.5.12 09:50

@poosleda Ahojky, děkuju za odpověď :) zkoušela jsem i pozorovat čípek a „výtok“ ale z toho jsem blázen, takže snad je ta teplota tak nějak spolehlivá :roll: jinak se snažíme „teprve“ 5 měsíců, ale už by jsme chtěly mít doma prcka a když to nějak nejde, tak je to takový dost znervózňující.. jak pro mě, tak pro přítele :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
13.5.12 09:55

@Jaanička úplně Tě chápu.. My to zkoušeli tři měsíce a pak se to podařilo - ale musím říct, že už po druhém cyklu, kdy jsem to zase dostala, chtěl manžel jít na spermiogram a že to přece není možný… Takže naprosto chápu, jak se s přítelem cítíte..
Každopádně nám opravdu měření BT teploty pomohlo..protože jsem myslela, že mám ovulku 9.DC, ale po měřeních jsem zjistila, že je až kolem 16DC… No a pak to vyšlo :-)
Takže hlavu vzhůru a snažit se na to nemyslet.. Ostatně podle Tvého grafu proběhl sex v den OVU, takže už třeba jsi oplodněná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
13.5.12 10:06

@poosleda :D tak teď jsi mě rozesmála..já totiž zase čekala, že budu mít ovulaci až kolem 15DC, takže jsme se pokaždý snažily cca. od toho 10DC :D a to už zřejmě bylo po ovulaci, jestli probíhá zhruba ten 8DC. Tak kéž by to chtělo být tak jak píšeš a taky nám to měření pomohlo..
Stejně mi to ale příjde takový divný, když píšeš, že máš ovulaci 16 DC a já tedy zřejmě o polovinu dřív. Asi se pro jistotu objednám k doktorovi, ať jsem klidnější 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
13.5.12 10:10

@Jaanička a jak máš dlouhý cyklus? I na tom záleží.. Já mívala 27/29 dní - a ovu byla 15/16 den - jak kdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
13.5.12 10:14

@poosleda právě že 30-32 dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
13.5.12 10:15

@Jaanička eh?? tak tomu teda úplně nerozumím. To je takové zvláštní.. Ale nejsem doktor, tak bych Tě nerada vyděsila.. Možná zajdi na gyndu.. Pro jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
13.5.12 10:20

@poosleda :( asi to bude nejrozumnější no…
Jinak ještě teda zrovna ten cyklus před trval nezvykle krátce (dostala jsem to o 5 dní dříve, takže cyklus trval 26 dní) což mi taky příšlo trošku divný, ale nějak jsem se tím nezaobírala.
Ach jo, začínám mít strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
13.5.12 10:55

@Jaanička To ne.. buď v pohodě a v klidu! Opravdu.. To je nejdůležitější.. Neboj se.. Zeptej se na gyndě.. Podle teplot OVU probíhá normálně, jen o něco dřív, takže dřív nebo později se vajíčko usadí :) určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.5.12 12:50

Holky, mám dotaz. Je nějaký rozdíl v teplotním grafu, když jsi těhotná a když nejsi? Jestli jde soudit dřív než za 18 dní. Např. když mi teplota po ovulaci moc nekolísá, křivka je skoro rovná a pozvolna stále stoupá. Přiložím graf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
13.5.12 14:32

@tin10 to že teploty po OVU nekolísají je normální v každém cyklu.. Do ovulace jsou nižší - po ovulaci vyšší… podle tohohle grafu OVU proběhla 4.5. a to je podle mě ještě dost brzo na jakékoli závěry.. :think:
Mrkni na můj těhu-graf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
14.5.12 18:38

holky moc potřebuji vašu pomoc jesem 6 tyždni tehotna zneprijemnuje ma moj prujem je to normalne v tehotenstve mat prujem :,( mám ho už 3 den :,( ale ja sa musim priznat že nič nejem cele dni rano vztanem a nemožem zjest ani jediníííí rohliček jem iba ovocie zeleninu a polievku jidlo nemužu ani vydiet :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: neubližim takhle svojmu miminku ja bych tak rada vše jidla ale nemužu pak mi je :poblion: holky znašam to špatne moc sem zufala moc :,( :,( :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
14.5.12 19:10

@DENISKA 11 Ahoj, jestli je normální průjem, to nevím, ale nemusíš se bát kvůli tomu jídlu. Miminko si bere co potřebuje z tebe i když nejíš. Já jsem první tři měsíce prozvracela a několikrát byla na kapačkách (jen kvůli tekutinám). Skoro celé první tři měsíce jsem nic nejedla a vše bylo v pořádku, miminku se v bříšku dařilo báječně......tak hlavu vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
14.5.12 19:28
@tin10 píše:
@DENISKA 11 Ahoj, jestli je normální průjem, to nevím, ale nemusíš se bát kvůli tomu jídlu. Miminko si bere co potřebuje z tebe i když nejíš. Já jsem první tři měsíce prozvracela a několikrát byla na kapačkách (jen kvůli tekutinám). Skoro celé první tři měsíce jsem nic nejedla a vše bylo v pořádku, miminku se v bříšku dařilo báječně......tak hlavu vzhůru

moc dakujem že si mi napsala s tim jidlem je to hruuza :zed: :zed: tak snat to bude vše pořatku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
14.5.12 19:32

Určitě, je to nepříjemné, ale stojí za to to vydržet. A všichni mi říkali, že čím je mamince hůř, tím je miminku v bříšku líp a u nás to tak bylo. Nevolnosti a zvracení u mě přestaly až v 15 týdnu, ale já jsem byla docela extrém. Většinou to skončí nejdéle do 12 týdne.....tak vydrž, prckovi se určitě daří dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí