Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
15.6.12 06:55

@andelka83 ahoj, tak dnes 28 DC teplota 37,05. Minulý cyklus teplota touto dobou už 4 dny klesala a 28 den byla jen 36,50. Tak jak to vidíš? Posílám graf http://www.womenzone.cz/…/tin10/grafy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
15.6.12 07:58
@tin10 píše:
@andelka83 ahoj, tak dnes 28 DC teplota 37,05. Minulý cyklus teplota touto dobou už 4 dny klesala a 28 den byla jen 36,50. Tak jak to vidíš? Posílám graf http://www.womenzone.cz/…/tin10/grafy?…

nooo, vypadá to nadějně. Když přihlédneme k jiným cyklům, tak tendence vzestupu a držení se nahoře je fakt dobrá. Dneska jsi 12DPO - jak dlouhou míváš jinak luteální fázi? Já jsem měla 13DPO už docela pěkné //, ale nechci tě unáhlovat. Asi by bylo dobrý počkat do neděle nebo do pondělka, pro jistotu. Ono je i hezčí vidět dálnice než študovat duchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.6.12 10:58

@andelka83 no já měla cykly dlouhé 30 dní a luteální fázi 14 dní, což je do té neděle. Tak když bude i v pondělí vyšší teplota, tak si udělám testík a doufám, že už bych mohla konečně vidět ty dvě //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
15.6.12 12:32

@tin10 jo, tak to je dobrý nápad, to schvaluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.6.12 12:34

@andelka83 dík, v pondělí se ozvu, jak jsem dopadla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.6.12 06:23

@andelka83 Ahoj, nemohla jsem to vydržet, jak jsem byla zvědavá, zda nám to konečně vyšlo, tak jsem si udělala test dnes ráno i když je to jeden den před MS. A představ si, mám dvě čárky, testovací čárka je sice trochu světlejší než kontrolní, ale asi pro to, že je ještě brzo. Myslím, že když to zopakuji za dva dny, tak už by měla být hooodně výrazná. Teplota ráno 37.02. Co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
16.6.12 06:33

@tin10 co já na to? gratuluju a držím moc palečky :hug: já jsem byla taky vždycky nedočkavá, hlavně poprvé. Když uděláš test za dva dny, tj. den potom co měla MS přijít, tak už uvidíš pěkné čárky :palec: teplota ukázková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.6.12 08:01

@andelka83 díky, no já jsem tak nadšená, že už jsem nemohla jít v šest ani spát. Čárka je vidět dobře, ale ještě udělám jeden test v úterý a jeden test v pátek, a když to bude dobrý, tak zavolám doktorce a objednám se na ultrazvuk. Už dlouho jsem z ničeho nebyla tak šťastná a nadšená jako teď. Tak doufám, že všechno bude tak jak má a že se budu moct v únoru radovat s dalším miminkem. (jo a teda ještě doufám, že je tam jen jedno, táta má v rodině dvojčata a na naše koleno to vychází, ale snad tam bude jedno krásné a zdravé mimi… :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
16.6.12 15:31

@tin10 budu na tebe moc myslet. Ani se nenaděješ a bude první utz a za chvilku miminko na světě :srdce:
My máme v rodině troje dvojčata a ještě vím o dvou, které se ale nenarodily, takže já se „bála“ v obou těhotenstvích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.6.12 08:42

@andelka83 uvidíme, v pátek ráno si udělám další testík a když bude vše ok, to už budu mít týden zpoždění, tak zavolám doktorce a uvidím, na kdy mě objedná. Už se nemůžu dočkat, doufám že na ultrazvuku už pak uvidím i krásné srdíčko našeho broučka.
Ted ještě řeším, že bych si ráda nechala zvýšit částku rodičovského příspěvku, protože ho přestanu pobírat o půl roku dříve. Máš s tím nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
17.6.12 09:04

@tin10 jj, taky jsem si ho nechala zvýšit a leden-půlku března jsem brala ten strop. Manželovi museli potvrdit denní výměr a pak se psaly formuláře a znova si člověk vybral částku. Mně to vyšlo jen na ty dva měsíce, šlo to až od ledna, aletak aspoň bylo pár tisíc navíc, to se sejde. Teď mám o 1,5tis méně než před úpravou, napočítala jsem si to zas na tři roky.
Já nemám mateřskou, vždycky beru rodičák od porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.6.12 10:52

@andelka83 no já beru rodičák a od ledna bych měla přejít na mateřskou, takže příjdu o pět měsíců (to je cca o 38 tisíc) a co jsem počítala, kdyby mi měsíčně přidali ty 4 tisíce na těch 11500, tak bych si za těch 7 měsíců vybrala z těch 38000 jen 28000. Tak doufám, že jim to taky tak vyjde. Celkem by se mi to hodně hodilo. A jak to, že nemáš zase mateřskou, ale máš jen rodičák???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
17.6.12 10:54

@tin10 já jsem neměla mateřskou ani předtím, šla jsem na rodičák z úřadu práce, otěhotněla jsem měsíc po promoci.
Určitě je dobré vybrat co jde, přece jim to tam nenecháme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.6.12 07:50

@andelka83 ahoj, tak jsem byla na tom úřadě, měla jsem z toho strach a šlo to úplně hladce. Podle tabulek mi řekla, na jakou částku mám nárok, pak se mě zeptala, jak to mám spočítané, vyplnila jsem jeden formulář a od července mi má přijít už navýšená částka. Druhý testík už byl hodně výrazný, je vidět, že HCG stoupá a zatím jinak bez potíží. Teplotu si ještě měřím, dokud nepůjdu na UTZ, abych věděla, jestli se tam neděje něco špatného…zatím dobrý, včera 37.10 a dnes 37.05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
20.6.12 08:14

@tin10 tak to je príma. My jsme to měli komplikovanější že já jsem ten výběr musela dělat přes manžela, takže jsem potřeboala ještě nějaké formuláře do jeho práce a potvrzení s OSSZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí